Vacature Junior/medior .NET developer gezocht! - Den Bosch

Den Bosch

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij als junior/medior .NET developer op zoek naar een uitdagende functie binnen de industriële sector? Heb je daarnaast technisch inzicht en werk je graag met C# .NET en SQL? Dan is dit bedrijf in Oss op zoek naar jou!


Het bedrijf bestaat dus uit een grote groep software engineers en drie senior .NET specialisten waar veel van te leren is. Als .NET developer werk je in het team mee aan verschillende bestaande en nieuwe applicaties voor diverse projecten. Zo kun je onder andere werken aan een Track And Trace systeem met verschillende functionaliteiten als ERP-koppelingen en koppelingen met PLC- en robotsystemen of verschillende logistieke beheersystemen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het overleggen met opdrachtgevers over benodigde specificaties, het programmeren en testen van software en op locatie deze software implementeren. Op basis van de SCRUM methodiek wordt er dus aan verschillende projecten gewerkt en het is daarom belangrijk dat het prioriteren je goed afgaat. Je bent van A tot Z betrokken bij deze projecten en krijgt hierdoor het gehele traject mee. Vanuit het bedrijf wordt gezocht naar een communicatief vaardige developer die mooie resultaten wilt neerzetten en die technisch inzicht heeft. Qua stack kom je te werken met onder andere C# .NET, JavasScript, SQL, Entity Framework, HTML en CSS.

Al met al kom je hier dus in een functie terecht waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar jouw inbreng ontzettend wordt gewaardeerd. Ben jij een gedreven junior/medior .NET developer en weet jij wel raadt met de uitgebreide studiemogelijkeden? Lees hieronder dan de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond op het gebied van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als .NET developer;
 • Je bent bekend met SQL, HTML en Entity Framework;
 • Je bent communicatief sterk en stressbestendig;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en denkt in oplossingen;
 • Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een uitgebreid opleidingsbudget;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk;
 • Werken aan technisch uitdagende software bij verschillende klanten!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Oss, is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het maken van logistieke automatiseringssoftware voor de industriële sector. Verschillende partijen in binnen- en buitenland maken gebruik van de applicatiesoftware van dit bedrijf met hun focus op verantwoord ondernemen. Het team is vanwege de goede zaken op zoek naar een junior/medior .NET developer om het team te versterken!

Met vestigingen in Nederland en België werkt het bedrijf aan verschillende detacheringsprojecten met partners. Naar het doel om verantwoord te ondernemen gaan zij langdurige relaties aan met klanten en wordt gekeken naar oplossingen voor de lange termijn. Van een automatisch dataverzamelingssysteem tot een krachtsensor meetautomaat, alle soft- en hardware wordt hier ontwikkeld of in samenwerking met partners gerealiseerd.

Momenteel bestaat het bedrijf uit 30 software engineers waarvan er 3 gespecialiseerd zijn in .NET development. De sfeer op kantoor is goed en vanuit het bedrijf worden tijd en geld geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Hoewel er hier sprake is van een detacheringsbedrijf, komt het hele team nog regelmatig samen op het kantoor in Oss. Daarnaast wordt er rekening gehouden met jouw wensen en de totale reistijd bij het aannemen van projecten en binnen de functie krijg je veel inbreng en verantwoordelijkheid. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdagende functie?

lees meer

Contactpersoon .NET Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch