Vacature Junior en/of Medior PHP Programmeur (Laravel)! - Zeewolde

Zeewolde

PHP Professionals
  • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze vacature is ideaal voor jou wanneer je in de buurt van Zeewolde woonachtig bent! We werken namelijk voor een bedrijf die op zoek is naar een ervaren PHP Developer. Lijkt dit jou interessant en ben je op zoek naar een nieuwe baan als PHP Developer in deze regio!? Dan horen we graag van je!

Zij zoeken een PHP Developer met passie voor PHP. Iemand die het echt als een uitdaging ziet om het huidige spaarsysteem dat ze aanbieden naar een hoger niveau te tillen.

Je gaat, individueel of met je collega’s, meewerken aan interessante projecten. Denk hierbij aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van de huidige website, het beheersysteem onderhouden, meewerken aan nieuwsbrieven, nieuw ideeën uitwisselen etc. Het systeem zelf is gebouwd in PHP en middels een eigen MVC framework. Op dit moment gebruiken ze nog de waterval methode maar met grote projecten proberen ze steeds meer Agile/Scrum toe te passen. Ze hebben veel unit-testen om de cruciale onderdelen te controleren. Daarbij maken zij ook gebruik van buildscripts die hun code weer controleert.

lees meer

Functie-eisen

• Afgeronde ICT opleiding is een pre;
• Zeer goede kennis van PHP5 en MySQL;
• Kennis van object georiënteerd programmeren;
• Kennis van versiebeheer (SVN is een pre);
• Kennis van HTML, CSS, Javascript, JQuery en AJAX;
• Ambitieus, stressbestendig en leergierig.

lees meer

Overige info

• Marktconform salaris (afhankelijk van je leeftijd/ervaring/kennis);
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarbonus;
• Ziektebonus, ben je het hele jaar niet ziek krijg je 350 Euro.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega's van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar wij nu voor werven is gevestigd in Zeewolde op een mooie, nieuwe locatie waar zij, door de flinke groei de afgelopen jaren, onlangs naar toe zijn verhuisd. Hun core-business betreft een online spaarsysteem. Mensen die via hen website op websites van bijvoorbeeld bol.com, Zalando, MediaMarkt etc. bestellen of soms alleen al klikken, ontvangen zij hiervoor punten. Deze punten kunnen ingezet worden om korting te ontvangen op producten of het krijgen van andere aanbiedingen.

Het bedrijf zelf is opgericht in 2000 en bestaat uit 33 man. De sfeer is lekker informeel en gezellig. Zo staat er op kantoor een tafelvoetbaltafel, tafeltennis & Playstation voor potjes FIFA. Ook wordt er eens per maand een borrel georganiseerd. Je komt te werken in een team van 8 ontwikkelaars waarvan de gemiddelde leeftijd +/- 28 jaar is. Op dit moment zijn ze actief in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk, Duitsland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

lees meer

Contactpersoon Bas Koppes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Laravel Programmeur in Zeewolde Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeewolde