user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Masugro ICT B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4296/a7da9002ee653c4a08a2161fa89a70bb/
Kernreactorstraat 9b
3903LG Veenendaal Utrecht NL

0880408200
Masugro ICT B.V.
Score: 8.2
Stemmen: 2

Masugro ICT B.V.

Kernreactorstraat 9b, Veenendaal

Masugro ICT B.V.
  • Masugro ICT B.V.
  • Veenendaal
  • 11 - 50 medewerkers
  • 0880408200
Bekijk ICT vacatures

Wij implementeren en beheren hoogwaardige ICT-oplossingen en beveiligen bedrijfsgegevens.

In 1998 is alles begonnen. Toen zijn de gebroeders Joosten gestart met het geven van advies aan directies, om bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te verbeteren. Dat deden zij door slimme computersystemen software te ontwikkelen. Een voorbeeld daarvan was Grip: door onszelf ontwikkelde maatwerk software ter ondersteuning van alle logistieke processen bij de Nederlandse horecaleverancier.

Een aantal jaar later, op 12 maart 2002 is Masugro officieel opgericht. In de jaren daarna heeft Ewout Joosten het bedrijf overgenomen en is Masugro verder gegroeid. Zo hebben we een andere invulling gegeven aan onze activiteiten en zijn we een belangrijke rol als partner gaan vervullen voor bedrijven in het mkb. Wij bieden ICT waar onze klanten blij van worden. Alles wat wij doen staat in het teken daarvan.

Inmiddels doen wij dit al 20 jaar en weten wij wat ervoor nodig is om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Wij maken onze klanten blij met snelle en accurate service, zowel op afstand als bij hen op locatie. Dat kunnen we garanderen door onze centrale ligging in Nederland (in Veenendaal en Uithoorn), uitstekende telefonische bereikbaarheid en door onze mensen met veel zorg uit te kiezen.

Werken bij Masugro ICT B.V.? 2 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Systeembeheerder Microsoft, Cisco, Unifi – Auto van de zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Masugro ICT B.V. - Veenendaal
Junior systeembeheerder Microsoft, Cisco, Unifi – Auto van de zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Masugro ICT B.V. - Veenendaal
9 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Beginnend accountmanager in de omgeving Uithoorn, ICT-achtergrond, auto + laptop + mobiel (vervuld)
Masugro ICT B.V. Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen, waar je je passie voor techniek deelt met leuke collega’s en waar je iedere dag mensen blij maakt? Lees dan ..
Systeembeheerder of beheerder, Uithoorn en omgeving, 1-5 jaar werkervaring, auto + laptop + mobiel (vervuld)
Masugro ICT B.V. Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen, waar je je passie voor techniek deelt met leuke collega’s en waar je iedere dag mensen blij maakt? Lees dan ..
Systeembeheerder, Veenendaal en omgeving, 2-4 jaar relevante werkervaring (vervuld)
Masugro ICT B.V. Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige netwerk-/systeembeheerder. Intern noemen we je een engineer. Als onze collega ben je verantwoordelijk voor het (op locatie, ..
Junior systeembeheerder, MBO, Uithoorn en omgeving (vervuld)
Masugro ICT B.V.   Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen, waar je je passie voor techniek deelt met leuke collega’s en waar je iedere dag mensen blij maakt? Lees..
ICT Support medewerker 1e lijn (vervuld)
Voor onze servicedesk in Uithoorn zoeken wij per direct een nieuwe collega voor 40 uur per week. Wij zoeken een 1e lijns supportmedewerker, die de ambitie heeft om eventueel ..
ICT Servicedeskmedewerker (1e lijn) in de omgeving Uithoorn (vervuld)
Masugro ICT B.V. Voor onze servicedesk zoeken wij een nieuwe collega voor 40 uur per week. Wij zoeken een 1e lijns supportmedewerker, die de ambitie heeft om eventueel uit te groeien naar ..
Junior (systeem) beheerder MKB / Trainee UITHOORN (vervuld)
Masugro ICT B.V. Waarom is dit voor jou een leuke organisatie om te werken: Een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat Een dynamische omgeving om in korte tijd veel te ..
Gezocht sociaalvaardige systeem / netwerkbeheerder (vervuld)
Masugro ICT B.V. Gezocht: Een sociaalvaardige en ervaren Systeem / Netwerk beheerder die op zoek is naar een uitdagende omgeving met veel uitdagende projecten. Interesse? Reageer dan snel!..
Schoolverlaters (MBO) en Junior Beheerders (vervuld)
Masugro ICT B.V. Als schoolverlater ben je verantwoordelijk voor het aannemen en registreren van meldingen van opdrachtgevers en het opvolgen van deze meldingen remote of op locatie. Als ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Veenendaal