user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

BinckBank https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4299/cabad3b9bc0afe08cd9ec861638ed1d9/
Barbara Strozzilaan 310
1083HN Amsterdam Noord-Holland NL

020-5220693
BinckBank
Score: 9.7
Stemmen: 2

BinckBank

Barbara Strozzilaan 310, Amsterdam

BinckBank
  • BinckBank
  • Amsterdam
  • > 250 medewerkers
  • 020-5220693

Binck en Alex: twee topmerken
Binnen BinckBank bestaan twee beleggerslabels: Binck en Alex Vermogensbank. Binck richt zich voornamelijk op actieve zelfbeleggers, terwijl Alex zich richt op de wat meer vermogende belegger, met een wat breder productaanbod. Bij Alex kan je bijvoorbeeld ook sparen en online je vermogen laten beheren.

Informeel en dynamisch
BinckBank is beursgenoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam en heeft meer dan 600 medewerkers in dienst. BinckBank werd opgericht in 2000 en is dus een jonge, maar bovenal ambitieuze, organisatie met een open en informele sfeer. Zo werken collegas van verschillende afdelingen direct met elkaar samen en borrelen zij elke vrijdag met elkaar. Ook onze bestuursleden zijn regelmatig op deze borrels te vinden en aanspreekbaar voor iedereen.

Bij BinckBank werk je in een hectische en innovatieve omgeving in het hart van de dynamische effectenwereld. Al onze medewerkers zetten zich in om een zeer goed product te leveren, met een uitstekende service! Onze collegas zijn enthousiast, gedreven en resultaatgericht. Afkomstig uit veel verschillende opleidingen en disciplines. Geen kapsones of schone schijn, maar wel veel creatieve en hardwerkende mensen.

