user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Kwintes https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4366/db209d71df52e8a3595972ef488b636a/
Laan van Vollenhove 3213
3706AA Zeist Utrecht NL

030 6956173
Kwintes
Score: 9.0
Stemmen: 3

Kwintes

Laan van Vollenhove 3213, Zeist

Kwintes
  • Kwintes
  • Zeist
  • > 250 medewerkers
  • 030 6956173

Kwintes is een instelling in de geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. Wij ondersteunen mensen met een psychische of sociale kwetsbaarheid bij wonen, werken, leren en recreëren.

Kwintes biedt zorg op maat aan een brede cliëntengroep. Het gaat om mensen met een psychiatrische diagnose, (tijdelijke) psychosociale problemen, een hersenbeschadiging, een forensische maatregel, een dubbele diagnose (combinatie van verslaving n een psychiatrische diagnose), slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders, jong en oud met autisme, zwerfjongeren en dak- of thuislozen.

Wij bieden o.a. crisisopvang en vrouwenopvang, beschermd en begeleid wonen, bemoeizorg en, dagbesteding en hulp naar werk. Alle activiteiten van Kwintes zijn erop gericht om het beste uit mensen te halen, zodat ze plezier in het leven hebben. Je vindt de diensten met name in de provincies Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland. Het centraal bureau (ondersteunende stafdiensten) is gevestigd in Zeist.

Werken bij Kwintes? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
26 vervulde ICT vacatures
Servicemanager Informatie & Automatisering in Zeist (vervuld)
Kwintes Kwintes zoekt voor de afdeling informatisering en automatisering een servicemanager voor 36 uur per week. In deze veelzijdige functie houdt jij je onder andere bezig met de..
Medewerker Helpdesk / Werkplekbeheer ICT in een afwisselende baan bij Kwintes (vervuld)
Kwintes Ben jij dienstverlenend, haal jij voldoening uit het oplossen van ICT-problemen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan biedt de afdeling ICT jou deze mogelijkheid als ..
Junior systeembeheerder (vervuld)
Kwintes Voor het centraal bureau van Kwintes in Zeist zoeken we een junior systeembeheerder. Heb jij passie voor ICT en ben je maatschappelijk betrokken? Dan maken we graag kennis met..
Adviseur Informatie & Automatisering of Informatieanalist (vervuld)
Kwintes Ben jij een beginnende informatieanalist en wil je graag groeien binnen een zorgondersteunende organisatie naar een ervaren informatie analist, dan is dit deze vacature voor ..
Projectleider, zorg, fulltime, Zeist (vervuld)
Kwintes Als projectleider Informatie & Automatisering (I&A) ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, coördineren en leiden van de uitvoering van ..
Vacature: Helpdeskmedewerker (vervuld)
Kwintes Ben jij dienstverlenend, haal jij voldoening uit het oplossen van ICT-problemen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan biedt de afdeling ICT jou deze mogelijkheid als ..
Systeembeheerder (vervuld)
Kwintes Kwintes zoekt voor de afdeling ICT, op het Centraal Bureau in Zeist, een gedreven systeembeheerder. Als systeembeheerder heb je een brede functie met operationele, ..
Medewerker helpdesk / werkplekbeheer ICT (vervuld)
Kwintes Zeist, 36 uur Sluitingsdatum: 06-06-2018 Ben jij dienstverlenend, haal jij voldoening uit het oplossen van ICT-problemen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan biedt de ..
Systeembeheerder (vervuld)
Kwintes Kwintes zoekt voor de afdeling ICT, op het Centraal Bureau in Zeist, een gedreven systeembeheerder. Als systeembeheerder heb je een brede functie met operationele, ..
Business Intelligence Specialist (vervuld)
Kwintes Heb jij een passie voor data management in een complexe en dynamische omgeving? Ben jij in staat om gegevens om te zetten in bruikbare informatie? Wil je graag groeien in een ..
(Junior) projectleider ICT (vervuld)
Kwintes Als junior projectleider ICT ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, coördineren en leiden van de uitvoering van ICT-(gerelateerde)projecten. Je stelt ..
Medewerker Helpdesk (vervuld)
Kwintes Als helpdeskmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de helpdesk/ servicedesk. Onze helpdesk biedt ondersteuning aan 1700 medewerkers ..
Systeembeheerder (vervuld)
De afdeling ICT bestaat uit een helpdeskteam, team systeembeheer, een projectleider, een informatieanalist en een Hoofd ICT. In totaal werken er 14 mensen die ruim 1.700 ..
Functioneel Beheerder P&O (vervuld)
De afdeling P&O van het Centraal Bureau in Zeist zoekt ter uitbreiding van het huidige team een functioneel beheerder. Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk ..
Medewerker helpdesk (vervuld)
Kwintes Als helpdeskmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende helpdeskwerkzaamheden. Hierbij zorg je, onder andere, voor het oplossen van eerste- en tweedelijns ..
Systeembeheerder (vervuld)
Kwintes Kwintes zoekt voor de afdeling ICT, op het Centraal Bureau in Zeist, een Systeembeheerder. De afdeling ICT bestaat uit 3 disciplines en een Hoofd ICT. In totaal werken er 13 ..
Medewerker helpdesk (vervuld)
Kwintes De afdeling ICT is het afgelopen jaar gestart met een aantal grote veranderingen, zowel qua techniek en infrastructuur als organisatorisch. De komende periode zal zich dan ook..
Medewerker helpdesk, afdeling ICT, Zeist (vervuld)
Kwintes Kwintes heeft voor de afdeling ICT van het Centraal Bureau in Zeist een vacature voor de functie van medewerker helpdesk. De afdeling ICT is het afgelopen jaar gestart met ..
Systeembeheerder (vervuld)
Kwintes De afdeling De afdeling ICT bestaat uit 3 disciplines en een Hoofd ICT. In totaal werken er 12 mensen die ruim 1300 collega’s en meer dan 60 vestigingen ondersteunen. Er is..
Medewerker helpdesk (vervuld)
Kwintes De afdeling ICT is het afgelopen jaar gestart met een aantal grote veranderingen, zowel qua techniek en infrastructuur als organisatorisch. De komende periode zal zich dan ook..
Functioneel beheerder sharepoint (vervuld)
Kwintes Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het Portaal welke is gebaseerd op Sharepoint. Je onderhoudt het programma, ondersteunt de ..
Systeembeheerder Centraal Bureau Zeist (vervuld)
Kwintes De afdeling De afdeling ICT bestaat uit 3 disciplines waar in totaal er 11 medewerkers werkzaam zijn. Zij ondersteunen ruim 1300 collega’s en meer dan 60 vestigingen. Er is..
Systeembeheerder (vervuld)
Kwintes Afdeling De afdeling ICT bestaat uit 3 disciplines en een Hoofd ICT. In totaal werken er 11 mensen die ruim 1300 collega’s en meer dan 60 vestigingen ondersteunen. Er is ..
Medewerker helpdesk (senior) (vervuld)
Kwintes De afdeling ICT De afdeling ICT is het afgelopen jaar gestart met een aantal grote veranderingen, zowel qua techniek en infrastructuur als organisatorisch. De komende periode..
Systeembeheerder met leidinggevende ambities Kwintes Zeist (vervuld)
Kwintes De afdeling ICT is gestart met een aantal grote veranderingen, zowel qua techniek en infrastructuur als organisatorisch. De komende periode zal zich dan ook kenmerken als ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Zeist