user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature BI Specialist Spaarne Gasthuis in Hoofddorp

Business AnalistData AnalistSQL
Spaarne Gasthuis
 • Spaarne Gasthuis
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 36 uur p/w
Functieomschrijving De afdeling
De afdeling Business Intelligence (BI) afdeling maakt deel uit van de afdeling Informatie Zorg Technologie (IZT). Deze afdeling bestaat uit ca. 130 medewerkers van de teams Infrastructuur, Medische Techniek, Applicaties Zorg & Ondersteuning, Support, Business Intelligence, Informatiemanagement en Projecten & New Business. De afdeling adviseert de organisatie op tactisch en strategisch niveau over medische technologie, IT-systemen, ondersteuning van bedrijfsprocessen, communicatie en de technische infrastructuur. 
Het team Business Intelligence (BI) wordt gevormd door een team van 6 enthousiaste en deskundige specialisten en voorziet in een integrale informatievoorziening voor de gehele organisatie; van Raad van bestuur, managers financiën, medisch- en zorgmanagement tot managers ondersteunende diensten en overige interne klanten.

De functie
Ons ziekenhuis beschikt over ontzettend veel waardevolle data, waarmee we informatievragen beantwoorden zoals doorstroomtijden, bezettingen, gemiddelde ligduur van patiënten, aantal verrichte knieoperaties en de kosten van geneesmiddelen. 
Je gaat werken met data van verschillende applicaties, waarvan EPIC ZIS/EPD een van de belangrijkste is. Jij gaat ons helpen deze data te bundelen en er vitale inzichten uit te halen. Sinds kort werken wij ook met een gestandaardiseerd Datawarehouse waarin onze financiële, HRM en productiedata is gecombineerd. In de nabije toekomst worden hier meer bronnen aan toegevoegd. Daarnaast starten we met de implementatie van een nieuwe moderne rapportagetool, die ons ondersteunt om een data-gedreven organisatie te zijn. 
Samen realiseren we de doelen uit onze jaarplannen. We starten met het implementeren van nieuwe technologie zoals Caboodle van EPIC en het ontwikkelen van nieuwe dashboards voor de business. Als lid van het team zorg jij er mede voor dat ons BI-team zich ontwikkelt in haar dienstverlening. Het opzetten van Data Governance is hier een onderdeel van. We zijn gastvrij voor onze collega’s door het beantwoorden van informatievragen welke dagelijks bij ons binnenkomen en verzorgen toegang tot alle benodigde stuurinformatie. Hiermee ondersteunen we onze organisatie in het nemen van besluiten ten aanzien van strategische doelen. 
Je werkt mee in ons professionele en gezellige team waarin we werken volgens agile methodiek. Zo bepalen we in onze dagelijkse stand-up de prioriteit en de werkverdeling. Je beantwoordt informatievragen van collega’s (management, medisch specialisten, verpleegkundigen, financial controllers) en weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Je bent proactief en doet verbetervoorstellen. 
Kortom, een functie waarbij je dicht op de organisatie zit en echt het verschil kunt maken! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding en hebt ervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van BI concepten 
 • Je hebt ruime ervaring met datawarehouse oplossingen van Microsoft én goede beheersing van SQL. Het schrijven van complexe queries ligt jou goed 
 • Met jouw BI ervaring in zorginstellingen (ziekenhuizen, behandelcentra, etc.) begrijp je de complexe informatievragen van onze organisatie
 • Kennis en ervaring met EPIC Clarity en/of Caboodle is een pré 
 • Ervaring met Microsoft Power BI  is een pré 
 • Je hebt ervaring en affiniteit met Data Governance of wil je dit eigen maken 
 • Je zit graag met je hoofd in systemen en cijfers, maar kunt ook prima op verschillende niveaus communiceren
 • Je bent iemand die graag nieuwe dingen leert in ons vakgebied, kunt zelfstandig werken en weet goed om te gaan met de vrijheid die je krijgt om je werkzaamheden in te delen. 
 • We vinden het belangrijk dat we met je kunnen lachen; humor en grappen, het mag bij ons! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf met 3 hoofdlocaties en 4 buiten poli"s waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in de patientenzorg. Topzorg leveren dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen. De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom blijven we leren en investeren in onze kennis en expertise. Per 22 maart 2015 zijn het Kennemer Gasthuis in Haarlem en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp gefuseerd tot het Spaarne Gasthuis. Eind 2016 is het Spaarne Gasthuis door weekblad Elsevier uitgeroepen tot een van de beste ziekenhuizen van Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.665 - € 4.466 p/m

Salaris volgens een functie indeling in FWG55 of FWG60 (CAO Ziekenhuizen) bij een senior functie. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraag, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.917,- bruto per maand bij FWG55 of € 4.466,- bij FWG60 bij een volledige werkweek van 36 uur plus 13e maand. Het is mogelijk om 4 x 9 uur te werken. Een parttime dienstverband en/of (deels) thuis werken is bespreekbaar.

lees meer

Aantal uur per week 24 - 36 uur p/w
Parttime werken en deels thuis werken is mogelijk
BI Specialist Spaarne Gasthuis in Hoofddorp
Score: 7.7
Stemmen: 22

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hoofddorp