user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

HUMINT https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4375/f06ae085fe74cd78ad5e89496b197fe1/
Rivium Boulevard 27
2909LK Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

0618862171

HUMINT

Rivium Boulevard 27, Capelle aan den IJssel

HUMINT
Bekijk ICT vacatures

HUMINT is specialist in het bemiddelen en coachen van IT professionals met een specialisatie binnen het software ontwikkelproces.

Wij zijn actief in heel Nederland en bieden interessante opdrachten op project- interim- of zzp-basis en vaste banen.

Vacatures van HUMINT zijn altijd 100% concreet en ALTIJD bij eindklanten. Je krijgt bij HUMINT direct te horen om welke organisatie het gaat.

Werken bij HUMINT? 7 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
C#.NET Developer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Nieuw-Vennep
Test Analist
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Capelle aan den IJssel
Junior Functioneel Beheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Vleuten
Systeembeheerder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Amsterdam
Solution Architect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Vleuten
Senior Test Analist
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Vleuten
Informatie Analist
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
HUMINT - Vleuten
151 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Systeembeheerder (vervuld)
HUMINT Als Systeembeheerder ga je de infrastructuur beheren en daarnaast implementeer en beheer je als Systeembeheerder data omgevingen / connecties voor klanten. Je hebt als ..
Software Consultant (vervuld)
HUMINT Als Software Consultant ben je bij klanten verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de klantprocessen en het configureren van de aangekochte pakketsoftware. Je ..
Junior Consultant Systeembeheerder (vervuld)
HUMINT Als Technisch Consultant (junior) zorg je zowel remote als op locatie bij externe klanten voor de technische implementatie van software en het beheer van de systemen waarop ..
Junior SQL Ontwikkelaar (Business Intelligence) (starter) (vervuld)
HUMINT Als junior SQL Ontwikkelaar leer je hier van ervaren SQL Ontwikkelaars SQL ontwikkelen en de klantvraag vertalen naar de juiste informatievoorziening. Bij deze organisatie ..
Junior .NET Developer (Starter) bij een marketingbureau (vervuld)
HUMINT Als C#.NET Developer werk je voor een internationaal marketingbureau. Je ontwikkelt C#.NET in een Scrum team aan diverse webomgevingen en Apps. Klanten zijn uiteenlopende ..
Consultant Systeem-/ Applicatiebeheer (Microsoft omgeving, databases) (vervuld)
HUMINT Als Consultant Systeem-/ Applicatiebeheer zorg je zowel remote als op locatie bij externe klanten voor de technische implementatie van software en het beheer van de systemen ..
Junior Functioneel Beheerder (vervuld)
HUMINT Als junior Functioneel Beheerder werk je vanaf een vaste locatie voor diverse grote en kleine klanten. Je krijgt hier de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en ..
SQL Ontwikkelaar (vervuld)
HUMINT Als SQL Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvraag naar de juiste informatie voorziening. Bij deze financiële organisatie heb je te maken met..
Test Analist (vervuld)
HUMINT Als Test Analist ga je het complexe softwarepakket testen binnen een multidisciplinair team. De organisatie gaat de stap maken naar Agile Scrum. Een mooie uitdaging waar je ..
Functioneel Support Medewerker (junior) (vervuld)
HUMINT Als junior Functioneel Support Medewerker ben je vanaf een vaste standplaats verantwoordelijk voor het oplossen van complexe functionele supportvragen op het inhouse ..
SQL Ontwikkelaar die stap naar BI Consultant wil maken (vervuld)
HUMINT Als SQL Ontwikkelaar krijg je hier de kans om de stap naar Business Intelligence te maken. Je gaat starten als SQL Ontwikkelaar en zal steeds meer taken krijgen rondom BI om ..
Informatie Analist (vervuld)
HUMINT Als Informatie Analist ben je voor een softwarepakket voor de financiële branche (banken, verzekeraars en tussenpersonen) de link tussen IT en de business. Je hebt 1 directe ..
Manager Software Ontwikkeling (vervuld)
HUMINT Als Manager Software Ontwikkeling geef je sturing aan 2 Teamleiders en 25 FTE, ga je DevOps implementeren en verbeterslagen maken op het gebied van software ontwikkeling. ..
Interim Teamleider Applicatie Support (vervuld)
HUMINT Voor de supportafdeling van een eindklant van HUMINT zijn we op zoek naar een Teamleider applicatie Support voor een periode van ongeveer 6 maanden. Het team bestaat uit ..
Functioneel Beheerder (vervuld)
HUMINT Als Functioneel Beheerder werk je vanaf een vaste locatie voor diverse grote en kleine klanten. Je ondersteunt en begeleidt de gebruikers / key-users bij de diverse klanten ..
Support Consultant (vervuld)
HUMINT Als Support Consultant ben je zowel remote als op locatie verantwoordelijk voor functioneel support op het inhouse ontwikkelde financiële / verzekeringen softwarepakket. Je ..
Functioneel Applicatie Beheerder EAM (vervuld)
HUMINT Als Functioneel Applicatiebeheerder EAM ga je in deze industriële omgeving ondersteunen bij een nieuwe EAM pakketimplementatie. Bij deze organisatie zijn ze begonnen met ..
Functioneel Applicatie Beheerder (vervuld)
HUMINT Als Functioneel Applicatie Beheerder binnen deze Industriële omgeving heb je een brede functie inclusief Business Intelligence. Binnen deze organisatie ben je de link ..
Technisch Software Consultant (vervuld)
HUMINT Als Technisch Software Consultant configureer, implementeer, test en bedenk je model-driven software. Je werkt voor 90% vanaf een vaste standplaats en ben je 10% van je tijd ..
Teammanager Software Ontwikkeling (vervuld)
HUMINT Als Teammanager Software Ontwikkeling heb je een brede functie en ben je faciliterend aan 4 zelfsturende Agile Scrum teams + aanverwante functies (30FTE). Er wordt al 8 jaar ..
Scrum Master (vervuld)
HUMINT Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor 1 team, professionaliseer je de organisatie op het gebied van Scrum en ben je daarnaast verantwoordelijk voor contact met ..
Web Developer (vervuld)
HUMINT Als Web Developer ga je in een Agile Scrum team van scratch een nieuwe Outsystems omgeving ontwikkelen. Natuurlijk heeft het de voorkeur als je ervaring hebt met een taal ..
Senior Front-end Developer (vervuld)
HUMINT Als senior Front-end Developer ga je in een nieuw DevOps team aan de slag met het van scratch af aan opzetten van een state-of-the-art webapplicatie met Angular 4 Framework. ..
Senior Test Analist (vervuld)
HUMINT Als senior Test Analist ben je intern werkzaam in een zelfsturend Agile Scrum team. Je bent de enige Test Analist in het team. Het team heeft behoefte aan een Test Analist die..
Senior Informatie Analist (vervuld)
HUMINT Als senior Informatie Analist ben je voor een softwarepakket voor de financiële branche (banken, verzekeraars en tussenpersonen) de link tussen IT en de business. Je hebt 1 ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Capelle aan den IJssel