Vacature C++ software engineer in Deventer - Zwolle

Zwolle

.NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een echte specialist die graag out of the box denkt om zijn product te blijven ontwikkelen? Heb je er wel eens over nagedacht om internationaal te kunnen werken? Lees dan deze vacature voor Embedded Software Engineer in Deventer.


Je gaat aan de slag als Embedded Software Engineer binnen een SCRUM-team en draagt daarbij verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, ontwikkelen en releasen van embedded software voor (reeds ontwikkelde, bestaande en volgende generatie) connectivity producten.

De producten waar jij als Software Engineer met het team zorg voor draagt worden conform de product specificaties opgeleverd. Daarbij hoort een stukje eigenaarschap van het ontwikkelproces, inclusief de tools, wat erop gericht is om de software op tijd te leveren met daarbij in achtnemend het gewenste kwaliteitsniveau. Als Software Engineer ben je proactief bezig en altijd op zoek naar verbeteringen in de processen, maar ook werkmethoden binnen de Thermotechniek.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een Bachelor of Master-opleiding in Computer Engineering, Software Engineering of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met C/C++;
 • Kennis van Wireless protocollen als WiFi, Zigbee en 868.
 • Bekend met tools en werkomgevingen als Jira, Jenkins en Bitbucket;Kennis van software debugging tools;
 • Kennis van verschillende micro-controller architecturen;
 • Kennis van regel-algoritmes;
 • In staat tot lezen en begrijpen van schakelschema’s;
 • Kennis van Engelse taal op professioneel niveau, zowel mondeling als schriftelijk;

lees meer

Overige info
 • Een zeer aantrekkelijk salaris met uitzicht op groei in treden per jaar;
 • Jaarlijks 40 vakantiedagen;
 • Engineering laptop van de zaak;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid tot 2 dagen thuiswerken bij fulltime dienstverband (in overleg);
 • De mogelijkheid om internationaal te gaan werken;
 • Fitness/sport budget;
 • Een vernieuwde werkomgeving (momenteel in verbouwing);
 • Een collegiale werkomgeving met zeer diverse collega’s;

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is al meer dan 30 jaar het bekendste merk voor HR-ketels in Nederland. De organisatie kent vestigingen over de hele wereld en is daarmee één van de meest toonaangevende merken en sterkste spelers op het gebied van automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Ze hebben inmiddels in totaal meer dan 400.000 medewerkers in dienst, waarvan de meesten zich in Duitsland vestigen op het automotive-vlak.

In Nederland kennen ze meerdere locaties waarvan de meeste medewerkers in Deventer werken. In deze vestiging werken inmiddels meer dan 500 werknemers en deze vestiging kent diverse afdelingen, zoals Productie, R&D en Verkoop. In het hoogseizoen, dat loopt vanaf september t/m maart, werken er zelfs 700 werknemers. Binnen de afdeling zijn de teams grof te verdelen in 2 delen: elektronica en werktuigbouwkunde. Gezien het hoogseizoen weer voor de deur staat zijn ze hard op zoek om hun team tijdig weer up to date te krijgen.

De Engineering Controls Technology en Product Development afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van control units voor CV-ketels en connectivity producten. Binnen de afdeling zijn er een aantal teams te onderscheiden waaronder Applied Technology, Hardware & Mechanical, Embedded Software, Mobile App Development, Projectmanagement en Testing.

Binnen de Embedded Software Connectivity-groep ben je verantwoordelijk voor alle Embedded Software van de ECT Connectivity producten. Het is een ambitieus team dat ernaar streeft om producten binnen de afgesproken tijd te leveren en daarbij gebruik maakt van een Agile werkomgeving. Daarnaast heeft de organisatie zijn ogen sterk gericht op IoT. Zij merken dat dit nieuwe mogelijkheden biedt voor hun producten die zij op de markt willen brengen.

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Zwolle
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle