user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

ETown Werving & Selectie https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/3900/4837ba5cd49c7f03caaa423049e66daf/
Freddy van Riemsdijkweg 4
5657EE Eindhoven Noord-Brabant NL

06-47142889
ETown Werving & Selectie
Score: 8.0
Stemmen: 4

ETown Werving & Selectie

Freddy van Riemsdijkweg 4, Eindhoven

ETown Werving & Selectie
  • ETown Werving & Selectie
  • Eindhoven
  • 1 - 10 medewerkers
  • 06-47142889

Wij, ETown Werving Selectie, zijn het recruitmentbureau voor MKB- en familiebedrijven in Eindhoven en omgeving. Wij zijn een persoonlijk betrokken partner voor al uw vraagstukken op het gebied van personeelswerving en personeelsbehoud. Wij geloven dat eerlijke en duidelijke communicatie essentieel is om een lange termijn relatie op te bouwen. Wij zijn een regionaal gerichte, betrouwbare partner voor uw organisatie. Een persoonlijke aanpak van hoge kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.

Bij het werven van personeel richten wij ons op MBO+, HBO en WO vacatures in regio Zuid-Oost Brabant. Naast het werven van personeel bieden wij ook Assessments en Organisatieadvies aan voor het selecteren, behouden en ontwikkelen van medewerkers binnen uw MKB- en/of familiebedrijf in de prachtige en ondernemende omgeving van Eindhoven.

