Vacature Senior Medewerker Systeembeheerder - Lekkerkerk

in Lekkerkerk

Gemeente Krimpenerwaard
  • Gemeente Krimpenerwaard
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

Senior Medewerker Systeembeheerder met coördinerende rol
36 uur

Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

De afdeling Service & Informatie is als ondersteunende afdeling dienstverlenend aan iedereen binnen de organisatie. De afdeling bestaat uit ruim 70 medewerkers, negen daarvan vormen samen het Team Automatisering. Voor dit team zoeken we een nieuwe collega voor 36 uur per week.

Zie je het al voor je?
Jij als onze nieuwe collega helpt om alle ICT systemen op rolletjes te laten draaien!

Een verantwoordelijke rol omdat onze organisatie afhankelijk is van de kwaliteit van jouw werk! Jij durft die uitdaging aan!

Wat ga je doen als Medewerker Systeembeheerder?
Je stuurt in een coördinerende rol acht collega’s binnen het team Automatisering aan. Samen zorgen jullie voor een optimale werking, prestaties én het functioneren van onze netwerksystemen en applicaties. Je verbindt techniek, best practices en procedures met elkaar en bent eerste vraagbaak voor de collega’s. Maar ook onderhoud je contacten met leveranciers, specialisten en key-users.

Je adviseert, rapporteert, lost op en communiceert. En dat allemaal binnen een moderne ICT-architectuur. Buiten de kantoortijden draai je mee in het rooster van stand-by diensten en verricht je update-werkzaamheden.

Daarnaast beschik je over ondernemende capaciteiten en een duidelijke visie. Vanuit die kwaliteit bouw verder met het team aan een optimaal functionaliteitenbeheer, productbeschrijvingen en duidelijke gebruikershandleidingen. Het schrijven, uitvoeren en begeleiden van acceptatietests zit eveneens in je takenpakket.

Tot slot analyseer en breng je (toekomstige) problemen en bedreigingen in kaart en vertaalt dit naar passende oplossingen. Je bent in staat om ingewikkelde informatie op een begrijpelijke wijze over te brengen. Ook lever je een bijdrage aan wijzigingsverzoeken en ziet de impact ervan naar andere bedrijfsprocessen. Naast deze technische kwaliteiten, ben je communicatief ijzersterk!.

Juist die combinatie, maakt jou tot de perfecte kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Functie-eisen Je hebt de drive om samen met jouw team te gaan voor een accuraat en goed resultaat. Je zorgt voor rust binnen het team en je kunt hoofd- van de bijzaken goed scheiden. Je vindt de werksfeer een belangrijk aspect om te komen tot optimale prestaties en een gezonde dosis humor is hierbij gewenst.

Wat neem je hiervoor mee?
Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO-opleiding richting ICT of ruime ervaring op dat niveau. Naast actuele kennis over hard en software beschik je over een flinke dosis initiatief en klantgerichtheid.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw CV en motivatiebrief.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.362 p/m

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.362,00 bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek.
Senior Medewerker Systeembeheerder
Score: 7.0
Stemmen: 13

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Lekkerkerk