user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider Support bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp

in Hoofddorp

Spaarne Gasthuis
  • Spaarne Gasthuis
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving De afdeling

De afdeling support is onderdeel van de afdeling ICMT welke verantwoordelijk is voor Informatie, Communicatie en Medische technologie. De afdeling ICMT bestaat uit ruim 80fte waaronder applicatiebeheerders, beheerders, technisch specialisten en projectleiders. Het ICMT team bestaat uit enthousiaste inhoudsdeskundigen die met een creatieve blik de zorg een stap verder helpen. Er heerst een open cultuur met een ontspannen sfeer, waar we elkaar graag uitdagen om de organisatie en onszelf telkens te verbeteren. 

Op de afdeling support werken 11 medewerkers. Het team bestaat uit on site support medewerkers en werkplekbeheerders. De afdeling is verantwoordelijk voor het verlenen van service aan interne klanten door onder meer het afhandelen van incidenten en uitvoeren van wijzigingen op het gebied van ICMT en fungeert als skilled servicedesk. Indien noodzakelijk routeert de afdeling de incidenten naar de juiste oplosgroepen binnen ICMT. De afdeling is verder verantwoordelijk voor de uitvoering van interne verhuizingen en assisteert bij projecten.  

De functie 
Als teamleider is het je belangrijkste verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor een uitstekende interne ICT dienstverlening binnen het werkveld van de support afdeling. We zijn op zoek naar een teamleider die de interne klanttevredenheid voorop plaatst en daarnaast het team weet te motiveren en inspireren.  Verder richt je je op de verdere professionalisering van het incident management en problem management proces. Je maakt goede werkafspraken met de andere afdelingen binnen ICMT en stimuleert je medewerkers om deze verbindingen met de andere afdelingen ook te maken. 
Als teamleider speel je een cruciale rol in het vormgeven van de interne dienstverlening en in het mede realiseren van het ICT beleid. Je bent in staat om, samen met je team, het beleid verder uit te werken, te operationaliseren en te verbinden met de dagelijkse praktijk. De teamleider draait mee in de consignatie diensten. Je rapporteert aan de manager ICMT.

Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! 

lees meer

Functie-eisen De teamleider die wij zoeken is mensgericht, ondernemend en vakinhoudelijk sterk. Je hebt ruime ervaring met het leidinggeven aan een team en het aansturen van ICT medewerkers in een matrix structuur. Je hebt ruime ervaring met het opzetten en professionaliseren van Incident Management en Problem Management processen en bent ITIL gecertificeerd. Je weet anderen te inspireren en te overtuigen en kan snel tot oplossingen komen. Je bent organisatie sensitief, je neemt initiatieven en zoekt de samenwerking op. Een tevreden klant beleving staat voor jou hoog in het vaandel en draag je uit op de afdeling. 
Je hebt een opleiding op HBO niveau richting informatica of gelijkwaardig succesvol afgerond of je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het Spaarne Gasthuis is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) in Nederland. In het Spaarne Gasthuis ontvangen we iedereen als gast. Onze patienten, hun naasten, verwijzers en anderen voor wie we van betekenis zijn. Als topklinisch ziekenhuis met gepassioneerde professionals bieden we veilige zorg van hoge kwaliteit. Voor goede zorg hebben we anderen nodig. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met onze patienten vullen we hun zorg zo prettig mogelijk in. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen. Samen meer dan Topzorg!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het is mogelijk om 4 x 9 te werken en thuis werken is bespreekbaar. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring conform de CAO-ziekenhuizen. De werkweek is 36 uur en de CAO kent een 13e maand. De standplaats is Hoofddorp. De lokatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien je reist met de auto is het mogelijk om voor de deur te parkeren tegen een zeer geringe vergoeding.

lees meer

Teamleider Support bij het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp
Score: 8.0
Stemmen: 39

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hoofddorp