Vacature Head of Development E-Commerce Platform - Oss

Oss

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een passie voor e-commerce? Kan jij een team enthousiasmeren en coachen en daarmee het beste in developers naar boven halen? Til het platform zowel nationaal als internationaal tot een hoger niveau binnen dit mooie bedrijf in Oss!


Het team breidt graag uit met een Head of Development. In deze rol ben jij de inspirerende leider van het team dat bestaat uit devops, UX designers, front- en back-end developers. Door middel van 1-op-1 gesprekken coach je jouw teamleden en probeer je het beste uit het team te halen. Naast de begeleidende taken houd je je ook bezig met het mogelijk maken van kennisdeling. Zo organiseer je bijvoorbeeld zowel intern als extern technische meet-ups en ben je hierbij ook altijd alert op nieuw talent dat je wellicht aan het team kan verbinden. Dankzij jouw technische achtergrond ben je prima in staat om de technische architectuur, termen en verbanden te snappen en ben je een sparringpartner voor zowel het team als het management. PHP, Symfony, Data driven development, SOLID, continuous integration en delivery, React en Docker zijn verschillende technieken waar het team zich mee bezighoudt. Je hebt als doel om het platform verder te laten innoveren en de performance en stabiliteit van het platform te waarborgen. Samen met het MT stel je doelen op en daarbij heb je ook een stuk verantwoordelijkheid over budgetten. Kortom: in deze functie zul je niet meer zelf developen, maar met jouw schat aan technische kennis draag je bij aan verdere doorontwikkeling van het platform, team en bedrijf.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Uitgebreide development ervaring en minstens drie jaar leidinggevende ervaring als bijvoorbeeld lead developer;
 • Je bent communicatief sterk, positief en enthousiasmerend;
 • Je bent ambitieus, representatief en neemt graag initiatief ;
 • Ervaring met data gedreven en agile werken.

lees meer

Overige info
 • Mogelijkheid om beleid te bepalen als onderdeel van het Management team en het bedrijf zowel nationaal als internationaal verder te laten groeien;
 • Een uitstekend salaris met pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • Twee keer per week een volledig verzorgde lunch met je toffe collega’s;
 • Een prachtige werkplek op 1 minuut afstand vanaf het station en (gratis) parkeergelegenheid;
 • En potjes tafelvoetbal en –tennis tijdens pauzes en de gezellige vrijmibo’s!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is de grootste aanbieder van webwinkel software in Nederland. Er wordt gewerkt aan een e-commerce platform dat inmiddels door 42.000 ondernemers gebruikt wordt en dat ook een Engelstalige versie heeft om de rest van de wereld mee te kunnen bedienen. Inmiddels werken zo’n 36 gemotiveerde collega’s dagelijks vanuit twee karakteristieke panden in het centrum van Oss. Zij doen hun best om het platform steeds naar een hoger niveau te tillen en het zo mogelijk te maken dat ondernemers binnen een paar klikken hun mooie webwinkel kunnen starten. Het niveau van het team is hoog en de focus ligt op het verder innoveren en verhogen van gebruiksvriendelijkheid. Door de zelfsturende teams kunnen nieuwe ideeën tegenwoordig op kleine schaal worden uitgewerkt en bij een klant worden geïmplementeerd. Als blijkt dat een dergelijke vernieuwing succesvol is, wordt het verder uitgerold over het hele platform. Dit is een voorbeeld van hoe innovatie middels korte en snelle processen wordt toegepast.

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Oss
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oss