user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior .NET ontwikkelaar gezondheidszorg

in Apeldoorn

.NET Professionals
 • .NET Professionals
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

Door de groei binnen de organisatie is onze klant op zoek naar .NET ontwikkelaars. Hier ga je aan de slag met het integreren, ontwerpen en bouwen van het softwarepakket, waarbij je werkt op basis van een model driven architectuur. Je komt terecht in een multidisciplinair team met o.a.NET, Java en Progress ontwikkelaars met wie je nauw contact hebt. Je moet het daarom leuk vinden om multidisciplinair over platforms heen te denken. Je zult gaan werken met de inhouse ontwikkelde frameworks, maar ook met marktstandaarden. Als .NET ontwikkelaar werk je voornamelijk aan de client van de applicatie, waarbij je veel gebruik zult maken van WPF. Verder is het belangrijk dat je oplossing technisch goed in elkaar zit, maar ook conceptueel.

Het team waar je in terecht zal komen is erg betrokken en informeel, ieder voelt zijn eigen verantwoordelijkheid voor de software, maar ook voor het maatschappelijke aspect van de zorg. Bij dit bedrijf zijn de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen enorm, binnen de business unit kan je van medior naar senior en uiteindelijk ook nog naar architect. Daarnaast is de Business Unit onderdeel van een grotere internationale organisatie, van waaruit goede begeleiding wordt gegeven en certificeringen en cursussen gefaciliteerd worden. Kortom, een bedrijf waar je je in de breedte en in de diepte kunt ontwikkelen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van Informatica;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met .NET en C#;
 • Je beschikt over kennis van WPF;
 • Kennis van XML en XAML is een pre;
 • Kennis van het werken met SCRUM/Agile;
 • Je bent iemand die zich wil ontwikkelen binnen software engineering;
 • Zeer sterke analytische skills en de vaardigheid om abstracte wensen om te zetten in werkende oplossingen;
 • Goede sociale vaardigheden en daarnaast ook zelfstandig kunnen werken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Apeldoorn, is marktleider op het gebied van het leveren van diensten en softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hierbij kan je denken aan alle ziekenhuizen, maar ook GGZ-instellingen en de ouderen- en gehandicaptenzorg. Wel 35.000 GGZ professionals werken dagelijks met de software van onze klant! De software waar zij mee bezig zijn houdt alle zorg van de patiënten bij, elke afspraak met de doktoren, maar ook de financiën zijn te vinden in één elektronisch patiëntendossier. Dit digitale systeem is in alle opzichten efficiënt, veilig en gebruikersvriendelijk te gebruiken. Dit zorgt er dan ook voor dat de uitwisseling tussen de gegevens op de juiste manier kan worden gedaan en dat zij de zorgdiensten op alle niveaus kunnen verbinden. Daarnaast is onze klant ook bezig met het verlenen van implementatie & integratie diensten, consultancy projecten en service & support. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat zij 7 keer op een rij zijn uitgeroepen tot top Employer!

De afdeling waar jij je zult bevinden bestaat uit 65 medewerkers, waarvan de gemiddelde leeftijd tussen de 30 en 35 jaar is. De afdeling bestaat uit meerdere teams, hierbij moet je denken aan een design team, testteam en een development team. Dat laatste is een multidisciplinair team (.NET, Java, JavaScript) en bestaat uit ongeveer 35 man. Binnen een periode van drie à vier weken werken zij met stand-ups en demo’s. Daarnaast hebben ze minimaal 1 keer per maand een kennisdeelsessie met het gehele team, maar doen ze ook aan ‘get connected-sessies’. In deze bijeenkomsten wordt er meer ingegaan op hoe de business draait en wat ze bij de klanten doen en hoe ze deze kunnen financieren. Dit is niet het enige; bij onze klant vinden er maandelijks uitjes plaats!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.700 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring