Vacature Data Engineer

Vacature Amstelveen

Data Engineer
CGI Nederland B.V.
 • CGI Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voel jij je helemaal thuis tussen grote hoeveelheden data? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Word dan onze nieuwe data engineer!

CGI heeft een vacature voor een
Data Engineer

Wat ga je doen als Data Engineer?
Data speelt een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van veel verschillende organisaties. De uitdaging is om uit deze enorme hoeveelheid data waardevolle informatie te halen. Informatie die onze klanten een stap verder helpt in het data gedreven werken. Om van deze hoeveelheid data, waardevolle informatie te maken hebben wij data engineers en data scientisten nodig.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een echte passie voor data en innovatie. Je bent van nature nieuwsgierig, pragmatisch, proactief en resultaatgericht. Je durft de lat voor jezelf hoog te leggen en bent graag bezig zijn met complexe problemen waarbij een beroep wordt gedaan op jouw analytische vaardigheden. Ook heb je:
 • Een afgeronde WO of HBO-opleiding met een specialisatie in Software Engineering;
 • Bij voorkeur 0.5 tot maximaal 3 jaar ervaring als Data Engineer;
 • Aantoonbare ervaring en actuele kennis van :software engineering skills, belangrijke data management en extractie tools, gangbare Data Lake, Date Warehouse en Data Management patronen, methodieken en technieken;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën;
 • Kennis op het gebied van Agile werkmethoden.

Wij zoeken
We hebben diverse vacatures voor jou als Data scientist. Denk hierbij aan Big Data Engineer, Data Architect, Data Scientist en Experienced Data Scientist Advanced Analytics.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CGI is een van ’s werelds grootste, internationale IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. Projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Groei mee met ons en maak je ambitie waar.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte.

Wat mag je van ons verwachten:
Bouw met ons aan je carrière
Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Solliciteren op de functie van Data Engineer?
Are you ready to be part of something dynamic? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR
038-4973306
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amstelveen