Vacature Drupal Developer voor hecht team in Groningen

Groningen

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Drupal Developer en werk je graag aan grote projecten in een klein team? Wil je de flexibiliteit van een kleine onderneming en verder groeien in je prorgrammeeskills? Lees dan snel verder!


Als Drupal Developer werk je dagelijks nauw samen met één van de broers/eigenaren op gebied van development en schakel je ook direct met de andere broer/eigenaar op gebied van klantwensen en nieuwe producten/projecten. Gezamenlijk sparren over verschillende ontwikkelvraagstukken waar je direct veel invloed op kunt uitoefenen. Hiernaast wordt je betrokken bij het oriënteren van de klantbehoefte tot de oplevering en het daar bijhorende onderhoud. Jij bent betrokken bij alle stappen uit het proces! Het ontwikkelen van Custom Drupal Modules is waar je voornamelijk mee bezig bent, maar gezien de grootte van het bedrijf wordt het ook zeer gewaardeerd als je meedenkt en kansen grijpt om de dienstverlening te verbeteren.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt goede kennis van PHP;
 • Ervaring met Drupal (7/8) is zeer gewenst maar geen harde eis om al te bezitten;
 • Verdere stack: HTML, CSS, MySQL, jQuery en GIT;
 • Je bent een doorzetter – je neemt initiatief;
 • En je deinst niet terug om jouw mening te delen en denkt mee met klantvragen om deze om te zetten in een mooi product.

lees meer

Overige info
 • Een fulltime uitdaging met een zeer goed salaris;
 • Relaxte werktijden: begin om 10:00 en eindig je dag om 18:00 (begin je toch liever eerder dan is dat ook geen probleem, in overleg is veel mogelijk);
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een jaarcontract met hierna een vast contract;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden – in overleg is vrijwel alles mogelijk;
 • Een toffe werkplek dichtbij het CS van Groningen (7 minuten lopen)!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit Groningse internetbureau heeft ons ingeschakeld om hen te helpen de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Bij al het programmeren van websites en applicaties voor verschillende klanten kan het bedrijf de oplopende vraag niet meer aan. De twee broers moeten zodoende “nee” verkopen of aanvragen parkeren waardoor de groei op meerdere gebieden wordt belemmerd. De verantwoordelijkheden zijn duidelijk waar de ene broer de bedrijfskundige kant op zich neemt en de andere broer alle development vraagstukken.

De meeste tijd van de broers zit hem in één groot project. Hiervoor bouwen ze een Management Systeem wat ten alle tijden moet worden doorontwikkeld. Hiermee kun je bijdragen aan efficiëntere werkmethodes voor burgers, gemeenten, aannemers en monteurs op gebied van openbare verlichting. Voor andere klanten verschilt het werk en is het vooral ontwikkeling van nieuwe websites en applicaties of onderhoud en beheer van bestaande. Gezien de groei van werkzaamheden zijn ze nu dus opzoek naar versterking en kunnen ze jouw programmeerkennis zeker gebruiken!

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen