user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Magento Developer (PHP back end developer)

in Hilversum

Crimsonwing Business Solutions
  • Crimsonwing Business Solutions
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Senior Magento Developer lever je een actieve bijdrage vanuit je vakgebied/expertise aan de unieke uitstraling van de websites van onze klanten en de interfaces met hun bestaande back office systemen. Je begeleidt en coached een team van developers en houdt overzicht over de algehele architectuur. Daarnaast ontwikkel je ook zelf maatwerk modules voor onze klanten. Je werkt daarbij samen, in teamverband, met het gehele eCommerce team in Nederland, maar ook met de eCommerce teams in Engeland en Malta.

 

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste collega, met affiniteit met eCommerce en aantoonbare ervaring in PHP development en bij voorkeur het Zend Framework en/of Magento. Als Senior Developer ben je in je rol als Back end Developer samen met je andere collega’s van de afdeling eCommerce verantwoordelijk voor het ontwikkelen, technisch ontwerpen en realiseren van websites en webapplicaties die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op Internet/ eCommerce gebied. Binnen je team en voor onze klanten ben je ook instaat om advies te geven op het gebied van verschillende development methodes en de daarbij behorende tools en technieken. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Crimsonwing is gevestigd in Nederland, Engeland en Malta en levert IT oplossingen aan klanten in heel Europa.

Wij leveren ERP/CRM/WEB oplossingen op basis van standaard software en branche specifieke uitbreidingen. Als Microsoft Gold Certified Partner bestaat het portfolio van Crimsonwing voor ERP oplossingen uit Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV en branche specifieke toepassingen die daarop gebaseerd zijn. Daarnaast leveren we training en ontwikkeling op deze ERP pakketten voor zowel eindgebruikers als andere Microsoft partners.

Dit alles wordt gedragen door onze poule van meer dan capabele medewerkers, die bestaat uit alleen de allerbeste professionals uit hun vakgebied. Zij vinden bij ons een uitdagende werkomgeving met meer kansen, uitdagingen en bijbehorende waardering en beloning.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Senior Magento Developer (PHP back end developer)
Score: 9.5
Stemmen: 2

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hilversum