Vacature Backend Developer PHP voor innovatief bedrijf - Nieuwkuijk

Nieuwkuijk

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kun jij jezelf een Laravel-fan noemen en heb je ervaring met SaaS-ontwikkeling? Ben jij op zoek naar een plek waar er naar je ideeën geluisterd wordt en deze tot leven komen? Lees dan snel verder en ontdek de overeenkomsten tussen jouw interesses en dit bedrijf in Drunen!


In het bedrijf missen ze nog een PHP Developer die goed is in het bouwen van SaaS-oplossingen. Je komt terecht in een van de twee scrumteams, waarin soms geswitcht wordt ter verbetering van de combinatie waarmee aan het project gewerkt wordt (want: innovatie staat centraal). Iedereen is PHP-fan, waardoor je als developer snel kunt levelen met je andere backend-collega’s.

Je werkt aan ongeveer 4 projecten tegelijk. Dit kunnen projecten van het eigen label zijn, maar ze helpen bijvoorbeeld ook een veeartsenpraktijk, hebben ze een omslagstelsel voor de auto’s van de Rijksoverheid gemaakt en een systeem waarin letselschade verwerkt kan worden. Het portfolio aan klanten is dus breed en hebben over het algemeen een groot budget. Dit geeft jou als PHP Developer bewegingsvrijheid. Het gaat daarom altijd om maatwerk en goed luisteren naar de wensen van de klant. Kwaliteit staat voorop, waarin je vaak kunt spelen met nieuwe technieken om onderscheidend te blijven van de markt.

Omdat innovatie hoog in het vaandel staat, krijg jij als PHP Developer iedere dag 1 uur dat je zelf mag invullen. Intern wordt veel kennis gedeeld, wanneer dit niet al tijdens de scrumsessies gebeurd. Na iedere sprint vindt er een evaluatie plaats, wat maakt dat je constant op ontdekkingsreis bent in je persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor is een geen budget opgesteld, maar verzoeken worden vrijwel nooit afgewezen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt rond de 4 jaar ervaring met PHP;
 • Ervaring met Laravel is een grote pré (ervaring met een MVC-framework gewenst);
 • Qua front-end technieken beheers je Vue.js;
 • Je houdt van innovatie en bent altijd opzoek naar verbetering;
 • En je kunt zelfstandig aan de slag en bent bereid junioren naar een hoger niveau te tillen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2,00 p/u
Overige info
 • Een mooi salaris met reiskostenvergoeding (pensioenregeling wordt op korte termijn gerealiseerd);
 • Own device-vergoeding: werk op een device waarmee jij overweg kunt;
 • 23 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • (Warme) maaltijden op het werk (inhouding van 2 euro per dag);
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Ieder kwartaal een R&D-dag;
 • Flexibele indeling van werktijden;
 • En iedere vrijdag om 16.00 een VrijMiBo en eens per jaar een uitje.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in Drunen is sterk in ontwikkeling van applicaties, websites en webshops. Het bedrijf is zelfstandig opgericht, maar sinds een aantal jaar onderdeel van een moedermaatschappij (gevestigd in hetzelfde pand). Met twee scrumteams komt het totaalaantal medewerkers van de dochteronderneming nu op twintig man. Ieder scrumteam heeft een eigen Product Owner en werkt in user stories van twee weken. Het frisse bedrijf is gedreven om snel te groeien. Dit doen zij voornamelijk door de high-end markt te bedienen. Ze werken voor grote klanten met een groot budget, waardoor het mogelijk is om complexe systemen te maken.

Innovatie staat binnen dit bedrijf centraal. Het doel is om gebruiksvriendelijke oplossingen te creëren. Eens in de drie maanden is er een R&D dag waar niet alleen innovatie van hun projecten centraal staat, maar ook zeker die van de developers zelf. Genoeg ruimte voor verbetering en de omgeving daagt je hierin uit.

Iedere dag wordt er geluncht aan een grote tafel en je kunt twee keer in de week genieten van een warme lunch. Het team valt te omschrijven als hip en modern, er staat niet voor niks een motor (gedeelde passie binnen het bedrijf) midden in het pand.

Op de vrijdag is er de classic VrijMiBo, met eens per kwartaal een grotere editie die vaak gecombineerd word met een leuke activiteit. Verder ondernemen ze eens per jaar een sportief uitje, waar de competitie aangewakkerd wordt: denk aan karten of fietsen met een loopband. Alles samenvattend is dit volgens de eigen medewerkers een ideale plek waar ideeën tot leven komen!

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Nieuwkuijk
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwkuijk