user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Back-end Developer

Back-end (Web)Developer
Freshheads
 • Freshheads Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat jij gaat doen als back-end developer bij Freshheads: serieus vette maatwerk software maken! Wil je wil weten hoe een dag van een developer bij Freshheads eruit ziet?

Wat ga jij doen?
Jij gaat maatwerk software maken voor verschillende toffe klanten. Hierbij kies jij zelf de de beste aanpak voor een technische uitdaging of uitdagende user story. Je hebt alle vrijheid in de keuzes die je gaandeweg in dit proces maakt, jij bent immers de expert! Samen met jouw multidisciplinaire team bepaal je per klant de aanpak: de ene keer ga je all out met event sourcing, DDD en TDD, en de andere keer is het een kwestie van snel iets online knallen.
Naast werken in de beste tools van JetBrains, de terminal of Slack neem jij ook de GitHub pull request door van collega’s, keur je deze goed en/of voorzie je deze van suggesties. En als je zelf vast loopt of even wil sparren, dan vraag je een teamgenoot om hulp. Met collega developers uit de verschillende teams heb je regelmatig overleg om kennis en ervaring te delen, en elke 6 weken staat er een tech-dag gepland (lekker de hele dag samen hacken op basis van jouw persoonlijke doelen op ‘de zolderkamer’ van Freshheads).

Hoe ziet jouw dag eruit?
 • Ergens tussen 08:30 en 9:30 kom jij binnen en pak je een kop koffie.
 • Je sluit alles aan, om 09:45 staat standup met jouw team gepland.
 • 10:00 nieuwe koffie halen voor heel het team.
 • Je maakt een praatje met een klant die zit te wachten in de keuken en neemt hem of haar mee naar boven.
 • 10:10 overleg met jouw team en een klant: wat wordt het doel van de volgende release en welke userstories denken we daarin op te kunnen pakken?
 • 10:30 tijd om te programmeren!
 • 12:00 lunchtijd met verse streekproducten, rennen!
 • Afhankelijk van het weer: wandelen, buiten voetballen, binnen voetballen (Potje Fifa of tafelvoetbal) of ‘hangen’ in de Freshheads tuin.
 • 13:00 programmeren, testen, programmeren, repeat!
 • 15:00 middagdip: je start een bamicall.
 • 16:30 bamischijf eten met mede-bami-lovers (ook als je geen bami eet kun je meegenieten van de geur).
 • Weer genoeg energie voor de laatste uurtjes programmeren ????.
 • 17:00 een van de projecten waar jij aan mee hebt gebouwd gaat live: Life Is Life van Opusgalmt door het gebouw.
 • 18:00 naar huis of voor de echte fanatiekeling: met een aantal collega's naar meetup om extra kennis te vergaren (en om bier te drinken).

lees meer

Functie-eisen Wat ga jij leren?
Bij Freshheads ga je veel leren en nog belangrijker, blijf je leren. Of je nu junior, medior of senior bent. Je leert hoe het is om serieus maatwerk software te ontwikkelen die een toegevoegde waarde biedt voor de klant en de klanten van onze klant. Je ontwikkelt toekomstbestendige software op basis van bijvoorbeeld Symfony 4.0, React/Redux of Node.js en je leert hoe je gebruik kunt maken van de beste designs patterns of bijvoorbeeld Event Sourcing en Domain Driven Design. En je wordt (als je dat al niet bent) een held met ElasticSearch, Jenkins, Docker, Git en uiteraard de terminal. 
Daarnaast leer je hoe het is om met klanten samen te werken en bij te dragen aan creatieve sessies. Je leert hoe het is om in een een vast multidisciplinair team te werken, waarbij je samen blijft ‘tunen’ aan de werkwijze, technische aanpak en teamcultuur. Én is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Je beschikt daarvoor over persoonlijk ontwikkelbudget, tijd in de planning om dit te doen, en de vrijheid om te experimenteren met nieuwe technieken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een digitaal bureau en wij versnellen digitale innovatie. Samen met onze opdrachtgevers ontdekken, realiseren en verzilveren we kansen. Met onze bewezen aanpak en op elkaar ingespeelde, multidisciplinaire teams bouwen we aan digitale platformen en diensten.

Wij zijn makers en zijn niet bang om te falen, integendeel zelfs. We nemen de ruimte om te experimenteren en te leren. We zijn een open organisatie, zonder hiërarchie. Werkplezier en de kwaliteit van ons werk staat voorop. We houden van bier en zijn gek op bamischijven. We mogen ons al twee jaar op een rij curling kampioen van Tilburg noemen en besparen niet op een feestje. Samen met onze opdrachtgevers werken we keihard aan, zoals wij het zeggen, ‘Award-winning-shit’. En dat lukt heel aardig, al zeggen we ‘t zelf!

Samen met de klant vormen de heads één team, met één missie. We geloven namelijk in de kracht van op elkaar ingespeelde teams. Onze teams kennen elkaar door en door en werken in veel gevallen al jaren met elkaar samen. Dat zorgt ervoor dat we vanaf dag één kunnen knallen. Wil jij ook knallen en onderdeel worden van een écht team? Dan zoeken we jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Je werkomgeving
Je bent onderdeel van een Agile multidisciplinair team. Je helpt elkaar en ondersteunt elkaar, ook rol overstijgend. Je team bestaat uit een agile coach, strateeg, designer, UX developer, marketeer en 2 tot 3 developers (waar jij er 1 van bent). Je werkt hierbij vanuit ons hoofdkantoor in Tilburg, waar in totaal 6 teams elk een eigen ruimte hebben in ons huiselijk aanvoelende, monumentale pand. Ons kantoor is overigens goed bereikbaar met de auto en ligt op loopafstand van het centraal station.

Freshheads biedt:
 • geld ;), reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen;
 • budget voor een laptop, toetsenbord en muis naar keuze;
 • een fijne werkplek met 1 of 2 (of 3) dikke High-res monitoren en toebehoren;
 • een fantastische werksfeer inclusief gezamenlijke lunch en borrels;
 • een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station);
 • een scala aan toffe klanten om voor te werken waaronder Interpolis, Jaarbeurs, 013 Poppodium, Centraal Beheer, YoungCapital, Kwaliteitsontwikkeling GGZ;
 • een team budget van € 200,- per persoon per jaar voor onder andere teamuitjes en de inrichting van de teamruimte;
 • persoonlijk opleidingsbudget van minimaal € 500,- per jaar en de tijd en de middelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • doorgroeimogelijkheden en budget voor opleidingen en congressen;
 • collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • de vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.
Solliciteren?
Twijfel je nog? Of je nu junior of senior bent, of nog een hoop moet leren: schroom vooral nietom ons contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe Heads.

Oja, wil je graag blijven samenwerken met je favoriete designer of developer collega's? Maar ben je stiekem op zoek naar meer uitdaging. Omdat vette shit maken een teamsport kun je ook solliciteren als team!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Michiel van Hulst
013-5390040
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Webdeveloper in regio Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg