Vacature Ga aan de slag als medior/senior PHP ontwikkelaar voor online communicatie projecten - Eindhoven

Eindhoven

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 22 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hecht jij ook veel waarde aan tevreden klanten die uit tevredenheid weer bij je terug komen? Samen met een stel vakidioten werken aan een custom made CMS dat door (middel)grote bedrijven wordt gebruikt? Met jouw ervaring het development team verder brengen? Lees dan snel verder!


Vanwege nieuwe klanten en projecten wil het bedrijf graag uitbreiden met een extra developer.

Als backend developer in dit IT-team van frontend en backend ontwikkelaars, werk je ten eerste aan het eigen ontwikkelde CMS. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van het systeem. Hiernaast ontwikkel je ook kleinere projecten voor verschillende klanten. Het uitvoeren van projecten voor klanten is in nauwe samenwerking met je frontend collega’s en hier worden deadlines voor gesteld. Stressbestendigheid is daarom belangrijk om in dit bedrijf goed te kunnen functioneren. Je zet in op kwaliteit en loopt niet weg voor je verantwoordelijkheid.

De teamleden zijn allemaal zeer ervaren en gepassioneerd, waardoor je ze met recht ‘vakidioten’ kan noemen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar en er heerst een ontspannen, open sfeer. Ideeën vanuit het ‘management’ worden eerst bediscussieerd voordat er regels worden doorgevoerd, waardoor er weinig hiërarchie bestaat binnen het bedrijf. Er wordt veel gelachen op het kantoor en elke dag is er een gezamenlijke lunch, met op woensdag zelfs een frietdag. Zo nu en dan gaat het team samen uit eten of wordt er een vrijdagmiddagborrel gehouden, welke dan zomaar tot 22.00 uur kan duren!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt uitgebreide ervaring in een soortgelijke functie als senior developer;
 • Uitgebreide ervaring met PHP, MySQL, OOP, HTML, CSS en JavaAscript,
 • Kennis van verschillende frameworks is een pre;
 • Je bent stressbestendig en werkt goed binnen teams;
 • Je leert jezelf gemakkelijk nieuwe dingen aan;

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en kennis;
 • Pensioensregeling;
 • 24 vakantiedagen met daarbovenop nog 4 ATV dagen, 8% vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden;
 • 32 uur werken is bespreekbaar;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen vanuit je eigen initiatief;
 • Werken in een enthousiast, vakkundig team!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf heeft zijn roots als onderdeel van een grotere organisatie en is sinds een jaar of acht verzelfstandigd naar een dochteronderneming van dit bedrijf. Met tien medewerkers wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van webapplicaties. Voorafgaand hieraan wordt gedacht aan een passende marketing strategie, creatief webdesign en vervolgens aan de uitwerking van een technisch stabiele, veilige en functionele applicatie. Naast de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande webapplicaties, zijn ze ook erg van het ‘meten is weten’ waarbij een stap verder wordt gegaan dan enkel het monitoren van statistieken, waardoor dit bedrijf zich echt onderscheidt van andere webbureaus.

Doordat standaard pakketten en systemen niet voldoen aan de kwaliteitsnormen van dit bedrijf, is er met ZEND componenten een eigen CMS gebouwd. Hierdoor hebben zij volledige controle over wat er gebeurt, zijn de uitbreidingsmogelijkheden oneindig en zijn ze onafhankelijk van updates van bestaande systemen. Hun systeem wordt gebruikt door bijvoorbeeld overheidsorganen en zorgorganisaties, maar ook door grote lokale evenementen die in een paar dagen een enorme load aan online bezoekers trekken. Doordat stabiliteit, veiligheid en functionaliteit dit CMS typeren, zijn enorme bezoekersaantallen geen probleem. Dit zorgt mede voor volle tevredenheid van de klanten. Voor een groot aantal van dit soort evenementen, is het bedrijf preferred partner geworden. Er wordt ingezet op kwaliteit en daarmee op langdurige klantrelaties!

lees meer

Contactpersoon PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Eindhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven