Vacature Groeiend en succesvol e-commercebedrijf zoekt Lead PHP developer - Den Bosch

Den Bosch

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij jarenlange programmeerervaring en kent PHP geen geheimen voor jou? Word jij enthousiast als je de vrijheid krijgt om vanuit een functioneel ontwerp een architectuur uit te denken? Ontwikkel je graag mee in de uitvoering én heb jij de skills om het kleine, collegiale ontwikkelteam aan te sturen? Lees dan verder voor meer informatie over deze job in de omgeving van Den Bosch.


Als (lead) developer ga je onderdeel worden van het IT-team dat nu bestaat uit 2 developers die al enkele jaren werkzaam zijn binnen dit bedrijf en samen met de CTO al heel veel hebben bereikt. Wat je werk binnen dit bedrijf zo uitdagend maakt is dat je ideeën volledig zelf mag gaan ontwikkelen. Er wordt op basis van een wens een grafische vormgeving gemaakt en dan is het aan jou om het uit te werken. Je krijgt dus veel vrijheid om hiermee aan de slag te gaan; de lijnen zijn kort en nieuwe functionaliteiten kunnen snel worden geïmplementeerd. Er wordt dus veel van je verwacht, maar dan heb je ook veel invloed op de resultaten!

Je doel is uiteraard om samen met je collega’s de techniek achter de webwinkels constant te verbeteren. Dit betekent echter niet dat je uitsluitend webwinkels aan het programmeren bent. Je zult je ongeveer voor 50% van de tijd bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe projecten (denk aan een het ontwikkelen van een tool die de consument helpt met het kiezen van het best passende product). Daarnaast ben je voor 25% bezig met onderhoud van bestaande zaken (een technische voorraadkoppeling met een nieuw merk mogelijk maken). Tijdens de overige 25% ben je bezig met het aansturen van developers en communiceer je met bijvoorbeeld de inkoop-, support- en contentafdeling om interne wensen en wensen van de klant in kaart te brengen. Je denkt dus mee op technisch, maar ook op commercieel vlak.

De webshops zijn gebaseerd op Magento, maar aangezien je werkzaamheden zoveel breder reiken dan enkel bezig te zijn met de webwinkels, is PHP eigenlijk de enige taal die je tot in de puntjes moet beheersen in deze functie. Je bent iemand die meer kan en wil dan enkel programmeren.

Op kantoor werkt het IT-team in een afgezonderde ruimte, al belemmert dit de korte lijntjes in het bedrijf niet. Het kantoor is open tussen 8:00 uur en 22:00 uur en je bent dus vrij om te bepalen welke uren van de dag jij aan het werk bent. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en je hoeft ’s ochtends geen broodtrommel te vullen, want tegen een kleine eigen bijdrage wordt de lunch volledig verzorgd. Eens per maand wordt er samen geborreld en daarnaast wordt er tijdens uitjes bijvoorbeeld gegolfd of gekart. Bij het 5-jarig jubileum zijn alle collega’s samen op wintersport geweest en dit typeert nogmaals de ‘work hard, play hard’ mentaliteit die heerst binnen dit snelgroeiende en ambitieuze bedrijf.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • 5 jaar werkervaring in web development;
 • Tot in de puntjes vaardig met PHP en MySQL;
 • Ervaring met HTML, CSS, JavaScript en jQuery;
 • Je bent communicatief en technisch vaardig;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt commercieel inzicht;
 • Energie, passie en enthousiasme;
 • Je bent fulltime beschikbaar;

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Overige info
 • Salaris tussen €3.000,- en €4.500,-, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling volgens Pensioenfonds Wonen;
 • 22 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen;
 • Goede bereikbaarheid met auto en bushalte voor de deur (20 minuten met de bus vanaf Centraal Station ‘s Hertogenbosch);
 • Flexibele werktijden: maak je uren tussen 8:00 en 22:00 uur;
 • Gezamenlijke en door de Personeelsvereniging verzorgde lunch tegen een kleine eigen bijdrage;
 • Een informele werkomgeving waar in korte tijd veel resultaat geboekt wordt;

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is in 2010 opgericht en is inmiddels beland in de top 50 van meest snel groeiende technologiebedrijven in Nederland. Dit bedrijf runt inmiddels meer dan 50 webwinkels in zowel Nederland als omliggende landen als Engeland en Duitsland. Er worden 75.000 unieke producten uit allerlei verschillende productgroepen aangeboden, waarbij voor iedere productgroep ook een op zichzelf staande webwinkel is opgezet. Er wordt samengewerkt met allerlei topmerken en producten variëren van huishoudelijke artikelen tot allerlei soorten schoenen en speelgoed. Dat klanten tevreden zijn over de manier waarop dit bedrijf te werk gaat blijkt wel uit de verschillende gewonnen Thuiswinkel Awards en andere publieksprijzen.

Inmiddels is het team uitgegroeid tot zo’n 40 jonge (de oudste is 32) en ambitieuze medewerkers, variërend van customer support en marketing tot inkoop, content en development. Er heerst een ondernemende, informele dynamiek op de werkvloer. Iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt, maar plezier in het werk staat voor en successen worden gevierd met het hele team!

Het hoofd van IT wil graag een stapje terugdoen m.b.t. development en daarom is dit bedrijf op zoek naar een medior of Senior developer met de skills om het kleine IT-team aan te sturen en mee te denken over strategie en de business.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch