user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

E-WISE B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4162/055c296c0cdd987c332379314d3c24ed/
Janssoniuslaan 38
3528AJ Utrecht Utrecht NL

030 2644 110
E-WISE B.V.
Score: 8.4
Stemmen: 2

E-WISE B.V.

Janssoniuslaan 38, Utrecht

E-WISE B.V.
  • E-WISE B.V.
  • Utrecht
  • 11 - 50 medewerkers
  • 030 2644 110

E-WISE is disruptor in de nascholingsmarkt, de grootste aanbieder van online nascholingen in een snel ontwikkelende markt. De vergelijking met Netflix gaat goed op. Met een groot online aanbod vervangen we de bijeenkomsten van traditionele nascholingsaanbieders. Abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit. In Nederland bieden we aan ruim 20 doelgroepen uitgebreide nascholingspakketten met meer dan 700 cursussen online. We zijn gevestigd in twee moderne kantoren in Utrecht en Berlijn. In Nederland werken we met ongeveer 60 collegas aan het vergroten van ons succes.

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT ontwerpers en een design afdeling zijn we in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die markt ons biedt. E-WISE is een gezond dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien we explosieve groei.
Naast het uitbouwen van onze bestaande producten en uitbereidingen in het buitenland staan we in Nederland op het punt een paar interessante markten te veroveren met drie nieuwe product launches. Daarvoor zoeken we durvers! Een Marketing manager die snapt hoe het werkt. Vrij, verantwoordelijk, ondernemend en initiatiefrijk. Brains Hands. We willen graag investeren om ons marktleiderschap verder uit te breiden.

Onze producten staan bekend om hun kwaliteit. In de meeste doelgroepen zijn we marktleider soms zelfs enige aanbieder van online nascholing. Abonnementen op de cursuspakketten worden zowel afgenomen door individuele zakelijke klanten als door organisaties die de online nascholing voor hun medewerkers inkopen. BtoB maar in de communicatie naar de individuele professional benaderen we een BtoC-aanpak.

Werken bij E-WISE B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
3 vervulde ICT vacatures
Web Developer (Full-stack), Fulltime, standplaats Utrecht (vervuld)
E-WISE B.V. Heb jij een passie voor innovatie? Voel jij je helemaal thuis in een levendige en ambitieuze omgeving? Werk je graag met nieuwe technologieën en frameworks? Dan is deze ..
Junior Systeembeheerder omgeving Utrecht (fulltime) (vervuld)
E-WISE B.V. Je vind het een uitdaging om met ICT-technologie de processen optimaal te automatiseren. Je bent verantwoordelijk voor het technische beheer van de ICT services. De ICT ..
Junior systeembeheerder met programmeerambitie (vervuld)
E-WISE B.V. Wij zoeken iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het technische beheer van de ICT services. De ICT ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht