line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Java Young Professional voor consultancy

Vacature Utrecht

JAVA Professionals
 • JAVA Professionals
 • HBO, 0 - 3 jaar ervaring
 • 32-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij onze klant zal je beginnen met een traineeship in de eerste twee maanden. Op deze manier zal je direct tien nieuwe vrienden en collega’s leren kennen. Tijdens deze periode zullen de development skills die je op dit moment bezit verder uitgebreid en versterkt door verschillende ontwikkeltechnieken, maar ook je consultancy vaardigheden zullen op de schop worden genomen. Het einde van je traineeship zal je daarnaast dan ook afsluiten met een geweldige tijd in Spanje!

Na je traineeship zal je aan de slag gaan als all-round backend developer voor diverse klanten. In deze functie als consultant zal je je gaan bezig houden met het bouwen van e-commerce oplossingen met behulp van SDL, de Episerver, Intershop of Tridion CMS. Je zult je bezig gaan houden met consultancy op het gebied van e-commerce en online. Hierbij ben jij de interfacing met backend applicaties van de klant, denk hierbij aan maatwerk applicaties, Product Informatie Management en ERP. Je werkt in een scrum team, waarvan jij het backend geweten op je zal nemen. In dit scrum team zijn ook een aantal frontend developers gevestigd. Samen met je directe collega’s zal je de richtingen bepalen van de verschillende projecten waar je mee bezig zal zijn, maar ben je ook bezig met het bewaken van de voortgang.

Dus ben je op zoek naar een leuke en gezellige club waar je veel vrijheid krijgt, dan ben je hier aan het juiste adres!

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk;
 • Passie voor de online omgeving;
 • Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring;
 • Klantgerichtheid met een proactieve instelling;
 • Je bent communicatief vaardig en kan ook goed luisteren;
 • Je bent creatief, oplossingsgericht, flexibel en een echte teamspeler;
 • Nieuwsgierig naar de nieuwste technische ontwikkelingen.
Bedrijfsomschrijving

Voor onze klant in Utrecht zijn we op zoek naar een Young Professional. Dit bedrijf is een grote speler op de consultancy markt, waar een sterke eigen cultuur heerst. Het is een non-hiërarchische organisatie waarbij vrijheid, vertrouwen en ontwikkeling van de werknemers centraal staat. Bij klanten waar dit bedrijf voor werkt, moet je onder andere denken aan de ANWB, KPN, Ahold en de SNS Bank. Naast het feit dat er veel diversiteit heerst in de klanten, zijn ook de opdrachten ieder uniek. Voor dit bedrijf zijn de belangrijkste zaken het ontwikkelen van slimme IT-oplossingen en de implementatie & integratie van de episerver CMS, dit is een omnichannel E-commerce platform.

Innovatie, ambitie, specialisme en geluk van de medewerkers is waar dit bedrijf voor staat. Ze geloven dat wanneer je plezier beleeft in je werk, en goed bent in wat je doet, je werk onderdeel is van jouw geluk. De organisatie is enorm plat, autonoom en is een echt IT bedrijf. Vrijwel iedereen heeft een achtergrond in de IT en is hier nog steeds in actief. Ook de cellen cultuur die ze gebruiken is vrij uniek, hierdoor heb je intern niet te maken met een bepaalde hiërarchie of directiebeleid. Je wordt in je werk ook enorm vrij gelaten om je eigen pad te vinden. Werk jij bijvoorbeeld liever in de avond? Dan is dit mogelijk. Werk je liever vanuit huis? Overleg dit maar met de klant en bespreek wat hierin mogelijk is. Je bent als het ware eigen baas binnen het bedrijf. Onze klant is namelijk niet voor niets uitgeroepen tot het meest inspirende bedrijf van Nederland én eerste op de Great Place To Work van 2017!

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring

Overige info Arbeidsvoorwaarden
 • Een auto van de zaak of NS-businesscard;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris met een mooi secundair pakket, met o.a. laptop en telefoon;
 • Mogelijkheid aandelen te kopen (mede-eigenaar worden);
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en een specifiek ontwikkeltraject;
 • Een uitdagende en afwisselende baan;
 • Een prettige en informele werksfeer, met regelmatige legendarische borrels of events!

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen naar 020-8203666.

Contactpersoon Dhr. Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor JAVA programmeur in regio Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. JAVA programmeur