Vacature Informatieanalist / Functioneel Beheerder - Bladel

Bladel

KempenPlus
 • KempenPlus Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Geloof jij dat iedereen talenten heeft? Is het jouw kracht om informatie uit gegevens te halen? Ben jij de stabiele kracht ‘achter de schermen’ waar collega’s op kunnen bouwen? Beantwoord je bovenstaande met een volmondig ja? Dan komen we graag met jou in contact.

We zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega die instaat voor de analyse van onze bedrijfsprocessen en informatiestromen:

Informatieanalist / Functioneel Beheerder

Jij zorgt ervoor dat we precies weten wat er binnen het bedrijf gebeurt
Als informatieanalist ga je in gesprek met het MT en andere betrokkenen om de exacte informatiebehoefte te definiëren. Op basis daarvan ontwerp je dashboards en verzorg je de informatieanalyses en -rapportages voor het MT. Je bent een belangrijke pijler voor het MT bij het nemen van hun (strategische) beslissingen en de verslagging aan het bestuur.

Je adviseert over de inrichting van het gegevensbeheer binnen KempenPlus
KempenPlus is recent ontstaan uit een fusie. Veel staat dus nog in de kinderschoenen. Dit betekent dat er een flinke uitdaging op je wacht, maar daar schrikt de collega die we zoeken niet voor terug! Sterker nog, je ziet het juist als uitdaging om alles zo strak mogelijk neer te zetten. Je geniet ervan om ‘achter de schermen’ een inrichting te creëren waarmee de collega in het primaire proces kunnen excelleren.

Kom eens de sfeer proeven
Herken je je in onze overtuiging en wil je graag je collega’s helpen, dan ontvangen we graag je sollicitatie. Wil je eerst van gedachten wisselen of gewoon even komen kijken om ‘de sfeer te proeven’, dan kan dat uiteraard ook. Neem contact op met Frank Maas via 06-53 483 224 om een afspraak te maken.

Wat ga je doen:
 • Ontwerpen van dashboards op basis van de informatiebehoefte management en stakeholders
 • Informatieanalyses en rapportage aan MT en stakeholders
 • Inrichten en beheren van de integrale rapportage-omgeving
 • Adviseert over de inrichting van gegevensbeheer binnen de organisatie
 • Zorgt voor het beheer van deze functionaliteiten

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau in de richting van informatica.
 • Kennis/ervaring van/met bouwen en analyseren van rapportages.
 • Ruime kennis van het functioneel beheer en de inrichting van applicaties. Vaardigheid in een of meerdere van de applicaties Cognos, SQL, ERP, Compas.
 • Je bent klantgericht, sociaal vaardig en soepel in de omgang.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving KempenPlus is het participatiebedrijf voor de inwoners van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening in de aangesloten gemeenten. Met ca. 800 medewerkers, waarvan ca. 600 Sw-collega’s, zijn we een van de grootste werkgevers in de Kempen. We zijn gevestigd in Bladel.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 3.929 p/m

Salaris van maximaal € € 3929, bruto per maand (schaal 9 CAR-UWO) gebaseerd op een werkweek van 36 uur.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
 • Werken in een dynamische werkomgeving met bevlogen en betrokken professionals.
 • Naast je salaris is er een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Dit budget kun je besteden zoals je wilt; bijvoorbeeld door extra vakantiedagen te kopen of door een uitkering in geld te kiezen.

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Frank Maas, adviseur informatie & gegevens (0497-331200). Voor procedurele informatie kun je terecht bij Els Schilders, adviseur P&O de Kempen (06-10696730).

Sollicitatieprocedure
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Reageren kan tot en met 12 december 2019 via deze website middels onderstaand sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Frank Maas
0497-361650
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Bladel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bladel