user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker Helpdesk / Werkplekbeheer ICT in een afwisselende baan bij Kwintes

WerkplekbeheerderICT Servicedesk Medewerker
Kwintes
  • Kwintes
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij dienstverlenend, haal jij voldoening uit het oplossen van ICT-problemen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan biedt de afdeling ICT jou deze mogelijkheid als medewerker helpdesk / werkplekbeheer!

Als medewerker helpdesk / werkplekbeheer ben je het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor ICT-gerelateerde vragen. Je weet vanuit je kennis vragen te beantwoorden en medewerkers verder te helpen binnen de organisatie. Afwisselend ben je in Zeist te vinden achter de servicebalie, de backoffice of op een van onze woonlocaties in het land. Hierdoor ben je breed inzetbaar en kun je je ontwikkelen. Daarnaast werk je mee aan diverse uitdagende projecten. Deze projecten begeleid je zelfstandig of in samenwerking met je collega’s.

Onze helpdesk biedt ondersteuning aan 1900 medewerkers en meer dan 100 locaties. Hierbij zorg je, onder andere, voor het oplossen van eerste- en tweedelijns storingen en adviseer je eindgebruikers. Je richt zelfstandig werkplekken in of verhuist deze. Je bent verantwoordelijk voor het gebruikersbeheer en de uitgifte van goederen aan medewerkers van Kwintes en de daarbij behorende administratie.

Jouw werkplek
De afdeling ICT bestaat uit 17 enthousiaste collega’s, waarvan 5 collega helpdeskmedewerkers. De afdeling ICT is het afgelopen jaar gestart met een aantal grote veranderingen, zowel qua techniek en infrastructuur als op organisatorisch vlak. De komende periode zal de afdeling werken aan het verder uitrollen van deze nieuwe ontwikkelingen. Voorbeelden van nieuwe projecten komende maanden zijn het vervangen van laptops door tablets en het uitrollen van nieuwe smartphones. Hierdoor is er binnen de afdeling ICT veel ruimte voor persoonlijke groei en initiatief.

lees meer

Functie-eisen Wat we van jou verwachten?
We zijn op zoek naar een proactieve collega met doorzettingsvermogen en die zowel zelfstandig als ik teamverband kan werken. Je bent collegiaal, geduldig, flexibel en bereid tot het draaien van bereikbaarheidsdiensten zowel in de avond als in het weekend (volgens een met elkaar afgestemd rooster). Verder beschik je over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vragen wij:
• een afgeronde, relevante opleiding op MBO niveau 3 of 4;
• Werkervaring in een vergelijkbare functie;
• kennis van en ervaring met Microsoft Office, Active Directory en Skype voor bedrijven;
• basiskennis van netwerkinfrastructuren (TCP/IP, routers, firewalls);
• kennis van of ervaring met Citrix, RES Powerfuse, ITIL en Topdesk zijn een pré;
• in het bezit van rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Dit doen wij met ruim 1700 collega’s, verdeeld over diverse regio’s door Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.814 - € 2.558 p/m

• Een goed salaris (tussen € 1.814,-en € 2.558,- op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 35).
• Een tijdelijke aanstelling van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. De functie is per direct beschikbaar.
• Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
• Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
• Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
• Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne Kwintesacademie als extern.
• Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!

lees meer

Aantal uur per week 36 uur p/w
Minder uren in overleg
Medewerker Helpdesk / Werkplekbeheer ICT in een afwisselende baan bij Kwintes
Score: 7.7
Stemmen: 31

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeist