Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Vacature Lekkerkerk

Functioneel Applicatiebeheerder
Gemeente Krimpenerwaard
  • Gemeente Krimpenerwaard
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

Functioneel Applicatiebeheerder
36 uur per week

Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

De afdeling Service & Informatie (S&I) is als ondersteunende afdeling dienstverlenend aan iedereen binnen de organisatie. De afdeling bestaat uit ruim 70 medewerkers. Voor versterking van het Team Automatisering zoeken wij een functioneel applicatiebeheerder voor 36 uur per week.

Zie je het al voor je?
Jij gaat het verschil maken met je bijdrage aan de informatievoorziening in de Krimpenerwaard. Als onze nieuwe collega help je mee om alle software te beheren en de ICT systemen op rolletjes te laten draaien!

Wat ga je doen als Functioneel Applicatiebeheerder?
Samen met zes collega’s verzorg je het functionele en soms ook technische beheer van applicaties. Je bent flexibel inzetbaar in het beheer van meerdere applicaties. In eerste instantie gaat het om een meldingensysteem en een systeem voor het beheer van de openbare ruimte.
Je zorgt dat de veelal GEO-georiënteerde applicaties effectief en efficiënt draaien. Je beoordeelt de gevolgen van en begeleidt de invoering functionele en technische wijzigingen in de software. Daarbij zorg je voor een actuele Service Level Agreement die op onze wensen aansluit en wordt nageleefd. Nieuwe systemen, modules, releases voer je in en instrueert gebruikers.
Je zorgt ervoor dat onze gebruikers tevreden zijn en blijven met hun dagelijks gebruik van onze software. Of het nu gaat om een gebruikersvraag, mankement of een wens voor productaanpassing, jij luistert naar hen. Je neemt hun wensen mee naar de inrichting van applicaties en binnen de mogelijkheden van de leverancier.

lees meer

Functie-eisen Je bent toe aan een nieuwe stap en je leert graag iets nieuws. Je bent flexibel en blijft rustig in stressvolle situaties. Je bent graag op de hoogte van de nieuwste ICT-ontwikkelingen en je kunt deze vertalen naar jouw eigen werksituatie, omdat je analytisch en creatief bent. Daarnaast ben je communicatief sterk en heb je een zakelijke en dienstverlenende instelling.

Wat neem je hiervoor mee?
HBO werk- en denkniveau, waarmee je snel kennis kan verwerven van nieuwe applicaties. Dat is niet nieuw voor je. Je hebt namelijk ervaring in functioneel beheer, inzicht in gemeentelijke werkprocessen en kennis van BiSl.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw cv en motivatiebrief.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.485 p/m

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.485,00 bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek.
Overige info Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerard Mentjox (Informatiemanager) of Kees van Koningsbruggen (afdelingsmanager S&I). Zij zijn bereikbaar op nummer 14 0182.

Solliciteren op de functie van Functioneel Applicatiebeheerder
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie vóór maandag 28 oktober 2019 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Gerard Mentjox
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Lekkerkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Lekkerkerk