Vacature PHP Programmeur voor Technische Groothandel Waterleidingen - Veghel

Veghel

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Shopware-fan? Wil je als PHP Programmeur meebouwen aan de groei van E-Commerce van een bedrijf wat handelt in waterleidingsystemen? Lees dan snel verder, misschien kun je dan binnenkort aan de slag in Veghel!


Als PHP Programmeur voeg je echt meerwaarde toe aan het resultaat. Je ontwikkelt webshops met Shopware en daarnaast bouw je applicaties. Al je werk wordt internationaal gebruikt. Een van de uitdagingen waar ze nu tegenaan lopen, is dat Shopware niet gemaakt is voor bulk. Draag jij hieraan bij?

Sinds vorig jaar zijn sprints ingevoerd van twee weken. Om 9:00 begint de stand-up. Daarna ga je aan de slag. Je zult niet alleen in de back-end met Laravel en Shopware bezig zijn, maar ook met HTML, CSS en Javascript.

Als er een bug is, laat iedereen zijn werk vallen en wordt ervoor gezorgd dat het probleem snel opgelost kan worden. Hierover communiceer je en zorg je dat de bug zo snel mogelijk opgelost is. Daarna is er weer ruimte om je koptelefoon op te zetten en in je eigen werk te duiken.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt ervaring als PHP Programmeur;
 • Jouw technische stack bevat o.a. Shopware, HTML, Javascript, Docker, CSS en Javascript (of je bent bereid deze te leren!);
 • Ervaring met Laravel is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • En je voelt je onderdeel van een team. Samen ga je ervoor!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris met daarbij een bonusregeling, pensioenregeling en vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
 • Thuiswerken in overleg;
 • Direct een vast contract;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. Het opleidingsbudget is in overleg;
 • Werken in een internationaal bedrijf;
 • Op vrijdagmiddag een borrel;
 • En genoeg leuke uitjes met bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst en Pasen.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Zwembaden, irrigatie, warmtepompen… Dit bedrijf in Veghel is een groothandel in allerlei leidingsystemen. Overal waar water doorheen gaat, wordt verkocht. Wereldwijde waterproblemen worden aangepakt, en het bedrijf opereert ook vanuit verschillende Europese landen. Met in totaal 225 medewerkers werken ze aan wateroplossingen die de levens van mensen verbeteren.

De afgelopen tijd zijn ze hard aan het groeien waardoor er een achterstand is ontstaan in het magazijn. 75 jaar geleden is het bedrijf in Nederland ontstaan, de plek waaruit het IT-team nu ook opereert. Het IT-team is nu vijf man sterk: de IT-manager, twee programmeurs, een stagiair en een ingehuurde kracht. Samen met marketing nemen ze plaats in een grote ruimte in het kantoor. Inmiddels zijn ze in Zweden, Engeland en Polen live en België zit er snel aan te komen. Door de groei zijn ze op zoek naar een PHP Programmeur die het team komt ondersteunen!

Het is een groot bedrijf waar je zeker geen nummer bent. Er wordt ontzettend veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van een ontwikkelplan worden jouw persoonlijke doelen uitgestippeld. Daarnaast is er elke vrijdag een tijdsblok waarin jij als programmeur je eigen innovatieprojecten mag uitwerken. Dit kan een persoonlijke Laravel cursus zijn, of het finetunen van een functionaliteit die jij belangrijk vindt.

Tenslotte is de inbreng vanuit de programmeurs groot. Vanuit verzoek van de programmeurs worden er bijvoorbeeld al een aantal projecten met Laravel opgepakt.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Veghel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Veghel