Vacature PHP developer in telecommunicatie - Kampen

Kampen

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om voor een klein bedrijf te werken in de regio? Wil jij een baan waarin je zelf je werkzaamheden kunt indelen en veel vrijheid krijgt? Voor een bedrijf dat zich bezig houdt met telecommunicatie zijn wij opzoek naar een gedreven PHP’er!


Het bedrijf bestaat uit een team van 6 mensen die op dit moment wel wat extra handjes kunnen gebruiken. Zij zijn op zoek naar versterking, waaronder een gedreven backend developer. Jij zult deze rol op je nemen en zelfstandig aan de slag gaan met het schrijven van codes en het innoveren van applicaties. Deze zelfstandigheid zorgt voor veel vrijheid bij het indelen van je eigen werkzaamheden. Je bent druk binnen het eigen platform en werkt mee aan nieuwe tools. De meeste werkzaamheden verricht door middel van Laravel en hiernaast schuw je het werken met API`s niet.

De projecten waar jij aan werkt zijn gericht op de zakelijke telefonie en bestaan uit bijvoorbeeld het ontwerpen van een dashboard waarmee er onderling gechat kan worden en het in kunnen zien van de beschikbaarheid van collega’s. Maar er zullen ook andere projecten opgezet worden om de klanten extra’s te blijven bieden. In de Front-end (Javascript, MySQL) werken jouw collega’s hard aan de verrijking van deze klant. In de backend (PHP, Laravel, Linux) zal je veel werk koppelen aan het boekhoudpakket en de verschillende telefonie aanbieders in Nederland.

Voor jouw toekomstperspectief geldt; laat zien wat je kunt en de mogelijkheden zijn enorm!

lees meer

Functie-eisen

•HBO werk- en denkniveau;

•Ruime kennis en ervaring van PHP, OOP, MySQL

•Ervaring met MVC, HTML, CSS en Javascript is een pre;

•Kennis van Linux en API’s is een grote pre;

•Ervaring met SCRUM is een leuk extraatje;

•Je bent flexibel, creatief en oplossingsgericht;

•Je kunt prima zelfstandig werken;

•Je bent communicatief vaardig;

•Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info

•Marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;

•Werken in een klein team met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden;

•25 vakantiedagen (obv 40 uur);

•Mogelijkheid tot parttime werken;

•Ondernemerschap en eigen inbreng wordt gestimuleerd!


Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf levert complete telefonie diensten voor de zakelijke markt. De twee eigenaren zijn hier in 2007 mee gestart en leverden hun diensten via een grotere communicatie organisatie. Enkele jaren geleden zijn zij hier vanwege onnodige kosten vanaf gestapt en hebben zij hun eigen platform opgezet. Tegenwoordig leveren zij hun diensten volledig onafhankelijk aan zowel kleinschalige als grote complexe bedrijven die gevestigd zijn in Nederland. De klanten van dit bedrijf zijn divers en bestaan uit ambassades, huisartsenpraktijken, vervoersbedrijven en bijvoorbeeld de Staatsloterij. Door inzet van aanvullende diensten zijn deze klanten erg gebonden aan het bedrijf en blijft het verloop van klanten erg laag.

Geluidskwaliteit en lage telefoon- en investeringskosten vindt dit bedrijf erg belangrijk. De diensten worden met een klein team vormgegeven vanuit de tweede etage van een hypermodern pand dicht bij het station van Kampen. Obstakels worden in dit team probleemloos omgezet tot vraagstukken en de servicevoorwaarden die zij leveren zijn erg goed. Deze werkgever werkt met korte lijnen richting de 200 verschillende klanten.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Kampen
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Kampen