user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature BI Specialist Spaarne Gasthuis in Hoofddorp

Data AnalistSQL
Spaarne Gasthuis
 • Spaarne Gasthuis
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Tijdelijk contract / Freelance
 • 16 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De afdeling
De afdeling Business Intelligence (BI) afdeling maakt deel uit van de afdeling Informatie & Zorg Technologie (IZT). Deze afdeling bestaat uit ca. 130 medewerkers van de teams Infrastructuur, Medische Techniek, Applicaties Zorg & Ondersteuning, Support, Business Intelligence, Informatiemanagement en Projecten & New Business. De afdeling adviseert de organisatie op tactisch en strategisch niveau over medische technologie, IT-systemen, ondersteuning van bedrijfsprocessen, communicatie en de technische infrastructuur. 
Het team Business Intelligence (BI) wordt gevormd door een team van 7 enthousiaste en deskundige specialisten en voorziet in een integrale informatievoorziening voor de gehele organisatie; van Raad van bestuur, managers financiën, medisch- en zorgmanagement tot managers ondersteunende diensten en overige interne klanten.

Weet jij informatievragen van de organisatie te beantwoorden met behulp van de juiste data? En informatieproducten te faciliteren waarmee we binnen SG een brug slaan tussen beschikbare data en efficiency/kwaliteitsverbetering van ons ziekenhuisprocessen? 

De functie
Ons ziekenhuis beschikt over ontzettend veel waardevolle data, waarmee we informatievragen beantwoorden zoals doorstroomtijden, bezettingen, gemiddelde ligduur van patiënten, aantal verrichte knieoperaties en de kosten van geneesmiddelen. 
Je gaat werken met data van verschillende applicaties, waarvan EPIC ZIS/EPD een van de belangrijkste is. Jij gaat ons helpen deze data te bundelen en er vitale inzichten uit te halen. Sinds kort werken wij ook met een gestandaardiseerd Datawarehouse waarin financiële, HRM en productiedata is gecombineerd. In de nabije toekomst worden hier meer bronnen aan toegevoegd. Daarnaast werken we aan de selectie van een nieuwe toekomstbestendige rapportagetool, die ons ondersteunt om toe te werken naar een data-gedreven organisatie. 
Je beantwoordt ad-hoc informatievragen van collega’s (management, medisch specialisten, verpleegkundigen, financial controllers) en weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Je bent proactief en helpt ons bij onze dagelijkse werkzaamheden zoals bij het aanleveren van datasets voor indicatoren. Tevens zijn we bezig in de afronding van implementeren nieuw Datawarehouse (Performation), waar ondersteuning bij afronding welkom is. Kortom, een functie waarbij je dicht op de organisatie zit. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding en hebt ervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van BI concepten
 • Must Je hebt ervaring met datawarehouse oplossingen, goede beheersing van SQL 
 • Must: Ervaring in de gezondheidszorg (ziekenhuizen) 
 • Must: Kennis van EPIC datawarehouse (Clarity) 
 • Ervaring met Performation DWH is een pré 
 • Ervaring met een moderne rapportagetool is een pré 
 • Inzet tussen de 16 en 36 uur (in overleg) 
 • Per direct t/m maart

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf met 3 hoofdlocaties en 4 buiten poli"s waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in de patientenzorg. Topzorg leveren dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen. De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom blijven we leren en investeren in onze kennis en expertise. Per 22 maart 2015 zijn het Kennemer Gasthuis in Haarlem en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp gefuseerd tot het Spaarne Gasthuis. Eind 2016 is het Spaarne Gasthuis door weekblad Elsevier uitgeroepen tot een van de beste ziekenhuizen van Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Inzet per direct tot en met eind maart 2019. Optie op verlenging.
Aantal uur per week 16 - 36 uur p/w
Parttime inzet mogelijk
Contactpersoon Dhr. Gloria da Silva
+31615074217
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
BI Specialist Spaarne Gasthuis in Hoofddorp
Score: 7.5
Stemmen: 46

Vergelijkbare vacatures voor Database specialist in regio Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hoofddorp