Werken bij BinckBank? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
29 vervulde ICT vacatures
Senior Windows Systeem Beheerder met automatiseringsdrang! (vervuld)
Ben jij een Senior Windows Systeem Beheerder die graag van A tot Z verantwoordelijk is voor bedrijfskritische infrastructuren? En zoek je een functie waarin je naast het ..
Systems Analist: sterke affiniteit met analyse en ontwerp (Adam) (vervuld)
Als Systems Analist ben je bij ons een belangrijke schakel in de productie van kwalitatief hoogwaardige software voor ons beleggingsplatform. Wil je een actieve bijdrage ..
.NET Software Developer Amsterdam (vervuld)
Als .NET Software Developer bouw je samen met een team van enthousiaste collega’s producten voor onze zakelijke klanten. Hier worden hoge eisen aan gesteld. Onze ..
Test Manager Retail: het testbeleid uitdragen! (vervuld)
Als Test manager van de afdeling Testrisicomanagement ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van het testbeleid binnen de afdeling ICT Retail. Dit betekent dat je ervoor ..
.NET Developer: de nieuwste technologieën in een Agile omgeving (vervuld)
Ben jij een .NET Developer die HTML5, AJAX en Javascript gesneden koek vindt? Of het nu mobile development is of de laatste versie van TeamSystem, bij ons heb je de ..
IT Consultant bij Syntel, regio Gouda (uitstekende voorwaarden) (vervuld)
Syntel B.V. IT Consultant bij Syntel betekent uitdagende projecten en klinkende namen. Als IT Consultant ben je betrokken bij het gehele consultancy traject. Op deze manier bouw je een ..
Test Specialist / Test Engineer met QTP & QC Ervaring, Gouda (vervuld)
Syntel Ter versterking van ons testteam zijn we op zoek naar een Test Specialist / Test Engineer die ervaring heeft opgedaan met HP Tooling. Als Test Specialist / Test Engineer ..
Senior Delphi Ontwikkelaar Amsterdam (vervuld)
BinckBank Wij zijn volop in ontwikkeling! Jij ook? Als Senior Delphi Ontwikkelaar werk je mee aan de verdere ontwikkeling van een nieuwe afdeling. In een SCRUM team werk je nauw ..
.NET Web Developer: nieuwste technologieën in een Agile omgeving (vervuld)
BinckBank Ben jij een .NET Web Developer die HTML5, AJAX en Javascript gesneden koek vindt? Of het nu mobile development is of de laatste versie van TeamSystem, bij ons heb je de ..
Functioneel Ontwerper (vervuld)
BinckBank Zie jij het als Functioneel Ontwerper / Informatieanalist een uitdaging om door jouw ontwerp meer dan 500.000 klanten te blijven verbazen? Reageer dan snel! De Afdeling De..
ICT Infrastructuur Architect voor high performance omgeving -Adam (vervuld)
BinckBank Word mede verantwoordelijk voor het succes van BinckBank! Een zelfstandige functie waar jij verantwoordelijk bent voor het schrijven van een beleid, en de uitvoer hiervan ..
Junior .NET Ontwikkelaar: ontwikkel jouw talent (Amsterdam) (vervuld)
BinckBank Wil je werken in een omgeving waar veel wordt veel geïnvesteerd in nieuwe technologieën en ook jouw persoonlijke ontwikkeling? Lees dan verder en solliciteer! Een..
Test Engineer: passie voor kwaliteit! (Amsterdam) (vervuld)
BinckBank Als Test Engineer ben je niet alleen eindverantwoordelijk voor het gehele testtraject, maar bewaak je ook de kwaliteit van onze applicaties. Wil je werkzaam zijn binnen een ..
Senior Delphi Ontwikkelaar in Amsterdam (vervuld)
BinckBank Wij zijn volop in ontwikkeling! Jij ook? Als Senior Delphi Ontwikkelaar werk je mee aan de verdere ontwikkeling van een nieuwe afdeling. In een SCRUM team werk je nauw ..
Developer / Ontwikkelaar Delphi in Amsterdam (vervuld)
BinckBank Delphi een ‘oude’ taal? Niet voor jou! Als Developer / Ontwikkelaar Delphi ben je bij BinckBank aan het juiste adres voor uitdagend werk op onze ..
Junior Software Engineer (trainee / starter) (vervuld)
Syntel Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een baan als software engineers met mogelijkheden voor de toekomst? Syntel zoekt net afgestudeerde ontwikkelaars die snel willen ..
C# ASP.NET Web Developer : groei en ontwikkeling (vervuld)
BinckBank Uitdagende projecten zorgen niet alleen voor de groei van onze organisatie maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Als C# ASP.NET Web Developer ben je betrokken bij ..
.NET / Web Developer in een Agile omgeving! (Amsterdam) (vervuld)
BinckBank Web applicaties die doorlopend worden ontwikkeld met nieuwe features en projecten vanwege uitbreiding van onze activiteiten in het buitenland. Als .NET / Web Developer vind..
Teamleider IT Testrisicomanagement (vervuld)
BinckBank De afdeling Testrisico & Library Management is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het testtraject. Dit vraagt om een hands on teamleider! Als Teamleider van de ..
Ontwikkelaar / Developer: word nu Functioneel Ontwerper! (vervuld)
BinckBank Je hebt in de afgelopen vijf jaar behoorlijk wat ervaring opgedaan als Ontwikkelaar / Developer en je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.  Je hebt ..
Java / Flex Developer (vervuld)
Syntel Als Java / Flex Developer ontwikkel je Rich Internet Applicaties op het gebied van e-banking. De door jouw ontwikkelde applicaties fungeren als front-end in een Service ..
Java Developer (vervuld)
Syntel Ter versterking van ons development team zijn we op zoek naar een ‘developer universalis’, een programmerende duizendpoot met een hang naar technische perfectie, ..
Information Security Officer (vervuld)
BinckBank Verantwoordelijk voor advies en beleid op het gebied van informatiebeveiliging bij de grootste online beleggersbank van Nederland.  Met een internationaal tintje, want..
Test Manager (vervuld)
BinckBank Verantwoordelijk voor het testtraject binnen een groeiende afdeling van BinckBank! Als Test Manager ben je niet alleen eindverantwoordelijk voor het gehele testtraject, ..
Developer / Ontwikkelaar Delphi (vervuld)
BinckBank Delphi een 'oude' taal? Niet voor jou! Als Developer / Ontwikkelaar Delphi ben je bij BinckBank aan het juiste adres voor uitdagend werk op onze ontwikkelafdeling. Bij ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam