Vacature Adviseur Informatievoorziening

Vacature Coevorden

Informatie Adviseur
Gemeente Coevorden
 • Gemeente Coevorden
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werken bij de gemeente Coevorden is werken aan jouw ontwikkeling.
Coevorden is een ambitieuze, middelgrote gemeente met aandacht voor vernieuwing. Wie bij ons werkt kan rekenen op ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, steun van collega’s, een leidinggevende die faciliteert, flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en een goed salaris. Je werkomgeving met zo’n 280 collega’s is groot genoeg voor professionaliteit en klein genoeg om slagvaardig te kunnen zijn en invloed te hebben. Als jij een goed idee hebt, dan is daar bij ons ruimte voor. 

Word jij hier enthousiast van? Misschien word jij dan onze nieuwe collega. Binnen de afdeling Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een:

Adviseur Informatievoorziening
(32-36 uur per week, voor de periode van één jaar, met intentie tot een vast dienstverband
Salaris: max. € 4.225,- bruto bij een volledig dienstverband, excl. IKB*)

Wat ga je doen?
We staan middenin de informatiesamenleving. Iedereen beschikt over steeds meer informatie, in allerlei vormen. Van gemeenten wordt dienstverlening verwacht die niet alleen aansluit op de bestaande informatiesamenleving, maar óók op toekomstige ontwikkelingen. Als Adviseur Informatievoorziening ontwikkel je visie en beleid over hoe deze informatiestromen moeten lopen en hoe dat in de toekomst het beste kan worden georganiseerd. Dit gegeven door de veranderingen waar wij op inspelen, zoals Common Ground, de nieuwe omgevingswet en data gedreven werken. Dit doe je samen met jouw twee collega Adviseurs Informatievoorziening, de Informatieregisseur en de Adviseur Informatietechnologie. 

Je hebt een breed aandachtsgebied. Je adviseert de afdeling Leefomgeving. Deze afdeling heeft als focus het creëren en beheren van de woon-, werk- en leefomgeving. Ook participeer je in het Programma Omgevingswet, waarin de mogelijkheid ligt om projectleider Digitaal Stelsel Omgevingswet te worden. Daarnaast adviseer je het team ‘Klantcontactcentrum, Burgerzaken & Belastingen’, de Unit ‘Bestuurs- en Concernondersteuning’ en de griffie/gemeenteraad. 

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie:
 • Beschik je minimaal over een afgeronde HBO-opleiding;
 • Is ervaring met de genoemde werkzaamheden een pré;
 • Ben je in staat of heb je potentie om projecten te leiden;
 • Heb je affiniteit met de genoemde aandachtsgebieden.

Verder is het voor deze functie van belang dat je mensgericht bent. Je kunt mensen meenemen in nieuwe ontwikkelingen, beschikt over voldoende inlevingsvermogen, bent communicatief vaardig (ook schriftelijk) en weet te verbinden. Ook ben je innovatief, heb je een integrale blik, ben je analytisch, werk je zelfstandig maar ben je ook samenwerkingsgericht en beschik je over een gezonde dosis humor. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Afhankelijk van de kennis en ervaring bieden wij een salaris conform schaal 10 (tot maximaal € 4.225,- bruto bij een volledig dienstverband).
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
(32-36 uur per week, voor de periode van één jaar, met intentie tot een vast dienstverband)
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Als organisatie bieden we collega’s veel ruimte, de kans om opleidingen te volgen en je uren flexibel in te delen. Én je werkt binnen een hele leuke en jonge organisatie die volop in beweging is! Je krijgt uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, thuiswerken en ruime ontwikkel- en opleidingsfaciliteiten. Verder werken wij met een *Individueel Keuze Budget van 17,05% van het jaarsalaris, dat naar eigen wens flexibel kan worden ingezet. 

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stiana Sibon, teamleider Advies & Services, via telefoonnummer 06 – 11 71 45 36. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdagochtend 1 oktober. Ben jij dit? Reageer dan via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton! Dit kan tot en met zondag 22 september 2019. We ontvangen je sollicitatie graag via Vooruit in Drenthe. 

Selectieprocedure
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Stiana Sibon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Coevorden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Coevorden