user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Servicedesk medewerker, fulltime 40 uur

in Garderen

Supracom B.V.
  • Supracom B.V.
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zijn Supracom. Dé ICT dienstverlener in de dentale branche. Onze klanten zijn tandartsen, mondhygienisten, assistenten en specialisten in de mondzorg. Zij zijn van ons gewend dat we snel en proactief handelen. 

Om aan deze eis te blijven voldoen zoeken wij een klantgerichte support medewerker die door snel te denken de meeste problemen al aan de telefoon kan tackelen. Lukt dit niet dan weet je op een juiste manier het probleem te registreren zodat collega's er direct mee verder kunnen. 

De werkzaamheden bestaan uit alle vragen die onze klanten stellen op het gebied van netwerkbeheer. Dit kan een simpele wachtwoord reset zijn maar ook achterhalen waarom een netwerk volledig plat ligt. Dit doe je uiteraard niet alleen maar met je collega's van de telefonische servicedesk. 

Wij begrijpen dat werken in de mondzorg nogal wat nieuwe kennis vraagt. Hier bieden wij uiteraard passende begeleiding in. Daarnaast zijn wij bijzonder goed gedocumenteerd zodat veel vragen zelf opgelost kunnen worden. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt aantoonbaar MBO 4 denkniveau (diploma of certificering ICT gerelareerd)
- Ervaring als helpdesk- of supportdeskmedewerker
- Correcte en nette communicatie is een must!
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je bent analytisch
- Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)
- Je woont in de omgeving van Garderen (pre)
- Bereid bij vaste aanstelling mee te draaien in de spoeddienst

lees meer

Bedrijfsomschrijving Supracom is uitgegroeid tot een echte specialist in de automatisering van tandartspraktijken. In het verleden werden dergelijke praktijken vaak bediend door lokale IT bedrijven voor het leveren van algemene hard- en software, of door gespecialiseerde softwarebedrijven die zorgden voor het primaire proces. Supracom combineert die twee, en voegt uitgebreide ervaring met digitale röntgen, cone-beam CT-scanners, digitale sondes en anderen dentale systemen in (grotere) netwerkomgevingen toe. Begonnen als de ICT-afdeling van een toonaangevende praktijk in Garderen heeft Supracom een unieke ervaring met de werking van tandartspraktijken. Supracom spreekt de taal van de tandheelkunde. Met een gemiddelde leeftijd van onder de dertig, biedt Supracom een unieke en uitdagende werkomgeving voor jonge, enthousiaste ICT-professionals en starters op gebieden als netwerkbeheer en ondersteuning. Tevens zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg