user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectmanager I&A, 36 u p/wk Arnhem

ICT Projectmanager
IFV
 • IFV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Het krachtenveld waarbinnen je werkzaam bent is divers en veelomvattend. Het uiteindelijke doel is om projecten binnen tijd en budget te realiseren.
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten in een politiek-bestuurlijke en veranderende omgeving, gericht op het realiseren van nieuwe of het verbeteren van bestaande producten en diensten.

Kernactiviteiten
- Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen, coördineren en leiden van de uitvoering van I&A-(gerelateerde)projecten.
- Je bent verantwoordelijk voor de totale portefeuille van de I&A gerelateerde projecten.
- Je stelt I&A projectplannen op en bent verantwoordelijk voor het projectmatig managen van deze projecten in een complexe omgeving.
- Je adviseert het management van het IFV over I&A projecten, over te nemen beslissingen en keuzes binnen het project, en adviseert in relatie tot andere beleidsterreinen.
- Je stimuleert en ondersteunt binnen de afdeling het projectmatig werken.

Waar ga je werken ?
Afdeling Informatisering en automatisering (I&A)
De afdeling I&A regisseert, ontwikkelt en beheert de informatievoorzienings- en IT-oplossingen voor de afdelingen en voor de bedrijfsvoeringsprocessen van het IFV. De dienstverlening van de stafafdeling I&A is gericht op:
 • Regisseren; het ontwikkelen van een strategie (en architectuur) ten aanzien van informatievoorziening en het volgen van technologische ontwikkelingen in de markt.
 • Aansturen; het aansturen van externe IT-dienstverleners op hun dienstverlening aan het IFV, waaronder leveranciers- en contractmanagement.
 • Ontwikkelen; het geven van vraag gestuurd advies en het managen van interne IV/I&A-projecten van beperkte omvang.
 • Beheren; intake van vragen en storingsmeldingen voor de Servicedesk en opvolging hiervan, functioneel beheer (waaronder Synergy en mijnIFV) en technisch beheer (werkplekbeheer en beheer van de infrastructuur, waaronder telefonie, verbindingen en serverruimtes).
De afdeling is op dit moment vol op in ontwikkeling. Ben jij de nieuwe projectmanager I&A die een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling en verdere professionalisering van de afdeling I&A in een veranderende omgeving?

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
 • Je beschikt over een hbo-werk en denkniveau (opleiding op het gebied van bedrijfskunde of informatiemanagement).
 • Je hebt ervaring met Prince 2 en/of agile.
 • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) als projectmanager van I&A projecten in een complexe omgeving waarbij ook brede IT kennis is opgedaan met betrekking tot IT-architecturen, informatiebeveiliging en implementatie van bedrijfsapplicaties.
 • Je kunt met belangentegenstellingen omgaan en kunt met tact anderen motiveren en overtuigen.
 • Je beschikt over sterke adviesvaardigheden en een goed analytisch- en probleemoplossend vermogen.
 • Je hebt inzicht in bedrijfsprocessen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Competenties
Kerncompetenties die het IFV van iedere medewerker vraagt zijn communicatief vaardig, klantgericht, gedreven en betrokken.
Functie specifieke competenties zijn :
- Ondernemerschap
- Plannen en organiseren
- Analytisch
- Professioneel onafhankelijk
- Innovatief

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Een veilige samenleving. Daar draagt het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) aan bij door het versterken van de veiligheidsregio's en hun veiligheidspartners bij het professionaliseren van hun taken.
Wij ontwikkelen en delen relevante kennis, wij hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel, wij bieden dienstverlening op het gebied van informatievoorziening en wij adviseren de betrokken besturen. Dit doen wij onder het motto: signaleren en verbinden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.130 - € 4.809 p/m

Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Het IFV streeft naar een diverse en inclusieve werkomgeving.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Rechtspositieregeling Rijksambtenaren (BBRA). Afhankelijk van je achtergrond en ervaring word je ingeschaald in schaal 11 (minimaal €3130,07 en maximaal € 4809,66 bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Detachering vanuit de veiligheidsregio bestaat tot de mogelijkheid.

lees meer

Overige info Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Scheepers, hoofd I&A a.i., telefoon 026-355 2230. Heb je belangstelling voor de functie en pas je binnen het geschetste profiel,
solliciteer dan via onderstaande button.

De sluitingsdatum is 5 mei 2019.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 mei 2019.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld.

Een selectie assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Peter Scheepers, hoofd I&A a.i.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem