Vacature Technical Lead Consultant - Breda

Breda

Bergler Groep
 • Bergler Groep Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een Microsoft .NET-lead developer die een volgende stap wil zetten en ken jij het Bergler gevoel al?
Bij ons werken professionele IT’ers die van hun vak houden, met de nieuwste ontwikkelingen meegaan, met beide benen op de grond staan en altijd klaar staan voor hun collega’s en opdrachtgevers. Binnen Bergler heerst een familiaire sfeer en denken collega’s met je mee. En naast werken doen we natuurlijk geregeld leuke dingen met elkaar. Onze professionals werken aan vernieuwende en aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten met betrekking tot software development, Application Lifecycle Management en consultancy.

Wat ga je bij ons doen als Technical Lead Consultant
Onze opdrachten zijn divers en specialistisch. Natuurlijk ontwikkelen we software, maar daarnaast trainen we ook ontwikkelaars, analyseren we software kwaliteit en adviseren we onze klanten hoe ze hun software ontwikkeling op een hoger niveau kunnen tillen. Je doet ervaring op in diverse branches met uiteenlopende ontwikkelomgevingen.

lees meer

Functie-eisen Laten we kennismaken
Ben jij een communicatief zeer vaardige, Microsoft gecertificeerde, specialist met een afgeronde relevante Hbo-opleiding (ICT) en minimaal 6 jaar ervaring met software ontwikkeling in het Microsoft landschap? Yes! Kun je ons het een en ander vertellen over de laatste technieken op het gebied van C# / NET (Core), Azure en JavaScript (Angular, Node.js)? Dat noemen we een pré! Beschik je daarnaast over de juiste adviesvaardigheden om onze klanten het vertrouwen te geven dat wij de juiste partner voor hen zijn? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services, een flexibele schil van IT-professionals.Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.ProfessionalsDuurzaam stabiel is ook de samenwerking met ICT-ers. Bergler boeit en bindt professionals met een uitstekende honorering, open werksfeer en uitdagende opdrachten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitstekend salaris en direct een vaste aanstelling.
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
Standaard werkweek van 40 uur per week, maar minimaal 36 uur per week is bespreekbaar.
Overige info Dit geven wij er je graag voor terug
 • Een prettige informele werksfeer met leuke collega’s en persoonlijke aandacht.
 • Uitdagende en gevarieerde opdrachten bij interessante opdrachtgevers.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden (Bergler Online Academy).
 • Een leaseauto-/vervoersregeling, bonusregeling, netto maandelijkse onkostenvergoeding en aantrekkelijke pensioenpremie.
 • Een actief Competence Center.
 • Gezellige personeelsbijeenkomsten.

Bouwen aan je reputatie
Werk genoeg voor ICT-ers. Overal. Als je kiest, doe het dan verstandig. Neem in ieder geval de moeite om Bergler te peilen. Vandaag nog. Niet omdat hier meer te halen valt, maar omdat het misschien wel beter is. Voor jou.

Op elke steiger klinkt een lied. Vaak hetzelfde: uitdagende projecten, afwisseling, persoonlijke ontwikkeling en leuke team-uitstapjes. Bergler doet daar een schepje bovenop: ruimte. Geen keurslijf, geen vaste profielschets.

De functiematrix is geen dwangbuis. Kom daar eens over praten in Breda. De procedure is -net als Bergler zelf- recht door zee: praten, proeve van bekwaamheid afleggen en tekenen. Welkom. Ons openingsbod: zekerheid en stabiliteit.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ronald Jansen
076 - 5720200
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Consultant in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda