Vacature IT Service Level Manager - Amsterdam

Amsterdam

Iduet Bouwinvest
 • Iduet Bouwinvest Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bouwinvest heeft voor haar locatie in Amsterdam Sloterdijk een vacature voor een

IT Service Level Manager

“Maak onze interne IT tot een succesbeleving waar mensen blij van worden”

Wil jij ook bijdragen aan een duurzamere ontwikkeling van vastgoed, en op een verantwoorde manier werken bij een werkgever met een uitstekende “work/life balance”? 

Voor wie en met wie ga je nu je best doen?
Je bent onderdeel van de afdeling IT services. Dit team bestaat uit 6 professionals. IT Services houdt zich bezig met het managen van de IT-dienstenportefeuille in z’n geheel. Denk hierbij aan het managen van bijvoorbeeld IT Beleid, /contracten, /leveranciers, (cyber) security en de inkoop van nieuwe IT-diensten. Daarnaast managed het team ook de commoditydiensten zoals kantoorautomatisering (laptops, mail, printing, etc.), Netwerk en (Digitale) Telefonie. 

Top drie challenges: 
Zij streven naar hogere kwaliteit op het gebied van Service Integration, en/ Vendor-Partner management, het opzetten van een volwassen Service Management organisatie, en zaligmakender dienstverlening in het algemeen. 

Voor de IT afdeling zoeken wij een kandidaat die bijvoorbeeld ervaring heeft in Functioneel Beheer, Business Analyse, Project en-of Service Management. Deze laatste is natuurlijk waar jouw hart ligt. We zoeken een “energieke groene” persoonlijkheid. 
Iemand die in staat is relaties op te zetten, te onderhouden en daarbinnen de dienstverlening weet te professionaliseren. Jij hebt een T-Shaped model met technische, en servicemanagement ervaring en hebt een natuurlijke flexibiliteit in denken en doen waarbij je je snel weet aan te passen aan nieuwe (organisatie) structuren. 

Waar ga je je voor inzetten?
De IT Service Level Manager heeft als doel het bepalen en bewaken van het kwaliteitsniveau waartegen de verschillende IT diensten worden aangeboden teneinde een tevreden klant en/of collega. Je bent verantwoordelijk voor het kaderen en kwantificeren van de verschillende IT diensten in service levels en het erop toezien dat deze (nog) actueel zijn en nageleefd worden. Je gaat je dagelijks bezighouden met het aansturen van IT-leveranciers, optimaliseren van processen, veelvuldig contact met klanten en collega’s en het nadenken over manieren waarop wij de verschillende IT-diensten die wij aanbieden aan de (interne) organisatie verder kunnen verbeteren. 

Als IT Service Level Manager rapporteer je hiërarchisch en functioneel aan de Manager IT Services. 

Wie ga je blij maken en waarmee?
 • Het ophalen, rapporteren en bewaken van gebruikers en collega’s feedback;
 • Het fungeren als verbinder tussen leveranciers, beheerorganisatie en gebruikersorganisatie;
 • Het beheren, opvolgen en rapporteren van klachten en omzetten in “lessons learned”;
 • Het monitoren van beheerprocessen (incidentmanagement, problem management etc) per dienst ten behoeve van de verbetering van de beheerprocessen van IT Services;
 • Het proactief meedenken over mogelijke verbeteringen in de dienstverlening.

lees meer

Functie-eisen Je bent creatief bij het aansturen van IT-leveranciers. Je luistert goed en zet de juiste zaken in gang die leiden tot een effectieve verandering. Je voelt exact aan waar mensen blij van worden en waar ze zich aan ergeren. Je weet hoe je veranderingen tot een succes maakt en wanneer je gas moet geven. Je bent Agile en zoekt een uitdaging. Je hoeft er nog niet helemaal te zijn maar je bent wel goed op weg. We zoeken een “ stevige groene, actieve verbinder met energieke uitstraling”. 

Welke kennis en ervaring vragen we?
 • Afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Sterke affiniteit met ICT;
 • 3 jaar werkervaring binnen een ICT regieafdeling in soortgelijke functie;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met methodieken als ITIL, Prince2;
 • Kennis en ervaring met Cobit framework is een pre;
 • Kennis en ervaring met CATS CM is een pre;
 • Heeft kennis en ervaring met servicemanagement applicaties als Topdesk.

In verband met uitbreiding van de afdeling IT Services zijn wij op zoek naar een IT Service Level Manager. Ben je niet alleen nieuwsgierig naar de baan maar wil je ook weten hoe wij ons werk leuker maken? Reageer dan direct dan laten we je graag ons vernieuwde pand zien met uitstekend restaurant en heerlijke werkplekken. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bouwinvest is zojuist beoordeeld als topklasse in “responsible investment” door UN PRI, de toonaangevende Investment pleitbezorger. Bij Bouwinvest werken ongeveer 200 hoogopgeleide professionals en het bedrijf is op alle vlakken in ontwikkeling en succesvol. Zij spelen een grote rol in het duurzaam investeren in vastgoed voor Retail, Hotels, Healthcare, Offices en Residential zowel in Nederland als internationaal. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Sollicitatieprocedure
Bel dan met Alex Damen IT Recruitment Specialist bij Iduet ICT, 0621218255.

Interesse?
Je kunt solliciteren op deze vacature via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton. Het maken van een MDI profiel zal onderdeel uitmaken van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Alex Damen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam