user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Managementboek.nl https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/4117/c1aeb6517a1c7f33514f7ff69047e74e/
Jan van Galenstraat 7
3115JG Schiedam Zuid-Holland NL

Managementboek.nl
Score: 7.5
Stemmen: 2

Managementboek.nl

Jan van Galenstraat 7, Schiedam

Managementboek.nl

Managementboek is sinds 1998 actief op het Internet en sindsdien uitgegroeid tot de op een na grootste online boekhandel in Nederland. De laatste jaren groeit Managementboek steeds meer uit tot een community met het beste en meest volledige aanbod aan managementliteratuur voor business professionals. Het kennisaanbod is beschikbaar in uiteenlopende vormen: als boek, maar ook als luisterboek, e-book, podcast, samenvatting, of als live evenement.
Een van de mottos van Managementboek is dat wij ernaar streven de juiste klant, met het juiste aanbod, op het juiste tijdstip via het juiste kanaal te kunnen bereiken. CRM en 1-op-1 marketing is daarom een van de speerpunten van de nabije toekomst. Daarnaast is multichannel marketing een van de uitgangspunten bij het bereiken van onze doelgroep. Om die reden introduceerde Managementboek als eerste webwinkel in Nederland de managementboek app voor de iPhone en Android. Hiermee kan men direct podcasts beluisteren en boeken bestellen. Ook wordt volop gewerkt aan de ontwikkeling van een iPad e-reader app.

Werken bij Managementboek.nl? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Allround PHP/MySQL programmeur gezocht, HBO / WO Informatica (vervuld)
Managementboek.nl Managementboek.nl heeft vrijwel alle programmeerwerkzaamheden in-house. Met een team van 4 programmeurs werken we voortdurend aan de uitbouw en verbetering van ons bedrijf. De..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Schiedam