Vacature PHP Developer voor Thuisbezorgd.nl - Enschede

Enschede

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vraag jij je ook wel eens af hoe Thuisbezorgd zo groot heeft kunnen worden en nog steeds groeiende is? Hou je van uitdagingen en werk je graag in een innovatieve, internationale organisatie met volop groei- en ontwikkelmogelijkheden? Lees dan snel de volledige vacature en wie weet ga jij hier binnenkort op gesprek!


Om het werken aan zo’n grote applicatie met zoveel developers tegelijk mogelijk te maken wordt er gewerkt op vier verschillende afdelingen: System Operations, Apps, Backend en Frontend. Op deze afdelingen werken dan ook diverse SCRUM teams die zich ieder op een ander aspect van de applicaties richten. Zowel aan de backend als frontend wordt met PHP gewerkt, in de frontend echter gecombineerd met JavaScript en in de backend met Java. Ze zijn daarom ook op zoek naar allround developers die meerdere talen beheersen of willen leren.

Door de groeiende business zijn diverse teams op zoek naar versterking, waaronder de backoffice teams. Deze teams zijn momenteel bezig met het implementeren van microservices en het opdelen van het ERP systeem. Om dit te realiseren wordt voornamelijk met PHP en Laravel gewerkt.

Naast de backoffice zoeken ze ook een developer die zich richt op verder ontwikkelen van de API die fungeert als de laag tussen de mobiele apps en de backend. Ook zijn ze continu bezig met nieuwe projecten, zo werken ze momenteel aan een spraakherkenningsysteem die mensen de mogelijkheid biedt in het doen van bestellingen met behulp van Amazon Alexa. Andere uitdagingen zijn het implementeren van TDD en Continuous Integration. Met een groot en veelgebruik platform zoals Thuisbezorgd kun je niet zomaar alles van de een op de andere dag omgooien en moet je er dus vooral de uitdaging van inzien om alle mogelijkheden optimaal te benutten om de applicatie te verbeteren.

Je krijgt veel vrijheid om eigen inbreng te leveren. Om ieders kennis optimaal te benutten wordt er veel kennis gedeeld en krijg je de ruimte om je eigen werkritme te bepalen. Er zijn flexibele inlooptijden en er wordt praktisch nooit overgewerkt. Collega’s gaan erg informeel met elkaar om en er is veel onderlinge betrokkenheid. Ben je benieuwd naar het aanbod? Lees dan verder!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Naast een goede basis in PHP is kennis en ervaring met Java of andere talen een pré;
 • Kennis van SCRUM, continuous integration, Jenkins, TDD, Servers in de cloud is een pré;
 • Je bent leergierig en houdt van uitdagingen;
 • Je bent flexibel en ondernemend ingesteld;
 • Je draagt graag bij aan een professionele ontwikkelstraat;
 • Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal goed.

lees meer

Overige info
 • Een prima salaris dat bij je past en met je meegroeit;
 • De mogelijkheid om 32 uur per week te werken;
 • Een goede pensioenregeling (50/50);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Budget voor aanvullende cursussen/opleidingen/conferenties;
 • 25 vakantiedagen;
 • Zeer flexibele werktijden;
 • Korting op de ziektekostenverzekering;
 • Kortingvouchers van Thuisbezorgd;
 • Mogelijkheid om mee te groeien met een internationaal bedrijf;
 • Ruimte om je eigen werkplek in te richten met vrije IDE keuze;
 • Meerdere uitjes per jaar waaronder wintersport;
 • Mogelijkheid om in een groot, aansprekend bedrijf werkervaring op te doen.

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Thuisbezorgd is opgericht in 2000 en is sindsdien binnen Nederland, Engeland en Duitsland marktleider in de online bezorgservice van voedsel. Verder zijn er vestigingen in Portugal, Frankrijk, Polen en zelfs in Vietnam waar ze flink aan de weg timmeren om ook hier marktleider te worden. Daarnaast lanceren ze ook een aanverwante dienst die de volledige koeriersdienst op zich neemt waar ook een geheel eigen platform bij komt kijken. Sinds 2013 zijn ze van 50 naar 1000 man gegroeid en ze groeien nog steeds, waardoor ze momenteel naar nieuwe collega’s zoeken om dit groeiproces door te zetten.

Iedereen is welbekend met het concept van Thuisbezorgd, dus hier hoeven we weinig aan toe te voegen. Dat de nodige uitdagingen komen kijken bij een app met zoveel data en datastromen zal je ook duidelijk zijn. Mede hierdoor telt het IT-team in Enschede ondertussen 80 man en en ook zijn hier een aantal anderen afdelingen gevestigd. Met zoveel collega’s die rondlopen is er altijd wel iemand beschikbaar voor een leuk gesprek bij de koffieautomaat.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Enschede