Werken bij ETown Werving & Selectie? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
42 vervulde ICT vacatures
Software Developer PHP/SQL die bijdraagt aan het grotere plaatje! (vervuld)
HRvan.nu Als Software Developer binnen HRvan.nu ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de verschillende online softwaretools binnen het product ..
Medior C# Software Developer in omgeving Eindhoven (vervuld)
Qurentis Als Software Developer binnen Qurentis werk je samen met vijf andere developers. Het team bestaat uit allemaal allrounders, maar uiteraard wordt er bij de taakverdeling ..
Implementatie Consultant in omgeving Eindhoven (vervuld)
Qurentis Als Implementatie Consultant binnen Qurentis ben je verantwoordelijk voor de implementatie en integratie van Qurentis Care en Collabris bij zorgaanbieders (van klein tot heel ..
Embedded Software Engineer in Eindhoven (vervuld)
Honeywell Customized Comfort Products Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de specificatie, het ontwerp, de implementatie en verificatie van software in de producten. Dit kan een volledige ..
Software Developer PHP-SQL in de omgeving Eindhoven (vervuld)
HRvan.nu Als Software Developer binnen HRvan.nu ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de verschillende online softwaretools binnen het product ..
Automation Engineer (vervuld)
ETown Werving & Selectie As an automation engineer your main task is to build PC-related systems for our clients in the oil and gas industry. Our applications, which contain state of the art ..
Software Engineer (vervuld)
ETown Werving & Selectie You will be part of our Agile software development team. You will work on our wide range of software, from C++ embedded, C# / VB.net desktop to Node.js middleware, and ..
Front-end Developer (vervuld)
ETown Werving & Selectie You will be part of our Agile software development team. You will develop state-of-the-art user interfaces for different platforms, such as HTML/CSS/JS-based web environments,..
Technisch Consultant Infrastructuur/Virtualisatie (vervuld)
e-Quest Als Technische Consultant geef je adviezen en presenteer je oplossingen inzake implementaties en migraties. De nadruk ligt hierbij sterk op infrastructurele en Virtualisatie ..
Ervaren Microsoft Project Engineer (vervuld)
Inphos Als System Engineer ben je van A tot Z betrokken bij de werkzaamheden die voor de klanten van Inphos worden uitgevoerd. Migraties naar een Cloud omgeving, de aanleg van nieuwe..
Embedded Software Engineer (vervuld)
Honeywell Customized Comfort Products B.V. Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de specificatie, het ontwerp, de implementatie en verificatie van software in onze producten. Dit kan een volledige ..
Jr. Embedded Software Engineer (vervuld)
Honeywell Customized Comfort Products B.V. Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de specificatie, het ontwerp, de implementatie en verificatie van software in onze producten. Dit kan een volledige ..
All-round systeembeheerder met ervaring in een projectorganisatie (vervuld)
Javelin ICT De Senior Systeembeheerder is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de ICT infrastructuur bij de klanten. Tevens draag je zorg voor het ontwikkelen van nieuwe ..
Citrix Microsoft Beheerder voor datacenter in Eindhoven (vervuld)
ETown Werving & Selectie Als Beheerder draag je zorg voor de klantomgevingen in het datacenter. Het betreft veelzijdige en complexe omgevingen van organisaties met tussen de 200 en 3000 werkplekken. ..
Projectmanager (Embedded software/Elektronica) in Eindhoven (vervuld)
ETown Werving & Selectie Als Projectmanager geef je leiding aan een multidisciplinair projectteam bestaande uit hardware-, software- en mechanische engineers. Een projectteam bestaat, afhankelijk van ..
Ondernemende PHP / MySQL Softmare Developer (vervuld)
ETown Werving & Selectie Voor Graficonnect zijn wij op zoek naar een ondernemende PHP/MySQL Software Developer. Als Software Developer binnen Graficonnect heb je een veelzijdig takenpakket. Je bent ..
Test Engineer bij Honeywell in Eindhoven (Embedded Software) (vervuld)
ETown Werving & Selectie Als Test Engineer ben je werkzaam binnen een team van 6 software engineers. Door het software team worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Functioneel software ..
Embedded Software Engineer bij Honeywell in Eindhoven (vervuld)
ETown Werving & Selectie Als Embedded Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de specificatie, het ontwerp, de implementatie en verificatie van software in onze produkten. Dit kan een volledige..
Project Engineer (Migratie- en Cloudspecialist in Eindhoven) (vervuld)
ETown Werving & Selectie Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van migratie- en installatieprojecten van de klanten van NovaData. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ..
Networking & Security Engineer/Consultant in regio Eindhoven (vervuld)
GGB Internetworking Als Networking & Security Engineer ondersteun je onze skilled servicedesk bij het oplossen van complexe 2de lijns problemen, doorvoeren van wijzigingen en beantwoorden van..
Gedreven Software Ontwikkelaar PHP/SQL (Regio Eindhoven, fulltime) (vervuld)
Alletha B.V. Als Software Ontwikkelaar werk je mee aan de in-huis ontwikkeling van hoogwaardige producten en het realiseren en implementeren van applicaties in PHP en SQL. Je onderhoudt ..
Sr, PHP Developer / Architect (Regio Eindhoven, fulltime) (vervuld)
White B.V. Als Sr. Developer maak je deel uit van het webdevelopment team van WHITE. Samen ontwikkel je innovatieve webapplicaties, modulaire online software en geavanceerde maatwerk ..
Microsoft Sharepoint Consultant (vervuld)
Advantive B.V. Als Sharepoint Consultant bij Advantive ben je verantwoordelijk voor het volledig zelfstandig of in teamverband ontwerpen, bouwen, testen en documenteren van op Microsoft..
IT Networking & Security Engineer (Omgeving Eindhoven, fulltime) (vervuld)
GGB Internetworking Als IT security engineer ondersteun je onze skilled servicedesk bij het oplossen van complexe 2de lijns problemen, doorvoeren van wijzigingen en beantwoorden van diverse ..
Servicedesk Medewerker IT Security (Regio Eindhoven, full time) (vervuld)
GGB Internetworking Als Medewerker Servicedesk IT Security ben je verantwoordelijk voor het oplossen van 1ste , 2de en 3de -lijns problemen en storingen die zich voordoen in de security ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Eindhoven