user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Doxa ICT https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4190/77cdfc1e11e36a23bb030892ee00b8cf/
Spoorlaan 382
5038CD Tilburg Noord-Brabant NL

013-5187310
Doxa ICT
Score: 9.8
Stemmen: 2

Doxa ICT

Spoorlaan 382, Tilburg

Doxa ICT

Doxa werving- selectie en detachering, is al 10 jaar de persoonlijke, eigenzinnige en sportieve bemiddelaar tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Voor ons houdt dit in dat we op een persoonlijke wijze werken aan relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers, want alleen op die wijze zijn we in staat om de perfecte match te vinden. Via onze adviseurs, die verantwoordelijk zijn voor het volledige traject, van het inventariseren van de behoeftes aan beide zijden tot en met de begeleiding na de bemiddeling, bouwen we aan een steeds groter, persoonlijker en sterker netwerk.

Op onze vestigingen in Den Haag, Rotterdam en Tilburg zijn we actief op zoek naar vacatures en kandidaten binnen het vakgebied ICT.

Werken bij Doxa ICT? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
30 vervulde ICT vacatures
Business Intelligence Developer Rotterdam (vervuld)
Doxa ICT Bedrijfsbeschrijving De opdrachtgever is een bedrijf dat gelooft in kennis, focus en in specialisme. Sinds de oprichting in 1999 doen ze daarom één ding: webwinkels maken ..
Leergierige System Engineer Rotterdam (vervuld)
Doxa ICT Bedrijfsbeschrijving De opdrachtgever is een bedrijf dat gelooft in kennis, focus en in specialisme. Sinds de oprichting in 1999 doen ze daarom één ding: webwinkels maken ..
C# Backend Developer omgeving Rotterdam (vervuld)
Doxa ICT Bedrijfsbeschrijving De opdrachtgever is een bedrijf dat gelooft in kennis, focus en in specialisme. Sinds de oprichting in 1999 doen ze daarom één ding: webwinkels maken ..
Ambitieuze Java developers (vervuld)
Doxa ICT Je stelt functionele en technische specificaties op en op basis van deze specificaties en interfaces van andere systemen schrijf je programma’s of pas je deze aan. Je staat ..
1e, 2e, en 3de lijns netwerk engineers Noord-Brabant (vervuld)
Doxa ICT • Optimaliseren werkprocedures t.b.v. een hoger rendement • Verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van het datacenter • Verbindingen van en naar het ..
Medior/ senior en lead developers PHP (regio Utrecht&Zeeland) (vervuld)
Doxa ICT Onze opdrachtgever is de grootste PHP ontwikkelaar van Europa en dé autoriteit op het gebied van PHP! Zij ontwikkelen (maatwerk) webapplicaties met de laatste technologieën,..
Wij zoeken per DIRECT een Front-End Developer!! (vervuld)
Doxa ICT Ben jij die Front-End developer die de opdrachtgever zoekt reageeer dan snel. Doxa helpt je verder!! Jij bent Jouw profiel slim, leergierig en op de hoogte..
Network Engineers met SPOED gezocht !!! (vervuld)
Doxa ICT Hoofdtaken zijn het inrichten, beheren en onderhouden van (multi)server en cliënt omgevingen. Hierbij onderhoud je goede contacten met je collega’s en je manager ..
Java Developer gezocht!! (vervuld)
Doxa ICT Ben jij die gestoorde Java Developer die in staat is om op niet volledig contact gestoorde wijze aan verschillende opdrachten te werken. Dan ben jij de ideale kandidaat voor ..
Unix-Netwerkbeheerder gezocht!!! (vervuld)
Doxa ICT Als Unix- en netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van Linux systemen, firewalls en voor het volledige beheer van de netwerken en koppelingen. ..
No-Nonsense Systeembeheer (vervuld)
Doxa ICT Durf jij de uitdaging aan...gezocht een No-Nonsense systeembeheerder Als systeembeheerder begrijp je dat je primair met mensen te maken hebt en dat techniek daaraan ..
Software Engineer Robotica omgeving Breda (vervuld)
Doxa ICT Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een: Software Engineer Robotica Op basis van de technische specificatie, DFD’s, beschikbare ..
Ervaren Hardware Engineer in de omgeving van breda (vervuld)
Doxa ICT Onze opdrachtgever uit de regio van Breda is op zoek naar een kandidaat voor de functie van Hardware Engineer Situatieschets De afdeling Hardware Engineering ..
Ervaren met ASP.NET Junior Software Engineer (vervuld)
Doxa ICT Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Junior Software Engineer (40 uur p/w) in de omgeving Breda. De functie: Werk mee aan een groot aantal projecten, gericht..
Field Application Engineer Heesch (vervuld)
Doxa ICT Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker die onze klanten en accountmanagers technisch gaat ondersteunen. Samen met de verkoopafdeling vorm je een..
Java Developer Oosterhout (vervuld)
Doxa ICT Als gemotiveerde Java developer bouw je aan software applicaties die een bijdrage leveren aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg. Je ontwikkelt complexe ..
Datacenter Engineer Breda (vervuld)
Doxa ICT Werkend houden van de datacenter en netwerk voor maximale performance Planning en implementeren van toekomstige IT ontwikkelingen en projectwerk Nauwe ..
Software Ontwikkelaar PHP / Javascript in Veghel (vervuld)
Kablau en Joustra Je houdt je bezig met programmeren van internet applicaties die zijn gelinkt aan de bedrijfsprocessen van de klant. Binnen deze software verlopen de informatie stromen van de ..
Ervaren Specialist ICT en Beheer in omgeving Arnhem (vervuld)
Doxa ICT Als Specialist ICT en Beheer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van Linux en Windows systemen. Daarnaast ben je in staat technische ontwerpen voor maatwerk ..
IT Coördinator (vervuld)
Doxa ICT Functie Als IT coördinator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van automatiseringssystemen. Je richt je op drie belangrijke ..
Junior Software Engineer/Programmeur (vervuld)
Doxa ICT  Voor onze klant die werkzaam is in de industrie zijn wij op zoek naar een Junior software engineer/programmeur. De functie is geschikt voor een HBO-schoolverlater of een..
Netwerk en Systeembeheerder (vervuld)
Doxa ICT Op de ICT-afdeling, word je als netwerk-systeembeheerder verantwoordelijk voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van het netwerksysteem. Je richt je op vier ..
Ervaren PHP developer (vervuld)
Doxa ICT  Standplaats: Utrecht De organisatie Onze opdrachtgever is een jonge en dynamische organisatie. Ze ontwikkelen sinds 2000 state-of-the-art internet-applicaties voor ..
Jr./Sr. Webontwikkelaar (vervuld)
Doxa ICT   Standplaats: Veghel De organisatie Onze opdrachtgever is een jonge dynamische organisatie die bedrijfssoftware op maat programmeert. Ze bouwen en koppelen ..
.NET Software Engineer (vervuld)
Doxa ICT Voor de software- en internet development activiteiten zoeken wij .Net C# Software Engineers. Het is jouw taak om binnen een team invulling te geven aan de requirements van ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Tilburg