user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Wageningen UR https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/3979/a58616464d14208b2677a084f5d7456f/
Veemarkt 135
1019CC Amsterdam Gelderland NL

Wageningen UR
Score: 10.0
Stemmen: 2

Wageningen UR

Veemarkt 135, Amsterdam

Wageningen UR

Wageningen UR (University Research centre). Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke themas als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Werken bij Wageningen UR? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
17 vervulde ICT vacatures
IT- Werkplekondersteuner (vervuld)
Wageningen UR (University & Research Centre) Wij zoeken Een gedreven en betrokken IT servicedesk medewerker, met verstand van zaken, om eindgebruikers adequaat van dienst te kunnen zijn. Als medewerker Servicedesk ..
IT- Servicedesk Medewerker (vervuld)
Wageningen UR Wij zoeken Een gedreven en betrokken IT Servicedesk Medewerker, met verstand van zaken, om eindgebruikers adequaat van dienst te kunnen zijn. De 160 medewerkers van de ..
Gedreven en betrokken IT- Werkplekondersteuner (vervuld)
Wageningen UR De 160 medewerkers van de afdeling IT richten zich op het leveren van de IT-dienstverlening aan Wageningen UR. De afdeling IT-Services is verantwoordelijk voor het ..
Business Intelligence specialist (vervuld)
Wij zoeken Wij zijn op zoek naar een Business Intelligence specialist die goed in staat is om de klantwens en IT best-practices te vertalen naar onze IT praktijk. De functie ..
Technisch (applicatie) beheerder, Linux/Tomcat/Apache (vervuld)
Wageningen UR Wij zoeken De IT-afdeling van Wageningen UR zoekt een Technisch (applicatie) beheerder! Je gaat werken binnen het team Applicatiebeheer (ruim 30 collega’s) van de afdeling..
Technisch (applicatie) beheerder, Linux en Microsoft (vervuld)
Wageningen UR Wij zoeken De IT-afdeling van Wageningen UR is op zoek naar een Technisch (applicatie) beheerder! Je gaat werken binnen het team Applicatiebeheer (ruim 30 collega’s) dat ..
Applicatie Ontwikkelaar.NET (vervuld)
Wageningen UR Wij zoeken We zijn op zoek naar een enthousiaste .NET ontwikkelaar die ons team kan versterken. De taal waarin wordt ontwikkeld is C# en deze wordt toegepast in standaard ..
Applicatie Ontwikkelaar.NET (vervuld)
Wageningen UR Applicatie Ontwikkelaar.NET Vacaturenummer: FB-0026 We zijn op zoek naar een enthousiaste NET ontwikkelaar die ons team kan versterken. De taal waarin wordt ontwikkeld is ..
Technisch Applicatiebeheerder met specialisatie Identity en Access (vervuld)
Wageningen UR Technisch Applicatiebeheerder met specialisatie Identity en Access management Wij zoeken De IT-afdeling van Wageningen UR is op zoek naar een technisch applicatiebeheerder..
SAN / Citrix beheerder (vervuld)
Wageningen UR Wij zoeken een enthousiaste en gedreven SAN / Citrix beheerder De ICT infrastructuurgroep fungeert als capaciteitsfabriek voor Wageningen UR, waarin verwerkings-, opslag- ..
Technisch applicatiebeheerder/Business Objects Specialist (vervuld)
Wageningen UR Technisch applicatiebeheerder/Business Objects Specialist Vacaturenummer: FB-0023 Vertaal de klantwens en IT best-practices naar onze IT praktijk. Een uitdagende, hands-on..
Technisch (applicatie) beheerder, Linux/Tomcat/Apache (vervuld)
Wageningen UR Technisch (applicatie) beheerder, Linux/Tomcat/Apache Vacaturenummer: FB-0024 De IT-afdeling van Wageningen UR is op zoek naar een Technisch (applicatie) beheerder! Je ..
Business Objects Specialist (vervuld)
Wageningen UR Business Objects Specialist Vacaturenummer: FB-0022 Wij zoeken Business Objects Specialist Vertaal de klantwens en IT best-practices naar onze IT praktijk. Een ..
Technisch developer/software ontwikkelaar (vervuld)
Wageningen UR Technisch developer/software ontwikkelaar Referentie vacature: FB-0021 Wij zoeken een technisch developer/software ontwikkelaar. De afdeling IT- informatiesystemen is ..
Regioteamleider Wageningen (vervuld)
Wageningen UR Regioteamleider Wageningen Vacaturenummer: FB-0002-12 Wij zoeken De afdeling IT van Wageningen UR zoekt een ervaren professional die als regioteamleider in staat is ..
Functioneel IT applicatie consultant (vervuld)
Wageningen UR Functioneel IT applicatie consultant Vertaal de klantwens en IT best-practises naar onze IT praktijk Referentie vacature FB-0015 Wij zoeken Van uit je functionele als ..
Semantic Web Developer (vervuld)
Wageningen UR Wij zoeken Een Semantic Web Developer voor de afdeling Consumer Science & Intelligent Systems. Je werkt als ontwikkelaar binnen het onderzoeksveld Intelligent Systems ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam