Vacature Senior / Software Architect (PHP) - Almere

Almere

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Draag jij graag bij aan het verder professionaliseren van een veelgebruikt platform? Kom je graag in een groeiende omgeving terecht waar alles in staat wordt gestelt om alles uit jezelf te halen? Dan zit je hier als Senior/Architect helemaal goed!


Als Software Architect kom je te werken in een team van 6 ontwikkelaars. Daarnaast wordt ook samengewerkt met een team uit Roemenië (bestaande uit 7 Developers) dat hoofdzakelijk Front-end werkzaamheden verricht. De persoon die de applicatie ooit heeft opgezet stuurt dit team vanuit Roemenië aan. Je werkt hoofdzakelijk aan platform dat de workflow van het bedrijf en hun klanten bevordert. Daarbij kun je denken aan dingen als facturering, meldingen van storen en diverse portals voor samenwerkingspartners en eindklanten. Hierin ligt een hoop uitdaging want de overname heeft veel mogelijkheden geboden. Dit is ook nodig want ze realiseren zich dat er een professionaliseringsslag gemaakt zal moeten gaan worden. Zo is de applicatie nog opgezet in Symfony2 en spelen er diverse vraagstukken rondom security, werk optimalisatie en verdere automatisering.

Jij moet het als Software Architect leuk vinden om een belangrijke rol te spelen bij de verdere ontwikkeling van het platform. Je komt daarin nog niet in een gespreid bed terecht, maar dit biedt ook juist mogelijkheden om verschil te maken. Zo zijn ze nog bezig met dingen als Agile werken, Unit Testing, en Continuous Delivery. Wanneer je als Senior door wilt groeien richting Architectuur is die ruimte er en bieden ze volop mogelijkheden. Zo is er al een Senior Programmeur actief van 29 jaar. Daarnaast geven zij jou alle vrijheid om het werk te verrichten zoals jij dit prettig vindt en wordt er vertrouwt op ieders professionaliteit. Op deze manier hopen ze je in staat te stellen om vanuit eigen inbreng tot innovaties te komen die helpen het platform te verbeteren. Daarbij bieden ze je ook alle praktische ondersteuning waaronder flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, vrije keuze in werkomgeving, ruimte om met nieuwe technieken te experimenteren en ook een goed arbeidsvoorwaarden pakket.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt flink wat jaren werkervaring als PHP (versie 5&7) ontwikkelaar;
 • Je hebt kennis van Symfony of een soortgelijk framework;
 • Je hebt goede kennis van een aantal van de volgende zaken: SOAP/REST, Performance optimalisatie, CI/CD, Security, Vagrant/Docker, SCRUM, DBA (MySQL / PostgreSQL / Redis / ElasticSearch / SOLR);
 • Je werkt graag in een prikkelende en groeiende omgeving;
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken en weet graag van de hoed tot de rand;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Uitstekend salaris hoofdzakelijk op basis van kennis;
 • 25 vakantiedagen, met 1 dag extra per half jaar bij geen ziekte;
 • Goede pensioensregeling;
 • Interessante bonusregeling;
 • Flexibele werktijden
 • Laptop van de zaak (Macbook);
 • Internetconnectie thuis op kosten van het bedrijf;
 • Mogelijkheid tot structureel thuiswerken;
 • Mogelijkheid om bij te dragen in een prikkelende en groeiende werkomgeving;
 • Leaseauto / mobiel / arbeidsongeschiktheidsregeling behoren tot de mogelijkheden;
 • Jaarcontract met intentie tot verlengen naar vast.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is dé partij op het gebied van zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en breedbandverbindingen. Deze Internet Service provider is in 2002 begonnen in Almere. Hier zijn zij nog altijd gevestigd. Vanwege een overname zijn er flink wat mogelijkheden bij gekomen en richt de organisatie zich nu op zakelijke glasvezelverbindingen voor MKB-bedrijven in heel Nederland. De organisatie werkt graag aan het optimaliseren van nieuwe mogelijkheden op IT-gebied en heeft grote ambities. Doordat ze snel en flexibel inspelen op nieuwe ontwikkelingen blijven ze successen boeken en groeien ze gestaag door. Ook nu is er ruimte voor jou aangezien er ruimte is voor een Software Architect, of een Senior die hier naar door zou willen groeien. Met hun diensten willen ze deze groei ook mogelijk maken voor hun klanten waar ze gezien hun groeiende klantportfolio goed in slagen.

Het totale bedrijf bestaat uit 70 medewerkers die op een informele en stimulerende manier met elkaar samenwerken. Er is veel vertrouwen in de medewerkers en elkaar en alles wordt in staat gesteld om op een manier te werken die prettig is voor jou als werknemer. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden horen hierbij.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almere