Vacature Servicedesk Medewerker bij Crystal ICT - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Crystal ICT
 • Crystal ICT
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Kun jij zelfstandig 1e en 2e lijns vragen opvolgen, heb je plezier in het ondersteunen van eindgebruikers zowel op afstand als op een klantlocatie, kijk jij verder dan het probleem of de vraag en heb je ervaring in het beheren van Office 365 en Citrix omgevingen? Dan zou jij wel eens de juiste persoon kunnen zijn die wij als versterking zoeken voor deze afwisselende functie op onze centrale servicedesk in Rijswijk of op lokatie bij 1 van onze klanten in de regio Den Haag of Rotterdam.

Je bent verantwoordelijk voor het 1e en 2e lijns beheer van de ICT- omgeving van meerdere klanten. Met jouw enthousiaste inzet, waarbij jij een goede beschikbaarheid hoog in het vaandel hebt staan, ben jij de rots in de branding voor de eindgebruikers bij onze klanten. Samen met jouw servicedesk collega’s streven jullie ernaar in het eerste klantcontact een incident zelf op te lossen. Als ambitieuze collega treedt jij ook ondersteunend op bij 3e lijns vragen waarvoor samenwerking met derde partijen nodig is en wordt je, zodra je de noodzakelijke kennis in huis hebt, ingezet bij systeembeheertaken.

Wat ga je doen?
 • Zelfstandig opvolgen van 1e, maar vooral 2e lijns incidentmeldingen/vragen en zo nodig aansturen van leveranciers bij de probleemoplossing in geval van 3e lijns incidentmeldingen/vragen.
 • Registreren, analyseren en (remote of on-site) opvolgen van incidenten en aanvragen in en vanuit Topdesk.
 • Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van werkplekbeheer.
 • Installeren, configureren en updaten van devices (telefoons- laptops, tablets, TC’s etc.), evenals lokale servers en applicaties.
 • Informeren en instrueren van ICT gebruikers over geïnstalleerde ICT-apparatuur of applicaties.
 • Onderhouden van de CMDB, aanmaken en afmelden gebruikers etc.
 • Het uitvoeren van interne projectwerkzaamheden, mits het ervaringsniveau dit toelaat.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
 • Een afgeronde ICT-opleiding; bij voorkeur MBO 4.
 • Kennis en ervaring met het werk als servicedeskmedewerker in een Office365 en/of Citrix omgeving.
 • Ervaring met enkele van de volgende producten: Microsoft Windows Servers 2012 / 2016, Office 365, Citrix, VMWare, RES/ Ivanti, Veeam, Airwatch en Topdesk.
 • Een B-rijbewijs
 • Hoge mate van zelfstandigheid
 • Plezier in het werken in teamverband
 • Goede mondelinge en sociale vaardigheden
Waarom wij jou willen?
Omdat jij een geboren troubleshooter bent, die écht helpen in zijn DNA heeft en altijd zijn uiterste best doet om met een concreet antwoord of oplossing te komen. Of het nu druk is of niet, je geeft altijd de volle 100% en gaat voor het beste resultaat bij het oplossen van klantvragen.

Met jouw verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en passie voor het ICT-vak breng jij samen met je collega’s onze dienstverlening naar een ongekend niveau. Omdat jij de humorvolle, sociale en professionele collega uit de omgeving Den Haag bent die collega’s van Crystal ICT en onze klanten altijd gemist hebben zonder dat ze het wisten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Met zo’n 50 enthousiaste IT-professionals verzorgen we voor diverse loyale relaties in de zorg, goede doelen organisaties en enkele commerciële organisaties het ICT-beheer en innovatieve projecten. Projecten ter vervanging van volledige netwerkinfrastructuren en transitie naar de cloud, maken hier onderdeel van uit. Wij zijn een proactieve organisatie, altijd in beweging en voortdurend bezig met het initiëren van verbeteringen, waarbij gelijktijdig de beschikbaarheid van de ICT omgeving en een klantgerichte dienstverlening gegarandeerd worden. Als hecht team ontzorgen wij onze relaties op het gebied van ICT en werken wij nauw met hen samen aan voortdurende innovatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris.
Overige info Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij Crystal ICT is enerzijds werken aan het bouwen van innovatieve oplossingen voor tevreden klanten en anderzijds werken aan je eigen carrière ontwikkeling. Door de werkervaring die je al hebt, verder in uitdagende projecten opdoet en het behalen van certificaten, gaan wij je helpen je verder te ontwikkelen. Samen met de andere collega’s van Crystal ICT neem je deel aan projecten bij verschillende klanten om daar als consultant aan de slag te gaan. Projecten waar je je huidige kennis in de praktijk kunt brengen en je van grote toegevoegde waarde wordt voor het projectteam en onze klanten. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af, wat borg staat voor je voortdurende verdere ontwikkeling.

We bieden je een goed salaris en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest. Kortom: Een plek tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Gloria da Silva
+31615074217
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk (ZH)