Vacature Adviseur Informatietechnologie

Business ConsultantData Consultant
Gemeente Coevorden
 • Gemeente Coevorden
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werken bij de gemeente Coevorden is werken aan jouw ontwikkeling.
Coevorden is een ambitieuze, middelgrote gemeente met aandacht voor vernieuwing. Wie bij ons werkt kan rekenen op ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, steun van collega’s, een leidinggevende die faciliteert, flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en een goed salaris. Je werkomgeving met zo’n 280 collega’s is groot genoeg voor professionaliteit en klein genoeg om slagvaardig te kunnen zijn en invloed te hebben. Als jij een goed idee hebt, dan is daar bij ons ruimte voor. 

Word jij hier enthousiast van? Misschien word jij dan onze nieuwe collega. Binnen de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:

Adviseur Informatietechnologie
(32-36 uur per week, voor de periode van één jaar, met intentie tot een vast dienstverband
Salaris: max. € 4.225,- bruto bij een volledig dienstverband, excl. IKB*)

Wat ga je doen?
We staan middenin de informatiesamenleving. Iedereen beschikt over steeds meer informatie, in allerlei vormen. Van gemeenten wordt dienstverlening verwacht die niet alleen aansluit op de bestaande informatiesamenleving, maar óók op toekomstige ontwikkelingen. 

De functie Adviseur Informatietechnologie is nieuw binnen onze organisatie. Als Adviseur Informatietechnologie houd je overzicht over de architectuur, samenhang en ontwikkeling van het applicatielandschap en geef je gevraagd en ongevraagd advies over de systeemtechnische aspecten van informatievoorziening, zoals koppelingen en databases. Je houdt de ontwikkelingen bij en adviseert op het gebied van basisregistraties, (functioneel) applicatiebeheer en projectmanagement. Ook ben je sparringpartner voor de functioneel beheerders, de adviseurs informatievoorziening en de informatieregisseur die vanuit hetzelfde team werken. 

Je speelt een belangrijke rol in de huidige samenwerking en de doorontwikkeling daarvan met de gemeenten Emmen en Borger-Odoorn op het gebied van kantoorautomatisering en ICT. De gemeente Emmen is gastheer voor ons. Je monitort de overeengekomen dienstverlening en bent zowel voor onze gastheer als de interne organisatie het eerste aanspreekpunt. Bijvoorbeeld bij het intern voorbereiden en coördineren van service-acties, het begeleiden van calamiteiten en de financiële afwikkeling van de dienstverlening 

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie:
 • Beschik je minimaal over een relevante afgeronde HBO-opleiding;
 • Is aantoonbare kennis en ervaring met de genoemde werkzaamheden een pré;
 • Kun je zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau acteren.

Verder is het voor deze functie van belang dat je analytisch en communicatief vaardig bent en het in je hebt om een volwaardig adviseur te zijn. Zo weet je helder aan te geven wat bepaalde keuzes betekenen en weet je goed te onderbouwen wat de technische haalbaarheid van adviezen is. Je kunt mensen meenemen in nieuwe ontwikkelingen, bent innovatiegericht, hebt een integrale blik en werkt zelfstandig. Tegelijkertijd ben je ook samenwerkingsgericht en beschik je over een gezonde dosis humor. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.225 p/m

Afhankelijk van de kennis en ervaring bieden wij een salaris conform schaal 10 (tot maximaal € 4.225,- bruto bij een volledig dienstverband).
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
(32-36 uur per week, voor de periode van één jaar, met intentie tot een vast dienstverband)
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Als organisatie bieden wij collega’s veel ruimte, de kans om opleidingen te volgen en je uren flexibel in te delen. Én je werkt binnen een hele leuke en jonge organisatie die volop in beweging is! Je krijgt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, thuiswerken en ruime ontwikkel- en opleidingsfaciliteiten. Verder werken wij met een *Individueel Keuze Budget van 17,05% van het jaarsalaris, dat naar eigen wens flexibel kan worden ingezet. 

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stiana Sibon, teamleider Advies & Services, via telefoonnummer 06 – 11 71 45 36. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op maandagochtend 30 september 2019. Ben jij dit? Reageer dan via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton! Dit kan tot en met zondag 22 september 2019. We ontvangen je sollicitatie graag via Vooruit in Drenthe. 

Selectieprocedure
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Stiana Sibon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Coevorden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Coevorden