user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medior systeem- netwerkbeheerder, fulltime 40 uur, vast dienstverband

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
Supracom B.V.
 • Supracom B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij voegt wat toe!? Klantgerichte ICT is wat jij ademt. In deze functie kom je in aanraking met de meest uiteenlopende ICT werkzaamheden. Van het installeren van een compleet nieuw netwerk, het voorbereiden van een werkstation, migreren naar Office365 tot telefonische support en het installeren en uitleggen van onze VOIP diensten.

Jouw ambitie bepaalt wat je binnen Supracom kunt doen. Je werkt in een klein team samen om onze klanten in de dentale zorg optimaal te ondersteunen. Onze klanten zijn tandartsen, mondhygiënisten, assistenten en specialisten in de mondzorg. Zij zijn van ons gewend dat we snel en proactief handelen, zodat zij de beste zorg aan hun patiënten kunnen leveren.

Door onze jarenlange ervaring in deze branche vertrouwen klanten op onze expertise en vormen wij vaak het eerste aanspreekpunt bij vragen en problemen. Deze kennis documenteren wij zorgvuldig en stelt jou daardoor in staat om jezelf ook snel een specialist te kunnen noemen. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Met 11 collega's hebben wij korte lijntjes en kunnen wij ook jou snel helpen bij de afwisselende werkzaamheden.

Wij begrijpen dat werken in de mondzorg nogal wat nieuwe kennis vraagt. Naast passende begeleiding vragen wij je wel zelf ook te blijven ontwikkelen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan ons nieuwe kantoorpand. Voor de zomer hopen wij weer plaats te mogen nemen in het centrum van Garderen.

lees meer

Functie-eisen
 • 3-8 jaar ervaring
 • Je hebt aantoonbaar MBO 4 denkniveau (diploma of certificering ICT gerelareerd)
 • Correcte en nette communicatie is een must!
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)
 • Je woont in de omgeving van Garderen (maximaal 50km)
 • Ervaring met het opstellen en bijhouden van documentatie
 • Bereid bij vaste aanstelling mee te draaien in de spoeddienst

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Supracom is uitgegroeid tot een echte specialist in de automatisering van tandartspraktijken. In het verleden werden dergelijke praktijken vaak bediend door lokale IT bedrijven voor het leveren van algemene hard- en software, of door gespecialiseerde softwarebedrijven die zorgden voor het primaire proces. Supracom combineert die twee, en voegt uitgebreide ervaring met digitale röntgen, cone-beam CT-scanners, digitale sondes en anderen dentale systemen in (grotere) netwerkomgevingen toe. Begonnen als de ICT-afdeling van een toonaangevende praktijk in Garderen heeft Supracom een unieke ervaring met de werking van tandartspraktijken. Supracom spreekt de taal van de tandheelkunde. Met een gemiddelde leeftijd van onder de dertig, biedt Supracom een unieke en uitdagende werkomgeving voor jonge, enthousiaste ICT-professionals en starters op gebieden als netwerkbeheer en ondersteuning. Tevens zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.600 - € 3.000 p/m

Salaris wordt bepaald aan de hand van relevante werkervaring.
Overige info Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wiechert Fikse Contactpersoon Dhr. Wiechert Fikse
0623281501
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Garderen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Garderen