Vacature Senior backend developer Ede

Ede

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kan jij met jouw helikopterview complexe vraagstukken in kleinere uitdagingen opdelen? Doorontwikkelen aan een innovatief platform voor de automotive branche en een API maken om dit platform te integreren met bestaande software van garages en grote autodealers? Lees dan snel verder voor deze interessante vacature als Senior developer in Sleeuwijk en Ede.


In sprints van een tot twee weken ben je aan de slag met het doorontwikkelen van de API. Je werkt samen met zes andere developers. Uiteraard is er overleg met de rest van het team, al krijg je ook veel eigen verantwoordelijkheid voor je taken. Er worden nauwelijks zaken uitbesteed, waardoor het development team verantwoordelijk is voor de hele keten. Er wordt ontworpen, ontwikkeld, getest en geïmplementeerd. De tool is gebouwd op basis van het Symfony framework.

Jouw senioriteit blijkt uit jouw helikopterview; je kunt een complex probleem opdelen in kleine stukken. Je gaat een API ontwikkelen die de eigen applicatie kan ontsluiten naar andere partijen binnen de automotive branche. Hierbij kun je denken aan grote importeurs en fabrikanten van diagnoseapparatuur. Hierbij denk je met jouw communicatieve vaardigheden ook mee over het in kaart brengen van de wensen van dit soort partijen.

Je vindt het interessant om commerciële modellen in kaart te brengen en mee te denken over bijvoorbeeld de technische uitwerking van een abonnementsvorm van het systeem. Kortom, een veelzijdige functie waar jouw PHP skills belangrijk zijn, maar waar je ook zelf over ontwikkelvraagstukken na te denken en invulling te geven aan verdere ontwikkeling van de tool.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minstens HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ruime ervaring in het ontwikkelen van API’s;
 • Ervaring in het programmeren in PHP of andere populaire OO talen is een pre;
 • Kennis van Symfony2 (of andere Frameworks), SOLID design patterns, Doctrine/Hybernate, REST/SOAP API’s en affiniteit met Javascript zijn ook grote pre’s;
 • Je bent sociaal vaardig en kunt naast operationeel ook strategisch denken;
 • Je bent gedreven en stelt innovatie voorop!

lees meer

Overige info
 • Prima salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Binnen korte tijd een contract voor onbepaalde tijd;
 • Reiskostenvergoeding en bij een vast contract is een leaseauto bespreekbaar;
 • Mogelijkheid om 32 uur te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • Werken aan een innovatief product in een informele setting!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is opgericht door experts op het gebied van automotive elektronica en biedt een software concept aan dat auto’s en diagnose apparatuur op afstand aan elkaar koppelt. Hierbij kun je denken aan een klant die met zijn auto naar een garage gaat voor een trekhaak. Naast dat die trekhaak fysiek op de auto moet worden gezet, moet er ook veel worden aangepast aan het besturingssysteem van de auto, zoals remmen en parkeersensoren. De software ontzorgt de monteur en dealer op het digitale stuk aan de hand van het platform die van afstand deze diagnoses kan uitvoeren. Ook wanneer er complexe storingen zijn op de werkplaats, kan dit gemakkelijk worden vastgesteld en verholpen doordat specialistische kennis onmiddellijk kan worden ingeschakeld. Klanten variëren van individuele garages tot grotere dealers.

Op dit moment werken er 12 werknemers bij het bedrijf en nog zo’n 50 andere werknemers bij het zusterbedrijf, dat zich specialiseert in het leveren van gecodeerde sloten en sleutels voor auto’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sleeuwijk, maar ook in Ede is er een kantoor waar hard wordt geprogrammeerd. De developers wisselen om de 2/3 dagen van locatie om op deze manier informatie zo efficiënt mogelijk te kunnen delen.

Wat het zo leuk maakt om onderdeel van dit bedrijf uit te maken, is dat je terecht komt in een innovatieve club met collega’s met verschillende achtergronden. Of je nu MBO geschoold, of gepromoveerd bent aan de universiteit, ieders inbreng wordt gewaardeerd zolang je innovatief bezig bent. Oplossingen worden altijd met elkaar bedacht en gedeeld en dus leer je veel van elkaar. Vrijdagmiddagborrels worden niet overgeslagen; uiteindelijk is en blijft het een Brabants bedrijf waarbij er regelmatig wordt uitgepakt met feestjes en weekendjes weg!

Het platform staat pas twee jaar in de markt. De komende tijd zal het platform dan ook verder internationaal worden uitgerold en wordt er ook geïnvesteerd in integratie van de tool met bestaande software van garages of dealers. Om dit mogelijk te maken is het bedrijf op zoek naar enthousiaste developers!

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Ede