user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

IB the data company https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/3715/c8f2e770d7708bdbb361ba782c84a64f/
Fuutlaan 14J
5613AB Eindhoven Noord-Brabant NL

040 - 30 41 42 0
IB the data company
Score: 8.0
Stemmen: 4

IB the data company

Fuutlaan 14J, Eindhoven

IB the data company
  • IB the data company
  • Eindhoven
  • 11 - 50 medewerkers
  • 040 - 30 41 42 0

IB is een onafhankelijke partij die sinds 2004 voor een gestructureerde informatie-uitwisseling zorgt tussen leveranciers en afnemers in de bouwbranche. Vrijwel alle producenten van grote merken van bouwmaterialen zijn bij IB aangesloten. Hierdoor beschikt IB over een rijkgevulde database met productinformatie waarmee waardevolle diensten aan afnemers van bouwmaterialen geboden kunnen worden. Naast een fantastisch Data-team staat ook een fantastisch IT-team. Bij IB worden alle interne en externe systemen zelf ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.

Het IB-team bevindt zich in de spoorzone nabij het centrum van Eindhoven ca 10 minuten lopen vanaf het centraal station en bestaat uit enthousiaste mensen met een geweldige inzet. Wil jij in deze spannende tijd van groei deel uitmaken van dit team en herken jij jezelf in n van onze functies of heb je vragen. Stuur je cv naar werken@ib.nl en geef aan waarom jij denkt de juiste persoon te zijn om ons team te versterken. Bellen kan natuurlijk ook.

Werken bij IB the data company? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
6 vervulde ICT vacatures
Front end web developer, Eindhoven (vervuld)
IB the data company Als front end ontwikkelaar ben je binnen het Scrum team van IB bezig met de visuele en technische realisatie van ons online platform. Jij zorgt er samen met onze back end ..
PHP Ontwikkelaar (Symfony) in hartje Eindhoven (vervuld)
IB the data company Als PHP-ontwikkelaar kom je te werken in een SCRUM-team van drie á vier gedreven programmeurs ondersteund door een DevOps-engineer. Afhankelijk van je wensen en ..
DevOps Engineer / DBA in Eindhoven (vervuld)
IB the data company Als Systeembeheerder en DevOps engineer in ons Scrum team ben je verantwoordelijk voor het inrichten en adequaat functioneren van zowel onze externe servers als de systemen ..
Fulltime allround Linux systeembeheerder in de regio Eindhoven (vervuld)
IB the data company IB is een onafhankelijke partij die sinds 2004 zorgt voor een gestructureerde informatie-uitwisseling van artikel- en prijsgegevens tussen aanbiedende en afnemende partijen in..
Fulltime PHP-developer (m/v) (vervuld)
IB the data company Vanwege de groei in ons productenaanbod zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte IT-er met een brede blik. Vind je het leuk om in een jong informeel team met de vrije hand ..
Software engineer / PHP-developer (m/v) (vervuld)
IB the data company  Vanwege de groei van het aantal technische opdrachten zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte ITer met een brede blik. Vind je het leuk om in een jong informeel team..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Eindhoven