user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Java ontwikkelaar voor uitdagende projecten

in Amersfoort

JAVA Professionals
 • JAVA Professionals
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als Java/JEE Software Ontwikkelaar werk je aan verschillende projecten en ben je betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van Java projecten. Dit doe je in een Agile Scrum team. De focus van je werkgever ligt op het ontwerpen, realiseren en onderhouden van innovatieve en duurzame technologische oplossingen die bijdragen aan businessprocessen. Je kunt hierbij denken aan technieken als Scala, Akka en AngularJS. Je bent in staat om flink gestalte te geven aan je rol van Java ontwikkelaar binnen het team waarin je werkt. Je draagt bij aan het team, maar ook aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied binnen je werkgever.

Je kunt worden wat je wilt en kan werken aan veel verschillende projecten. Of jij je nu verder wilt specialiseren als Java ontwikkelaar qua backend of meer aan de slag wilt aan de frontend, software integratie, projectlead, analist of je meer ontwikkelen in de breedte. Voor persoonlijke- en technische ontwikkeling krijg je volop de ruimte!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, richting informatica of vergelijkbaar;
 • Je bent enthousiast, toont initiatief, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met applicatieontwikkeling in Java/JEE;
 • Ervaring met Oracle en MS/SQL Server, Agile Scrum en JEE design patterns, web services, SOA, UML, JSF, Hibernate, EJB3;
 • Evenals ervaring met tooling als Oracle ESB en JBPM;
 • Als laatste ervaring met Scala, Akka, Elastic Search, Cassandra, Kafka, Angular, React, Java, Mesos en AWS.
 • Overigens worden net Wo-afgestudeerden met minder ervaring ook van harte uitgenodigd om te reageren!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groeiend bedrijf dat door middel van hoge service en kwaliteit is uitgegroeid tot een betrouwbare speler voor grote en kleine klanten in de Randstad. Onze klant is zeker geen detacheerder, en geen inhouse software ontwikkelaar, maar een echte projectenclub waar heel veel mogelijk is!

Partners waar onze klant mee samenwerkt zijn onder andere Magnetic, RedHat, Lightbend en Elastic. Samen met deze partners en de 75 specialisten (back- en frontend open source frameworks) zijn ze hard op weg om in 2020 honderd miljoen mensen blij te maken met software die werkt. Klanten van deze organisatie zijn bijvoorbeeld: Wehkamp, RTL, ING en Transavia.

De manier waarop met elkaar wordt omgegaan is heel informeel en mensen onderling hebben veel lol! Op kantoor in Amersfoort bruist het altijd van de gezelligheid. Inmiddels bestaat onze klant zo’n 15 jaar en is de algemeen directeur nog steeds aan het roer. Het bedrijf bestaat uit ±80 medewerkers en er heerst geen hiërarchie. Er wordt gewerkt in zelfstandige units waarin teams zijn georganiseerd. Deze teams variëren van grootte, variërend van 3 tot 20 personen. Teams worden veelal per tribe samengesteld, maar soms ook unit-overstijgend. Men deelt het streven om het beste in zichzelf naar boven te halen, met een ondernemende geest projecten aan te pakken en dit met hart voor de zaak een succes te maken. De klant staat centraal maar je kan worden wat je wilt! Drive en potentie om snel dingen te leren zijn kerningrediënten bij iedere medewerker!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Afhankelijk van kennis en ervaring