Vacature Software Engineer - Veghel

Veghel

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Spreekt werken in een internationale omgeving jou aan? Heb je altijd al interesse gehad in de automotive branche en zou je dit willen combineren met keihard code kloppen? Ga dan aan de slag in Veghel met o.a. Zend als Software Engineer!

Als software engineer neem je plaats in het team van professionals in Nederland. Door de korte lijnen is het snel schakelen en kunnen knopen snel doorgehakt worden. Wanneer er op een project een klap is gegeven is het dan ook snel de handen uit de mouwen – want ieder project wordt serieus genomen! Je bent een diehard programmeur en kritisch, aangezien het zomaar kan zijn dat je een half jaar later weer aan hetzelfde stuk code sleutelt. Binnen de software zijn performance, security, usability, stability en functionality pilaren en je draagt hier verantwoordelijkheid voor. Dit doe je door de laatste technologie te gebruiken, maar ook door je huidige kennis van PHP en het Zend Framework toe te passen.

Een uitdaging binnen de functie is dat je mede verantwoordelijk bent voor de bewaking van de architectuur, maar een issue/bug net zo serieus neemt. De werkdruk is hoog en deze kan je aan door jouw flexibiliteit in te zetten. Vanzelfsprekend krijg je hier veel voor terug!

Je gaat aan de slag in het Nederlandse IT team bestaande uit een 6 tal ervaren developers. Jullie richten je op de ontwikkeling van veel verschillende projecten, aan jullie de taak om deze van goede architectuur te voorzien. De code wordt tezamen met de IT teams vanuit Letland en India opgebouwd en jouw aansturing en begeleiding hierin is van grote waarde. Uiteraard houd je je zelf ook veel bezig met de code ontwikkeling en neemt iedere developer een eigen project voor rekening. In ruil hiervoor krijg je veel vrijheid en ben je zelf in charge welke richting het bedrijf op technisch vlak gaat!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP en het liefst ook met het Zend Framework;
 • Daarnaast heb je genoeg kennis van Javascript, CSS en HTML;
 • Als het over RESTful services gaat, weet jij waarover gepraat wordt;
 • Voor intensieve samenwerking ben jij een echte sparpartner, maar focussen op je eigen werk lukt jou net zo goed;
 • Zowel in het Nederlands als Engels kun jij jezelf verstaanbaar maken;
 • En je hebt affiniteit met de automotive branche!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een internationale, maar informele werksfeer mét Brabantse directheid;
 • Genoeg ruimte om je stem te laten horen – creativiteit wordt gewaardeerd;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen: waar wil jij heen en hoe wil je dit doen?
 • Natuurlijk een mooi salaris wat aansluit op kennis en ervaring;
 • Deelname aan het eigen sportprogramma en voor de fanatiekelingen deelname aan sportevenementen;
 • En gezellige uitjes met het team waaronder een eindfeest.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in de transportsector levert wekelijks bijna 200 voertuigen aan klanten in wel 100 verschillende landen. Van trucks tot bedrijfswagens tot kiepwagens: het aanbod bestaat uit meer dan 1600 gebruikte voertuigen. Ze focussen op drie pijlers: retail, trade en service. Om deze te ondersteunen zijn er de afgelopen jaren een tweetal oplossingen ontwikkeld: een high-end ERP-systeem en een innovatieve E-Commerce oplossing. Met een internationaal team van 25 professionals in Nederland, 4 teams in India en een team in Letland wordt er iedere dag gewerkt aan de systemen zodat de juiste voertuigen tegen de beste prijs, met een complete service én een snelle internationale levering bij de klanten terecht komen.

Met het team in Nederland worden alle plannen uitgedacht en vervolgens wordt alles ontwikkeld in India of Letland. Met gemiddeld 36 projecten per jaar is er genoeg te doen. Voorbeelden van onlangs ontwikkelde projecten zijn websites, een klantportal en een schraper van veilingsites. Door veel vertrouwen en vriendschap op de werkvloer hangt er een informele sfeer waarin genoeg tijd over is voor vrijdagmiddagborrels, evenementen en een jaarlijks terugkerend eindejaarsfeest met alle werknemers. Ontdek als developer snel deze grenzeloze wereld van wegtransport bij dit te gekke bedrijf in Veghel!

lees meer

Contactpersoon Cindy Engel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Veghel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Veghel