Vacature Backend Developer Marketingbranche - Valkenswaard

Valkenswaard

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij graag met Laravel en heb je ook verstand van Vue? Heb je interesse in performance based marketing/SaaS-producten en wil je online verkeer voor diverse klanten optimaliseren? Ga dan aan de slag als PHP Backend Developer bij dit groeiende bedrijf in Valkenswaard!


Het team bestaat uit echte vak liefhebbers die zelf op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Als developer voel jij jezelf in zo’n omgeving thuis. Deze grondleggers hebben een coding omgeving gecreëerd van een complex, hoog niveau. Doordat ze echt hoogstaande SaaS-oplossingen willen ontwikkelen, zoeken ze de complexiteit juist op. Hier zijn ook veel datakoppelingen mee gemoeid, en je zult ook veel moeten meedenken in hoe deze data op een correcte manier te koppelen en te verwerken. Dit maakt het werk écht uitdagend.

Als Backend Developer wordt daarom verwacht dat jij constant nieuwsgierig bent naar ontwikkelingen. Je werkt voornamelijk met Laravel, maar sluit andere frameworks niet uit. Je bent verder bezig met zowel grote als kleine projecten. Zo is er onlangs een compleet nieuwe interface gebouwd en zijn ze bezig met het ontwikkelen van een mobile app. Om de projecten te realiseren wordt er projectmatig gewerkt en iedere developer heeft verschillende verantwoordelijkheden hierin. Het kan daardoor zijn dat je alleen werkt, maar ook dat je met een hele groep samenwerkt om het op te lossen. Er is verder ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, naast dat deze omgeving van Senior Developers middels het sparren over code, je gegarandeerd naar een hoger niveau zal tillen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met PHP;
 • Bij voorkeur heb je eerder gewerkt met Laravel (of een ander MVC-framework);
 • Kwaliteit gaat bij jou boven kwantiteit – je code is goed leesbaar voor iedereen;
 • Je hebt ervaring met Git en Git-flow;
 • Nederlands en Engels zijn talen die jij uitstekend beheerst;
 • En als laatst ben je kritisch naar jezelf, maar ook naar anderen. Feedback ontvangen sta je dus voor open en bent niet bang om je uit te spreken naar collega’s.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Veel ruimte en vrijheid om te ontwikkelen;
 • Groei mee met het team: genoeg ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Uiteraard een goed salaris mét pensioenregeling;
 • Tijd om je te verdiepen in de nieuwste technieken (die je uiteraard graag weer deelt met de rest van je team);
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om thuis te werken (op maandag/woensdag);
 • En een informele, gloednieuwe werkplek met warme en sociale werksfeer. Heb je zin in een potje pingpong of ga je het liefst los op de flipperkast? Hier aanwezig!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2014 richt dit bedrijf zich op performance based marketing. De focus ligt voornamelijk op betaald verkeer voor online marketing campagnes. Het verkeer wordt gehaald uit advertenties op zowel Facebook als Google: iedere klik is betaald. Met een team van drie developers en in totaal zes werknemers wordt er met eigen ontwikkelde software inmiddels meer dan twintig miljoen omzet per jaar gedraaid. De SaaS-producten worden allereerst altijd vanuit de eigen behoefte ontwikkeld, gezien dit bedrijf zelf een van de marktleiders is binnen de marketing branche.

Doordat zij een van de leidende bedrijven zijn in de markt en veel succes boekten met hun zelf ontwikkelde SaaS-platformen, ontstond er vanuit de concurrentie ook de behoefte om gebruik te maken van de ontwikkelde automatiseringsoplossingen. Het uitlenen op licentiebasis van deze oplossingen bood een nieuwe kans in de markt. Vanuit de marktbehoefte is dit bedrijf daarmee een nieuwe weg ingeslagen met het ontwikkelen van SaaS-producten voor de marketingbranche.

Binnenkort verhuist het hele team naar een nieuw kantoor, compleet ingericht naar wens van het bedrijf. Het informele karakter van het bedrijf komt hierin terug: luxe, comfort en alle tools die je nodig hebt om professioneel optimaal te presteren. Naast het team in Valkenswaard zijn er nog afdelingen in Macedonië, Cyprus en op de Filipijnen, wat het bedrijf een internationale twist geeft. Gezien de groei is het team in Valkenswaard nu toe aan uitbereiding, ben jij de persoon die de volgende million dollar SaaS-oplossing ontwikkeld?

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Valkenswaard Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Valkenswaard