Vacature Projectmanager ICT en digitale werkplek bij Crystal ICT - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Crystal ICT
  • Crystal ICT
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij graag werken aan projecten in de zorg gericht op de nieuwe digitale werkplek?

Ben jij die Projectmanager die met lef, enthousiasme en volharding ICT projecten tot een goed einde brengt? Weet jij het beste uit het projectteam te halen en samen een prestatie van formaat neer te zetten bij de klant? Word jij niet ingewikkeld van grote implementatietrajecten van digitale (cloud) werkplek oplossingen en heb jij bovenal aandacht voor de mens achter de klant en je collega’s? Dan willen wij je graag leren kennen!
Want met onze toewijding en aandacht voor de organisatie en de mens verbeteren wij met eenvoudig te gebruiken ICT, het leef plezier van cliënten en het werkplezier van medewerkers bij onze zorgklanten. Ons nieuwe Digitale Werkplek concept, van waaruit je altijd en overal toegang hebt tot alle applicaties, is één van onze diensten die het werk van medewerkers in de zorg vereenvoudigt en leuker maakt.

De functie
Als Projectmanager leid je de Digitale Werkplek implementatietrajecten bij onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van planning, benodigde resources, kwaliteit en budget. Je bent verantwoordelijk voor het managen van kleine en grote projecten, van tientallen tot duizenden werkplekken. Je rapporteert aan de technisch directeur en geeft binnen het project functioneel leiding aan de betrokken technisch project consultants, systeembeheerders en servicedeskmedewerkers van Crystal ICT. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor de klant die je aan het einde van het project een glimlach op het gezicht weet te toveren bij een succesvolle implementatie en adoptie. Jij weet als geen ander resultaat te halen en waarde toe te voegen, met als ambitie om de strategische doelen van de klant te realiseren.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
• Een afgeronde HBO-of WO-opleiding
• Minimaal 3 jaar ervaring in het managen van ICT projecten
• Ervaring met project- en programmaplanning, projectbudgettering
• Ervaring met het managen van digitale werkplektrajecten (office 365)

Waarom wij jou willen?
• Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
• Je bent een verbinder die graag samenwerkt en anderen inspireert
• Je bent resultaatgericht en hebt een helicopterview
• Je hebt kunt schakelen op verschillende niveaus bij de klant
• Je houdt zicht op de kwaliteit van het project
• Je motiveert en inspireert het projectteam door middel van je sterke leiderschap skills

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Met zo’n 50 enthousiaste IT-professionals verzorgen we voor diverse loyale relaties in de zorg, goede doelen organisaties en enkele commerciële organisaties het ICT-beheer en innovatieve projecten. Projecten ter vervanging van volledige netwerkinfrastructuren en transitie naar de cloud, maken hier onderdeel van uit. Wij zijn een proactieve organisatie, altijd in beweging en voortdurend bezig met het initiëren van verbeteringen, waarbij gelijktijdig de beschikbaarheid van de ICT omgeving en een klantgerichte dienstverlening gegarandeerd worden. Als hecht team ontzorgen wij onze relaties op het gebied van ICT en werken wij nauw met hen samen aan voortdurende innovatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij Crystal ICT is enerzijds werken aan het bouwen van innovatieve oplossingen voor tevreden klanten en anderzijds werken aan je eigen carrière ontwikkeling. Door de werkervaring die je al hebt, verder in uitdagende projecten opdoet en het behalen van certificaten, gaan wij je helpen je verder te ontwikkelen. Samen met de andere collega’s van Crystal ICT neem je deel aan projecten bij verschillende klanten om daar als consultant aan de slag te gaan. Projecten waar je je huidige kennis in de praktijk kunt brengen en je van grote toegevoegde waarde wordt voor het projectteam en onze klanten. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af, wat borg staat voor je voortdurende verdere ontwikkeling.

We bieden je een goed salaris, bedrijfsauto en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest. Kortom: Een plek tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Gloria da Silva
+31615074217
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rijswijk (ZH)