user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

QPS BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4574/ddac1f6f13bb372a177804adcd3b8a31/
Huis ter Heideweg 16
3705LZ Zeist Utrecht NL

0306941200
QPS BV
Score: 10.0
Stemmen: 3

QPS BV

Huis ter Heideweg 16, Zeist

QPS BV
  • QPS BV
  • Zeist
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0306941200

QPS voert wereldmarktleidende producten o.a. bekend onder de naam QINSy, Qastor en Fledermaus. QPS heeft ruim 500 opdrachtgevers verspreid over de hele wereld. Ons product QINSy wordt ingezet aan boord van schepen t.b.v. bodemkartering, baggeractiviteiten, offshore projecten en kaart productie. Qastor is een tool voor loodsen. Qastor maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te kunnen manoeuvreren met grote zeeschepen. Onze producten worden ingezet in het hart van de bedrijfsprocessen van survey, bagger, offshore constructie bedrijven en loodsorganisaties. Fledermaus is een applicatie voor de visualisatie en classificatie van havens en zeebodems.

QPS is onderdeel van de HITT Groep.

Bij QPS werken 55 mensen. QPS heeft tevens een vestiging in Canada en Amerika. QPS is een volle dochter van HITT NV, een technologie onderneming met een notering op de aandelenbeurs van Amsterdam. Bij HITT werken wereldwijd zon 175 mensen.

Bij QPS werken ruim 20 ontwikkelaars, van junior tot senior. Vaak werkt men in kleine teams (agile programmeren) aan de verdere ontwikkeling van 1 van onze producten QINSy, Qastor of Fledermaus.

De sfeer bij QPS is informeel, no nonsense en prettig. Er is sprake van een hecht team die allemaal trots zijn op de producten die worden ontwikkeld. Het verloop is minimaal. Er werken bij QPS alleen hoog opgeleide mensen. Het gaat hierbij om mensen met een ICT opleiding, maar ook mensen met een opleiding als geodeet, natuurkundige, wiskundige en tevens een aantal hydrografen die in de loop van de tijd zijn gaan programmeren.

Werken bij QPS BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Gedreven C# .Net (eventueel C++) software ontwikkelaar, Zeist (vervuld)
QPS BV In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor: ? Onderhouden en doorontwikkelen van onze producten QINSy, Qastor en Fledermaus ? Vertalen van klantwensen naar een ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Zeist