Contactgegevens

Java Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/java-logo.png
Cruquiuskade 251
1018AM Amsterdam Noord-Holland NL

0208203666
Java Professionals
Score: 8.0
Stemmen: 4

Java Professionals

Cruquiuskade 251, Amsterdam

Java Professionals

Java Professionals is een jonge en ambitieuze onderneming, gevestigd in Amsterdam, gericht op het succesvol werven en selecteren van Java developers.

Wij zijn in 2010 opgericht. Ons team bestaat uit 5 medewerkers met veel ervaring op recruitmentgebied en die elke dag weer het beste uit zichzelf willen halen.

Wij geven elke kandidaat persoonlijke aandacht en zijn oprecht genteresseerd in de persoon achter de cv.

Werken bij Java Professionals? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
235 vervulde ICT vacatures
Android developer boekenplatform (vervuld)
JAVA Professionals Het bedrijf zelf bestaat uit 12 man waarvan 7 techneuten. De leeftijd varieert tussen de 20 en 35 jaar. Het IT team is opgebouwd uit 2 Webdevelopers, 1 OIS Developer, 1 ..
Junior/Medior Java developer (vervuld)
JAVA Professionals In deze uitdagende functie ga je aan de slag met het maken van software op het gebied van Contract-, Project-, en Research Management. Opdrachtgevers zijn veelal te vinden in ..
Junior/medior Java Developer Inhouse (Eindhoven) (vervuld)
Java Professionals Zie jij jezelf werken bij.. Een vakvolwassen bedrijf met een startup-mentaliteit, die de titel website van het jaar draagt, die een App ontwikkelt met honderdduizenden ..
Startende Ruby Developer doorontwikkeling (vervuld)
JAVA Professionals In dit bedrijf werkt men veel met Ruby on Rails. Het is een echt R&D ontwikkelbedrijf waarin je de hele breedte van software ontwikkeling zult ervaren. Indien jij zelf geen ..
Java Developer toekomst softwareapplicatie (vervuld)
JAVA Professionals Ben jij net afgestudeerd en is het tijd voor je eerste echt uitdaging in het werkveld of heb jij al een aantal jaar ervaring als ontwikkelaar en ben jij klaar voor de volgende..
Junior Java Developer toekomst softwareapplicatie (vervuld)
JAVA Professionals Ben jij net afgestudeerd en is het tijd voor je eerste echt uitdaging in het werkveld of heb jij al een aantal jaar ervaring als ontwikkelaar en ben jij klaar voor de volgende..
Java ontwikkelaar voor uitdagende projecten (vervuld)
JAVA Professionals Als Java/JEE Software Ontwikkelaar werk je aan verschillende projecten en ben je betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van Java projecten. Dit doe je in een Agile Scrum ..
Java Developer detachering in Groningen (vervuld)
JAVA Professionals Als Java Developer bij deze detacheerder zal je voornamelijk individueel worden gedetacheerd bij een klant. Echter is de detacheringpartij continu in ontwikkeling. Zo hebben ..
Java Developer in dynamische lichtmanagement (vervuld)
JAVA Professionals De afdeling waar je aan de slag gaat bestaat uit zo’n 40 man, maar het R&D team, waar je het meeste mee van doen hebt, bestaat uit 11 man. Voorheen was deze business unit ..
Backend Java Developer Paterswolde! (vervuld)
JAVA Professionals Het developmentteam in Paterswolde bestaat uit zo’n 14 ontwikkelaars. Zij zijn allemaal Java developers die zowel aan de backend als aan de frontend werken. Als (medior) ..
Senior Java Developer bij Kennishub (vervuld)
JAVA Professionals Jij beschikt over diepgaande kennis en voor jou bestaat er maar één manier om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en dat is kennisdeling! Jij neemt graag actief ..
Junior Java Developer vooraanstaande consultancy (vervuld)
JAVA Professionals Jij bent het type programmeur die er alles uit haalt wat erin zit. Je weet dat je talent hebt en wil dat dan ook graag inzetten ten behoeve van jouw carrière. Tot nu toe ben ..
Medior java developer fashion bedrijf (vervuld)
JAVA Professionals Als Java back-end developer zul jij je steentje bijdragen aan het e-commerce team. Je zult je gaan bezig houden met vraagstukken als: Hoeveel T-shirts gaan we volgend jaar ..
Innovatieve medior/senior java developer (vervuld)
JAVA Professionals Voor het developmentteam zijn zij op zoek naar (inhouse) Java developers met framework ervaring. Ze werken veel met Angelar4 , gebruiken state-of-the-art frameworks, maar ..
Java Young Professional voor consultancy (vervuld)
JAVA Professionals Bij onze klant zal je beginnen met een traineeship in de eerste twee maanden. Op deze manier zal je direct tien nieuwe vrienden en collega’s leren kennen. Tijdens deze ..
Ervaren Java Developer gezocht in hartje Utrecht! (vervuld)
JAVA Professionals Je focus zal hier liggen bij de opdrachten voor ProRail, waarbij ze voornamelijk bezig zijn met het beveiligen van de Nederlandse spoorwegen. Alles draait om de ..
Backend Java Developer gezocht in Paterswolde! (vervuld)
JAVA Professionals Het developmentteam in Paterswolde bestaat uit zo’n 14 ontwikkelaars. Zij zijn allemaal Java developers die zowel aan de backend als aan de frontend werken. Als (medior) ..
Backend Python/Clojure developer gezocht! (vervuld)
JAVA Professionals Voor de vier agencies die onder deze organisatie vallen wordt jij als backend developer ingezet. De agency waar jij voor aan de slag gaat houdt zich vooral bezig met het ..
Lead Java developer gezocht voor High Tech Campus (vervuld)
JAVA Professionals Je krijgt hier de kans om als Lead Java Developer aan de slag te gaan. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en de doorontwikkeling van de backend software. Je zal ..
Junior software engineer gezocht voor gamingplatform (vervuld)
JAVA Professionals Het bedrijf kent dus twee software teams. Als Junior Software Engineer zal voor nu in eerste instantie aansluiten bij het team dat zich voornamelijk richt op Python en ..
Medior Java developer gezocht voor e-Commerce platform! (vervuld)
JAVA Professionals Tijdens de beginperiode zul je vooral aan voorbeeldprojecten werken om basiskennis op te doen over de stack waar ze mee werken. Daarna sluit je aan bij een van de bestaande ..
Java Developer gezocht in Hoogwoud! (vervuld)
JAVA Professionals Voor het team in Hoogwoud is het bedrijf op zoek naar een Java developer met enkele jaren ervaring. Bij dit bedrijf ga jij je vooral richten op de (android) frontend systemen..
Ervaren Java Developer gezocht in Utrecht! (vervuld)
JAVA Professionals Bij onze klant zal je beginnen met een traineeship in de eerste twee maanden dat wordt gezien als een inwerktraject. Op deze manier zal je direct twaalf nieuwe vrienden en ..
Young Professional (Java) gezocht in Utrecht! (vervuld)
JAVA Professionals Bij onze klant zal je beginnen met een traineeship in de eerste twee maanden. Op deze manier zal je direct twaalf nieuwe vrienden en collega’s leren kennen. Tijdens deze ..
Young Professional gezocht (Java, C++, Python) (vervuld)
JAVA Professionals Voordat je echt aan de slag gaat zul je verder kennis maken met het bedrijf, je nieuwe collega’s en hoe ze te werk gaan. Daarna ga jij je focussen op alles wat erbij komt ..
Bekijk ICT vacatures