Vacature Fullstack developer marketing en branding - Utrecht

Utrecht

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Spreekt het werken op het snijvlak van data en creatie je aan? Lijkt het je gaaf om verschillende bedrijven en merken zichtbaar te maken? Bevind jij je graag in een jong en enthousiast team? Lees deze vacature dan snel verder door!


Als het jou leuk lijkt om te werken op het snijvlak van data en creatie en is een collega combinatie van nerds en creatievelingen een omgeving voor jou, aarzel dan niet!

In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je bent namelijk de eerste developer. De huidige development taken worden uitgevoerd door de eigenaar en natuurlijk heb je de mogelijkheid om met hem te sparren. De ambitie is echter om dit team verder uit te breiden daarom dat er momenteel 2 vacatures openstaan.

Je richt je op het ontwikkelen van software voor verschillende opdrachtgevers en voor beide bedrijfsonderdelen. Zo werk je bijvoorbeeld aan de database van die nieuwe website, waar je een complexe technische structuur voor hebt uitgedacht. Of je richt je samen met de opdrachtgever en de designer op een vernieuwde implementatie van bepaalde onderdelen op de landingspagina. Je zult meedenken op alle vlakken in projecten in multidisciplinaire teams en krijgt ruimte voor eigen initiatief. Dit alles kun je doen tijdens flexibele werkuren, je bepaald namelijk zelf hoe laat je begint. Het kantoor is geopend van 8.30 tot 23.00 uur.

Je werkt als fullstack developer naast PHP veel met front-end technieken en juist jouw inbreng en het aandragen van nieuwe technieken wordt gewaardeerd. De huidige stack bestaat uit PHP, MySQL jQuery, JavaScript, HTML, CSS, Git en Laravel. WordPress komt er bij dit bedrijf niet in.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent fan van je eigen vakgebied;
 • Je hebt enige werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ruime ervaring met PHP en front-end;
 • Ervaring met Laravel is een pré;
 • Je ziet enkel uitdagingen en oplossingen!

lees meer

Overige info
 • Een prima salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een inspirerende werkomgeving en 20 leuke collega’s;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden op persoonlijk en technisch vlak;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Flexibele werkuren en thuiswerkmogelijkheden

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve concepten. Ze richten zich op digitale marketing en alle processen die daarbij horen en de branding van huisstijlen waarbij het gaat om o.a. gevoel en beleving. Zo ontwikkelen ze bijvoorbeeld webshops, maatwerk websites en tools. Klanten waar ze deze opdrachten voor uitvoeren variëren van start-ups tot gevestigde bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Ikea, Pelgrim Keukens en Youngcapital.

Een ander, op zichzelf staand, onderdeel van deze organisatie is een bedrijf dat zich richt op de fotografie van basis-, en middelbareschoolklassen. Ruim 850 scholen maken gebruik van hun diensten. Binnen deze organisatie krijg je dus met beide bedrijven te maken. De medewerkers werken dan ook samen op 2 verschillende ruimten, dit kun je zien als 2 gezamenlijke kantoortuinen. Er heerst een fijne en open sfeer. Onderling wordt er veel gelachen en georganiseerd. Zo wordt er iedere woensdag samen gebootcampt, lunchen ze samen en wordt je uitgedaagd om eens een potje te spelen op de old school gameconsole of de F1 simulatie.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht